Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, manolis940 είπε

Ανοίγεις εφαρμογή και απλώς γράφεις την ένδειξη που γράφει ο μετρητής. 

Α δηλαδή δεν θέλουν καν φωτογραφία.
Περίεργο λίγο μου φαίνεται.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, gapart είπε

Mπορώ και το πικάσο με το ίδιο πρόγραμμα. Αλλά το σκέφτομαι λίγο.

Οχι πικασο, βγαινει πανακριβη η κιλοβατωρα.

Μόλις τώρα, lucanis είπε

Τι περιεργο; οι περισσοτεροι παροχοι ετσι το εχουν. Γτ μην τους κοροιδεψεις; πες οτι βαλεις 0 εσυ, οταν περασει για καταμετρηση ο ΔΕΔΔΗΕ θα τις χρεωθεις ολες μαζι.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, lucanis είπε

Καθόλου. Αν γράψεις ότι να ναι θα τα χρεωθείς την επόμενη φορά ή ενδέχεται να περάσει η ΔΕΗ και να γράψει κάτι διαφορετικό οπότε πάλι δεν θα σου περάσει. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, lele322 είπε

Και εμενα. Ανανεωσα για 2 παροχες.

Τελεια!! 

κ εμενα μολις μου εστειλαν . Εξελιχθηκαν εβαλαν και docusign για ψηφιακη υπογραφη. Τώρα εβαλαν  την προσφορα μεχρι 31/12/2025

Επεξ/σία από bjj-p
  • Like 1
Δημοσ.
Στις 25/9/2025 στις 12:52 ΜΜ, vklon είπε

Ρεύμα (70€ στον λογαριασμό) + 50€ Σκλαβενίτη
https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma/elpedison-reward-ultra_134129/
Αέριο (30€ στον λογαριασμό) 
https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/fysiko-aerio/gashome-bright-12m-plus_134158/

Γιατί κάθεστε και τους παρακαλάτε μερικοί απορώ. Κάνεις αίτημα σε άλλο πάροχο και αν δεν σε καλέσουν για αντιπροσφορά που είναι σχεδόν απίθανο, πηγαίνεις από άλλο κανάλι πώλησης και παίρνεις το 50€. Προσωπικά ούτε στην protergia κάνω ανανέωση όταν βγαίνει καινούργιο κίτρινο. Κάνω αίτηση σε άλλο πάροχο και παίρνω την winback προφορά της εκάστοτε περιόδου. 

10e στο ρεύμα kai 13e στο αέριο τα πάγια, δεν είναι τεράστια σε σχέση με τον ανταγωνισμό; δλδ βάζουν το τυράκι της επιταγές του Σκλαβενίτη και στα παίρνουν από τα παγια

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, fysikos είπε

10e στο ρεύμα kai 13e στο αέριο τα πάγια, δεν είναι τεράστια σε σχέση με τον ανταγωνισμό; δλδ βάζουν το τυράκι της επιταγές του Σκλαβενίτη και στα παίρνουν από τα παγια

Στο ρεύμα στο σταθερό το πάγιο είναι 9.9€ και 0.98 kWh. Στο ρεύμα το πάγιο είναι όσο χρεώνουν όλοι πέριξ των 10€. Μαζί με τα 80€ (50€ Σκλαβενίτη και 30€ στον λογαριασμό) η elpedison έχει το φθηνότερο σταθερό σε σχέση με τον ανταγωνισμό για έως 3000 kWh.
Το αέριο έχει μεγάλο πάγιο αλλά είναι μηδενικό για το 2025 και αν πάρεις το dual παίρνεις ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στο ρεύμα 40€ παραπάνω. Σαν combo αν θέλεις σταθερό ρεύμα/αέριο μαζί συμφέρει.
Το αέριο μεμονωμένο αυτό το πακέτο δεν είναι το πιο συμφέρον, υπάρχουν και άλλες επιλογές δες στο thread για το αέριο.

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, vklon είπε

Στο ρεύμα στο σταθερό το πάγιο είναι 9.9€ και 0.98 kWh. Στο ρεύμα το πάγιο είναι όσο χρεώνουν όλοι πέριξ των 10€. Μαζί με τα 80€ (50€ Σκλαβενίτη και 30€ στον λογαριασμό) η elpedison έχει το φθηνότερο σταθερό σε σχέση με τον ανταγωνισμό για έως 3000 kWh.
Το αέριο έχει μεγάλο πάγιο αλλά είναι μηδενικό για το 2025 και αν πάρεις το dual παίρνεις ακόμα μεγαλύτερη έκπτωση στο ρεύμα 40€ παραπάνω. Σαν combo αν θέλεις σταθερό ρεύμα/αέριο μαζί συμφέρει.
Το αέριο μεμονωμένο αυτό το πακέτο δεν είναι το πιο συμφέρον, υπάρχουν και άλλες επιλογές δες στο thread για το αέριο.

Για περιμενε λιγο, το συνδυαστικο που δινει τα παγια του 2025 δωρο, προυποθετει οτι θα παρεις για ρευμα το  ELPEDISON Reward Maximum που εχει 12,90 παγιο κ 0,088/kw ομως. Σωστα;

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-bright-12m-plus_134160/

Επίσης η επιπλεον εκπτωση 10% δεν αφορα το ρευμα οπως λες αλλα την χρεωση προμηθειας στο αεριο (εκτος του παγιου).

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Πήρε η κοπέλα από ζενίθ και ξεκινάει μπλαμπλαμπλα νέο πρόγραμμα. Εγώ ενδιαφέρομαι για smart night, έκανα καταγγελία στη ΡΑΕ κλπ. Ναι εγώ είμαι από το εμπορικό τμήμα, όχι από την εξυπηρέτηση. Χάθηκε...

Ούτε μια ανανέωση δεν μπορούν να κάνουν 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, thermaikos4 είπε

Πήρε η κοπέλα από ζενίθ και ξεκινάει μπλαμπλαμπλα νέο πρόγραμμα. Εγώ ενδιαφέρομαι για smart night, έκανα καταγγελία στη ΡΑΕ κλπ. Ναι εγώ είμαι από το εμπορικό τμήμα, όχι από την εξυπηρέτηση. Χάθηκε...

Ούτε μια ανανέωση δεν μπορούν να κάνουν 

Εισαι τουλαχιστον ο τριτος που αναφερει εδω οτι του το εκλεισαν στα μουτρα 😂 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Haha 3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Για περιμενε λιγο, το συνδυαστικο που δινει τα παγια του 2025 δωρο, προυποθετει οτι θα παρεις για ρευμα το  ELPEDISON Reward Maximum που εχει 12,90 παγιο κ 0,088/kw ομως. Σωστα;

https://www.elpedison.gr/el/gia-to-spiti/revma-aerio/double-energy-home-bright-12m-plus_134160/

Επίσης η επιπλεον εκπτωση 10% δεν αφορα το ρευμα οπως λες αλλα το αεριο.

Δεν αναφέρθηκα στο 10% εγώ αλλά στα 40€ στον λογαριασμό του ρεύματος λόγω dual 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vklon είπε

Δεν αναφέρθηκα στο 10% εγώ αλλά στα 40€ στον λογαριασμό του ρεύματος λόγω dual 

Τελικα με πιο προγραμμα ρευματος συνδυαζεται; και ποιος τα δινει τα 40; καποιο καναλι πωλησης; Παντως τα δωρεαν παγια 2025 δεν ειναι dual, και μονο αεριο να παρεις τα δινουν.

Δημοσ.
4 hours ago, Greg29M said:

Που να κάνω επανασύνδεση πιο γρήγορα ; ΔΕΗ ή ιδιώτες ; 

HΡΩΝ econtract κίτρινο με 50άρικο αν δεν έχεις ξαναπάρει δώρο το τελευταίο 6μηνο.

Επίσης πρόσεχε, αν είναι ληγμένο το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου θα πρέπει να καταθέσεις προσωρινό πιστοποιητικό στον ΔΕΔΔΗΕ αλλιώς δε ξαναπαίρνεις ρεύμα... τσέκαρε το topic του ΥΔΕ. Αλλιώς αν είναι ενεργό το πιστοποιητικό, δεν έχεις θέμα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τελικα με πιο προγραμμα ρευματος συνδυαζεται; και ποιος τα δινει τα 40; καποιο καναλι πωλησης; Παντως τα δωρεαν παγια 2025 δεν ειναι dual, και μονο αεριο να παρεις τα δινουν.

IMG_9378.jpeg.ef4c8852d46396baf914288d390741fc.jpeg

IMG_9376.jpeg.410cae64d095e1be569b5d9c00ab2960.jpeg
Αυτό είναι το promo του dual 40€ στο ρεύμα και τα 30€ συν τα 50€ Σκλαβενίτη από teleraise. Στο website γράφει 10% έξτρα αν το συνδυάσεις με το maximum 

17 λεπτά πριν, ekrepali είπε

HΡΩΝ econtract κίτρινο με 50άρικο αν δεν έχεις ξαναπάρει δώρο το τελευταίο 6μηνο.

Επίσης πρόσεχε, αν είναι ληγμένο το πιστοποιητικό ηλεκτρολόγου θα πρέπει να καταθέσεις προσωρινό πιστοποιητικό στον ΔΕΔΔΗΕ αλλιώς δε ξαναπαίρνεις ρεύμα... τσέκαρε το topic του ΥΔΕ. Αλλιώς αν είναι ενεργό το πιστοποιητικό, δεν έχεις θέμα.

Επίσης κάποιες εταιρίες δίνουν δωρεάν ΥΔΕ αν ζητηθεί.

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, vklon είπε

Αυτό είναι το promo του dual 40€ στο ρεύμα και τα 30€ συν τα 50€ Σκλαβενίτη από teleraise. Στο website γράφει 10% έξτρα αν το συνδυάσεις με το maximum 

Και εισαι σιγουρος συνδυαζονται τα δυο προμο; Γτ εγω καταλαβαινω οτι ή dual promo θα πάρεις (40) ή μονο ρευμα (30) ή μονο αέριο (30), εκτος απο το 50 της telesaise. Ειναι σιγουρο αυτο π λες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Και εισαι σιγουρος συνδυαζονται τα δυο προμο; Γτ εγω καταλαβαινω οτι ή dual promo θα πάρεις (40) ή μονο ρευμα (30) ή μονο αέριο (30), εκτος απο το 50 της telesaise. Ειναι σιγουρο αυτο π λες;

Ναι, επισυνάπτω και το promo από το φυλλάδιο της ΔΕΘ. Αυτό που δίνεται έξτρα από την teleraise είναι τα 50€ Σκλαβενίτη δηλαδή είτε παίρνεις 80€ αν έχεις παροχή ρεύματος είτε 150€ αν έχεις και αέριο.

Για την επιχείρηση παίρνεις 50€ Σκλαβενίτη και 50€ στο ρεύμα και το δώρο δίνεται και σε κίτρινα 

IMG_9488.jpeg

Επεξ/σία από vklon
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...