Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, thanospap1 είπε

Πριν λίγο με κάλεσαν από τη Ζενιθ και μου έστειλαν το νέο συμβόλαιο

Και εμενα. Ανανεωσα για 2 παροχες.

Τελεια!! 

• Like 2
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
32 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Στην elpedison σημερα ειπαν οτι δινουν 40€ Σκλαβενιτη,οχι κατι αλλο

Δίνεται από την teleraise το promo με τα 80€  όχι από όλα τα κανάλια πώλησης.

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
33 λεπτά πριν, gapart είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο? Γενικά δεν είμαι του τουρισμού αλλά δεν ξέρω και πως να κινηθώ. Παρακαλάμε να μας πάρουν για ανανέωση ρε φίλε... Κατανάλωση έχω 150 με 180 kwh το μήνα μέσο όρο. Στην προτέργια έχω καλό κουπόνι σε σούπερ μάρκετ.

Τι εννοείς στην protergia έχεις καλό κουπόνι σε σούπερ μάρκετ?

• Like 1
Δημοσ.
44 λεπτά πριν, gapart είπε

Έχεις να προτείνεις κάποιο συγκεκριμένο? Γενικά δεν είμαι του τουρισμού αλλά δεν ξέρω και πως να κινηθώ. Παρακαλάμε να μας πάρουν για ανανέωση ρε φίλε... Κατανάλωση έχω 150 με 180 kwh το μήνα μέσο όρο. Στην προτέργια έχω καλό κουπόνι σε σούπερ μάρκετ.

Αυτο με το κουπονι δεν το καταλαβα κι εγω, αν μπορεις να το εξηγησεις. 

Εγω προτεινα εστω για ενα μηνα να φυγεις ωστε να μην πληρωνεις 0,16/kw, γενικα δειχνουν μια αδιαφορια στους υφισταμενους πελατες. Ειτε ηρων στο κιτρινο μεσω econtract με μπονους 50αρικο ή αν θες προτεργια που λες οτι εχεις και κουπονι (;) πας στο deal (10χ5 μεσω συστασης), ειναι κιτρινα και τα δυο ωστε αν σε παρουν για αντιπροσφορα απο ζενιθ να μπορεις να φυγεις χωρις ρητρα ή αν δεν σε παρουν μεταπηδας στο σταθερο της προτεργιας ή πας απο καναλι πωλησης στο σταθερο της ζενιθ ωστε να παρεις και 50αρικο.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τι εννοείς στην protergia έχεις καλό κουπόνι σε σούπερ μάρκετ?

9 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτο με το κουπονι δεν το καταλαβα κι εγω, αν μπορεις να το εξηγησεις. 

Εγω προτεινα εστω για ενα μηνα να φυγεις ωστε να μην πληρωνεις 0,16/kw, γενικα δειχνουν μια αδιαφορια στους υφισταμενους πελατες. Ειτε ηρων στο κιτρινο μεσω econtract με μπονους 50αρικο ή αν θες προτεργια που λες οτι εχεις και κουπονι (;) πας στο deal (10χ5 μεσω συστασης), ειναι κιτρινα και τα δυο ωστε αν σε παρουν για αντιπροσφορα απο ζενιθ να μπορεις να φυγεις χωρις ρητρα ή αν δεν σε παρουν μεταπηδας στο σταθερο της προτεργιας ή πας απο καναλι πωλησης στο σταθερο της ζενιθ ωστε να παρεις και 50αρικο.

Λόγω εργασίας δικαιούμαι κουπόνι σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ 110 ευρώ, στο σταθερό πρόγραμμα.

Επεξ/σία από gapart
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, gapart είπε

Λόγω εργασίας δικαιούμαι κουπόνι σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ 110 ευρώ, στο σταθερό πρόγραμμα.

110 εφαπαξ; στον λογαριασμό ή στο σουπερ μαρκετ;

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gapart είπε

110 εφάπαξ στο σούπερ μάρκετ.

και πως αυτό συνδιάζεται με την protergia δεν έχω κατανοήσει ακόμα όμως.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, gapart είπε

110 εφάπαξ στο σούπερ μάρκετ.

Δηλαδη μπορεις να παρεις συσταση και θα σου δωσουν και 110 σουπερ μαρκετ; ή εχει αλλη διαδικασια για τη δωροεπιταγη; τοτε μην ψαχνεσαι, πηγαινε σημερα σταθερο προτεργια. 

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 ώρα πριν, gapart είπε

Καλημέρα σε όλους. Τι πράγμα είναι αυτό με τη Ζενίθ??? Δεν μπορώ να επικοινωνήσω μαζί τους σχετικά με το συμβόλαιό μου. Έληξε 18/9 και πήγε αυτόματα πράσινο. Έχω πάρει πάρα πολλά τηλέφωνα εδώ και 2 εβδομάδες περίπου για να κάνω ανανέωση. Όλο στέλνουν αίτημα και τηλέφωνο ποτέ... Είχα το μπλε τους από πέρυσι και σκέφτομαι ξανά για το μπλέ. Έχω και μια προσφορά από προτέργια με 0.099 (αντί για 0.088 της ζενίθ) αλλά και με ένα καλό voucher.

Καλως ηρθες στο "club"  κινεγω αν διαβασεις καποιες σελιδες πισω ειχα το ιδιο θεμα και δεν περναν ποτέ τηλέφωνο για ανανέωση.ολος τυχαιος με το που εκανα αιτηση αλλου την ιδια μερα με πηραν για ανανέωση,οχι αντιπροσφορα...βεβαια παλι ακρη δεν εβγαλα,χθες υπεγραψα σε κιτρινο στον Ηρων και βλέπουμε τι θα κανω τον αλλο μηνα

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δηλαδη μπορεις να παρεις συσταση και θα σου δωσουν και 110 σουπερ μαρκετ; ή εχει αλλη διαδικασια για τη δωροεπιταγη; τοτε μην ψαχνεσαι, πηγαινε σημερα σταθερο προτεργια. 

Είναι χωρίς σύσταση, έχει άλλη διαδικασία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, το εκτιμώ!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, gapart είπε

Είναι χωρίς σύσταση, έχει άλλη διαδικασία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, το εκτιμώ!

Παντως για σταθερο προγραμμα ειναι αρκετα καλο προμο, δεν ειναι και σουπερ ουαου, αλλα πολυ καλο.

• Like 1
Δημοσ.

Μου έστειλε ο ΗΡΩΝ μήνυμα αν θέλω να κάνω εγώ μετρήσεις.
Αυτό πως γίνεται;
Παίρνω φωτογραφία τον μετρητή και τους τη στέλνω;

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Παντως για σταθερο προγραμμα ειναι αρκετα καλο προμο, δεν ειναι και σουπερ ουαου, αλλα πολυ καλο.

Mπορώ και το πικάσο με το ίδιο πρόγραμμα. Αλλά το σκέφτομαι λίγο.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, lucanis είπε

Μου έστειλε ο ΗΡΩΝ μήνυμα αν θέλω να κάνω εγώ μετρήσεις.
Αυτό πως γίνεται;
Παίρνω φωτογραφία τον μετρητή και τους τη στέλνω;

Ανοίγεις εφαρμογή και απλώς γράφεις την ένδειξη που γράφει ο μετρητής. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...