Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vklon είπε

Ρεύμα (70€ στον λογαριασμό) + 50€ Σκλαβενίτη
https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-ultra_134129/
Αέριο (30€ στον λογαριασμό) 
https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/gashome-bright-12m-plus_134158/

Γιατί κάθεστε και τους παρακαλάτε μερικοί απορώ. Κάνεις αίτημα σε άλλο πάροχο και αν δεν σε καλέσουν για αντιπροσφορά που είναι σχεδόν απίθανο, πηγαίνεις από άλλο κανάλι πώλησης και παίρνεις το 50€. Προσωπικά ούτε στην protergia κάνω ανανέωση όταν βγαίνει καινούργιο κίτρινο. Κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο και παίρνω την winback προφορά της εκάστοτε περιόδου. 

Τελικά μιλησα με Ηρων και εκανα το συμβόλαιο στο yellow one 2 bonus,χωρις εγγύηση και τα 50€ binus.με είπε οτι θα εχω 0.07 και κατι απο τον 1ο λογαριασμό για τον Οκτώβριο ετσι οπως θα η τιμη.τωτα θα δω τι θα κανω.ισως μεινω κανα μηνα Ηρων και μετα βλέπουμε,το γυριζω σε μπλε.εκτος.αν μου ξαναβγει ο τουρισμός μεσα μου και εχει καλες προσφορές.αυτο το winback επειδη δεν εχω χρόνο να ψαχνω το φορουμ τι ειναι;της protergia?

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, vklon είπε

Γιατί κάθεστε και τους παρακαλάτε μερικοί απορώ. Κάνεις αίτημα σε άλλο πάροχο και αν δεν σε καλέσουν για αντιπροσφορά που είναι σχεδόν απίθανο, πηγαίνεις από άλλο κανάλι πώλησης και παίρνεις το 50€. Προσωπικά ούτε στην protergia κάνω ανανέωση όταν βγαίνει καινούργιο κίτρινο. Κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο και παίρνω την winback προφορά της εκάστοτε περιόδου. 

Πόσα winback έχεις λάβει δηλαδή στην protergia? Δεν είχε αναφερθεί περίπτωση κάποιος να λάβει δεύτερη φορά.,οπότε έχει ενδιαφέρον εάν το έχεις λάβει περισσότερες φορές και σε τι εύρος διαστήματος. 

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Δεν εχεις να χασεις τιποτα να δεις αν θα δουλεψει. Επειδη το συστημα αναγνωριζει ενεργη την παλια πιστευω θα δουλεψει

Λοιπόν κατά 99% έχεις πέσει μέσα.

Σε μια ώρα από την στιγμή που συμπληρωσα το λινκ της σύστασης με κάλεσαν για να μου πούνε να στείλω τα απαραίτητα δικαιολογητικά.

Τα έστειλα καπάκι.

Πρίν μια ώρα με κάλεσαν για επιβεβαίωση και αύριο θα μου στείλουν το συμβόλαιο να το υπογράψω.

Μου ανέφεραν και τις δύο φορές για τα 10,€x5 από την σύσταση.

Λογικά θα πάρω και τα 50€ εφόσον εγώ έκανα την σύσταση 😁

Θα ενημερώσω εκ νέου όταν ολοκληρωθεί η φάση.

Σε ευχαριστώ πολύ 🙏 🐾 

• Thanks 1
Δημοσ.

Κάποιος να γράψει αναλυτικά τα winback ,και προσφορές και την διαδικασία αν είναι εύκολο τις τρέχον  ,γιατι χάνονται στις τόσες σελίδες 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, scarface5323 είπε

Κάποιος να γράψει αναλυτικά τα winback ,και προσφορές και την διαδικασία αν είναι εύκολο τις τρέχον  ,γιατι χάνονται στις τόσες σελίδες 

Κοιτα τα winback ειναι οι αντιπροσφορες, οταν φυγεις απο εναν παροχο, θα σε παρει τηλ να σου κανει αντιπροσφορα ωστε να επιστρεψεις. Δεν ειναι στανταρ. Παντως αυτη την εποχη ολο το παιχνιδι με τα δωρα παιζεται στις αντιπροσφορες.

Η διαδικασια ειναι να υπογραψεις συμβολαιο με αλλον παροχο, ωστε μολις λαβει το αιτημα αλλαγης ο παλιος παροχος απο τον ΔΕΔΔΗΕ να σε παρει τηλ, να σου κανει αντιπροσφορα ωστε να γυρισεις.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, messinia3 είπε

Πόσα winback έχεις λάβει δηλαδή στην protergia? Δεν είχε αναφερθεί περίπτωση κάποιος να λάβει δεύτερη φορά.,οπότε έχει ενδιαφέρον εάν το έχεις λάβει περισσότερες φορές και σε τι εύρος διαστήματος. 

Έχω λάβει 3 φορές. Ωστόσο, αν κάποιος το ψάξει ότι πήρες αντιπροσφορά και παλιότερα μπορεί να μην σου δώσει. Είναι στην διακριτική τους ευχέρεια αν θα σου δώσουν και πόσα θα σου δώσουν 

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Κοιτα τα winback ειναι οι αντιπροσφορες, οταν φυγεις απο εναν παροχο, θα σε παρει τηλ να σου κανει αντιπροσφορα ωστε να επιστρεψεις. Δεν ειναι στανταρ. Παντως αυτη την εποχη ολο το παιχνιδι με τα δωρα παιζεται στις αντιπροσφορες.

Η διαδικασια ειναι να υπογραψεις συμβολαιο με αλλον παροχο, ωστε μολις λαβει το αιτημα αλλαγης ο παλιος παροχος απο τον ΔΕΔΔΗΕ να σε παρει τηλ, να σου κανει αντιπροσφορα ωστε να γυρισεις.

Έφυγα από ΔΕΗ υπογράφοντας συμβόλαιο με Protergia μου δώσανε τιμή 30% φθηνότερα και στο ρεύμα και στην θέρμανση αλλά τα πάγια βγαίνουν από 120 ευρώ που έδινα για ΦΑ + Ρεύμα στην ΔΕΗ στα 210€ για ένα χρόνο στον νέο πάροχο. Ουδείς με κάλεσε για αντιπροσφορα , οποτε συνεχιζω στην νέα εταιρεία 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, PedroG είπε

Έφυγα από ΔΕΗ υπογράφοντας συμβόλαιο με Protergia μου δώσανε τιμή 30% φθηνότερα και στο ρεύμα και στην θέρμανση αλλά τα πάγια βγαίνουν από 120 ευρώ που έδινα για ΦΑ + Ρεύμα στην ΔΕΗ στα 210€ για ένα χρόνο στον νέο πάροχο. Ουδείς με κάλεσε για αντιπροσφορα , οποτε συνεχιζω στην νέα εταιρεία 

ΔΕΗ δεν ασχολείται με αντιπροσφορές. Έχουν βέβαια και αυτοί τη CQS ως συνεργαζόμενη που όμως παίρνουν σε ανύποπτες στιγμές για "προσφορές" και όχι στο πλαίσιο αντιπροσφορών.

• Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, messinia3 είπε

ΔΕΗ δεν ασχολείται με αντιπροσφορές. Έχουν βέβαια και αυτοί τη CQS ως συνεργαζόμενη που όμως παίρνουν σε ανύποπτες στιγμές για "προσφορές" και όχι στο πλαίσιο αντιπροσφορών.

Και όχι μόνο . Έχω δεχτεί προσφορά κι από άλλον συνεργάτη της ΔΕΗ και για το αέριο , και αν θελήσω να πάω , θα το εξετάσω . Μπορεί κάτι παραπάνω να δίνουν  . Δεν θέλω να αναφέρω το όνομα . Αν κάποιος φίλος χρειαστεί βοήθεια , pm . Επίσης όμως να πω ότι προσπάθησαν να με παραπλανήσουν , μου είπαν ότι οι ρυθμιζόμενες είναι φθηνότερες στη ΔΕΗ ...

Δημοσ.

Καλησπέρα σας,

Σήμερα μου έστειλε η ΖΕΝΙΘ το συμβόλαιο για ανανέωση στο SMART NIGHT έπειτα από καταγγελία. Σε εμένα γράφει ότι η έκπτωση συνέπειας ισχύει μέχρι 31.12.2025 και όχι για όλη την διάρκεια της σύμβασης. Τι λέτε συμφέρει να το προχωρήσουμε ή όχι; Προς το παρόν είμαι στο Power HOME SAVE 2.0

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Τι πράγμα είναι αυτό με τη Ζενίθ??? Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους σχετικά με το συμβόλαιό μου. Έληξε 18/9 και πήγε αυτόματα πράσινο. Έχω πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα εδώ και 2 εβδομάδες περίπου για να κάνω ανανέωση. Όλο στέλνουν αίτημα και τηλέφωνο ποτέ... Είχα το μπλε τους από πέρυσι και σκέφτομαι ξανά για το μπλέ. Έχω και μια προσφορά από προτέργια με 0.099 (αντί για 0.088 της ζενίθ) αλλά και με ένα καλό voucher.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, gapart είπε

Καλημέρα σε όλους. Τι πράγμα είναι αυτό με τη Ζενίθ??? Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους σχετικά με το συμβόλαιό μου. Έληξε 18/9 και πήγε αυτόματα πράσινο. Έχω πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα εδώ και 2 εβδομάδες περίπου για να κάνω ανανέωση. Όλο στέλνουν αίτημα και τηλέφωνο ποτέ... Είχα το μπλε τους από πέρυσι και σκέφτομαι ξανά για το μπλέ. Έχω και μια προσφορά από προτέργια με 0.099 (αντί για 0.088 της ζενίθ) αλλά και με ένα καλό voucher.

Αυτο θα πει "εξυπηρετηση πελατων" 😂. Φυγε εστω σε κανα κιτρινο ήρων ή προτεργια μεχρι να δεις τι θα κανεις, 0,16 εχει το πρασινο. Μην δεσμευτεις σε μπλε. Μπορει να σε παρουν πισω για αντιπροσφορα.

10 λεπτά πριν, antma21 είπε

Καλησπέρα σας,

Σήμερα μου έστειλε η ΖΕΝΙΘ το συμβόλαιο για ανανέωση στο SMART NIGHT έπειτα από καταγγελία. Σε εμένα γράφει ότι η έκπτωση συνέπειας ισχύει μέχρι 31.12.2025 και όχι για όλη την διάρκεια της σύμβασης. Τι λέτε συμφέρει να το προχωρήσουμε ή όχι; Προς το παρόν είμαι στο Power HOME SAVE 2.0

Ενταξει μεχρι τοτε θα δεις τι αλλο παιζει. Το save ειναι πολυ ασυμφορο σε σχεση με το SMART NIGHT

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτο θα πει "εξυπηρετηση πελατων" 😂. Φυγε εστω σε κανα κιτρινο ήρων ή προτεργια μεχρι να δεις τι θα κανεις, 0,16 εχει το πρασινο. Μην δεσμευτεις σε μπλε. Μπορει να σε παρουν πισω για αντιπροσφορα.

Ενταξει μεχρι τοτε θα δεις τι αλλο παιζει. Το save ειναι πολυ ασυμφορο σε σχεση με το SMART NIGHT

Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο? Γενικά δεν είμαι του τουρισμού αλλά δεν ξέρω και πως να κινηθώ. Παρακαλάμε να μας πάρουν για ανανέωση ρε φίλε... Κατανάλωση έχω 150 με 180 kwh το μήνα μέσο όρο. Στην προτέργια έχω καλό κουπόνι σε σούπερ μάρκετ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...