Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, vklon είπε

Ναι, επισυνάπτω και το promo από το φυλλάδιο της ΔΕΘ. Αυτό που δίνεται έξτρα από την teleraise είναι τα 50€ Σκλαβενίτη δηλαδή είτε παίρνεις 80€ αν έχεις παροχή ρεύματος είτε 150€ αν έχεις και αέριο.

IMG_9488.jpeg

Ωραιος, τωρα το ξεκαθαρισες πληρως.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 ώρες πριν, gapart είπε

Είναι χωρίς σύσταση, έχει άλλη διαδικασία. Ευχαριστώ για τη βοήθεια, το εκτιμώ!

Δεν κατάλαβα πως ακριβώς λαμβάνει κανείς τη προσφορά με τα 110€; Είναι για κάθε νέο πελάτη που επιλέγει μπλε τιμολόγιο;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, alexander098 είπε

Δεν κατάλαβα πως ακριβώς λαμβάνει κανείς τη προσφορά με τα 110€; Είναι για κάθε νέο πελάτη που επιλέγει μπλε τιμολόγιο;

Οχι ειναι προσωπικη προσφορα του συμφορουμιτη μεσω της δουλειας του, δεν αφορα ολους.

7 ώρες πριν, gapart είπε

Λόγω εργασίας δικαιούμαι κουπόνι σε γνωστή αλυσίδα σούπερ μάρκετ 110 ευρώ, στο σταθερό πρόγραμμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, antma21 είπε

Καλησπέρα σας,

Σήμερα μου έστειλε η ΖΕΝΙΘ το συμβόλαιο για ανανέωση στο SMART NIGHT έπειτα από καταγγελία. Σε εμένα γράφει ότι η έκπτωση συνέπειας ισχύει μέχρι 31.12.2025 και όχι για όλη την διάρκεια της σύμβασης. Τι λέτε συμφέρει να το προχωρήσουμε ή όχι; Προς το παρόν είμαι στο Power HOME SAVE 2.0

Στο 4.4 λέει:

Η εταιρία παρέχει στον Πελάτη μειωμένη χρέωση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας κατά 40% για όλη τη διάρκεια της σύμβασης ("έκπτωση PROMO -40% εώς 31,12,2025)

Οπότε είναι για όλη τη διάρκεια. Απλά το πρόγραμμα ονομάζεται έτσι. Αυτό καταλαβαίνω εγώ

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, maglor1981 είπε

Στο 4.4 λέει:

Η εταιρία παρέχει στον Πελάτη μειωμένη χρέωση προμήθειας ηλεκτρικής ενέργειας κατά 40% για όλη τη διάρκεια της σύμβασης ("έκπτωση PROMO -40% εώς 31,12,2025)

Οπότε είναι για όλη τη διάρκεια. Απλά το πρόγραμμα ονομάζεται έτσι. Αυτό καταλαβαίνω εγώ

Για ολη τη διαρκεια της συμβασης λεει. 
απλα στο promo αυτο εδωσε παραταση μεχρι τελος χρονου.Μπορει να το διαθετει στους πελατες μεχρι τελος του χρονου.

Αυτο βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι το κοινοποιει στα συμβολαια.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, bjj-p είπε

Για ολη τη διαρκεια της συμβασης λεει. 
απλα στο promo αυτο εδωσε παραταση μεχρι τελος χρονου.Μπορει να το διαθετει στους πελατες μεχρι τελος του χρονου.

Αυτο βεβαια δεν καταλαβαινω γιατι το κοινοποιει στα συμβολαια.

Καλά και στο περσινό το promo ήταν 8.2024 και παράταση στην παράταση στολίσαμε δέντρο μέχρι να τελειώσει η διάθεση του smart night 

Δημοσ.

Αυτό που έχει ο Ήρων 3 ώρες δωρεάν ρεύμα κατά πόσο ισχύει γνωρίζετε?

Υπάρχει κάτι που κρύβεται από πίσο?

Με κάλεσαν αλλά δεν ασχολήθηκα 

Μου είπαν είναι ίδιο με αυτό που έχω (πάλι στην Ήρων είμαι) απλά θα έχω 3 ώρες δωρεάν ρεύμα...

Εμένα με βολεύει εδώ δουλειές που καίνε τον πάτο τούς σε ρεύμα, θα μπορούσα να της προγραμματίζω αυτές τής 3 ώρες, ομμος κατά πόσο ισχύει???

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Αυτό που έχει ο Ήρων 3 ώρες δωρεάν ρεύμα κατά πόσο ισχύει γνωρίζετε?

Υπάρχει κάτι που κρύβεται από πίσο?

Με κάλεσαν αλλά δεν ασχολήθηκα 

Μου είπαν είναι ίδιο με αυτό που έχω (πάλι στην Ήρων είμαι) απλά θα έχω 3 ώρες δωρεάν ρεύμα...

Εμένα με βολεύει εδώ δουλειές που καίνε τον πάτο τούς σε ρεύμα, θα μπορούσα να της προγραμματίζω αυτές τής 3 ώρες, ομμος κατά πόσο ισχύει???

Δεν αξίζει να ασχοληθείς. Έχεις δωρεάν ρεύμα για 3 ώρες, συνήθως το πρωί ή μέχρι το μεσημέρι και τις υπόλοιπες φτάνει 20 λεπτά η κιλοβατώρα.

Δημοσ.

ρε παιδια τι γινεται με τις ρυθμιζομενες? μου ερχεται το ρευμα 30 ευρω και οι ρυθμιζομενες 25 (συν 20 ερτ δημος) .

ισχυει σε ολους οτι εχουν παει στο θεο οι ρυθμιζομενες η πρεπει να δω τι γινεται?

• Like 1
Δημοσ.
22 minutes ago, adok13 said:

ρε παιδια τι γινεται με τις ρυθμιζομενες? μου ερχεται το ρευμα 30 ευρω και οι ρυθμιζομενες 25 (συν 20 ερτ δημος) .

ισχυει σε ολους οτι εχουν παει στο θεο οι ρυθμιζομενες η πρεπει να δω τι γινεται?

Το ίδιο πρόσεξα και εγω αδερφέ.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, gemis XTX είπε

Στις 15 ημέρες παραμονής στον Ήρων το παίρνεις το 50αρικο; 

Ναι, πιστώνετε στον λογαριασμό ακόμα και μια μέρα αν παραμείνεις

Δημοσ.
15 ώρες πριν, vklon είπε

Δεν αξίζει να ασχοληθείς. Έχεις δωρεάν ρεύμα για 3 ώρες, συνήθως το πρωί ή μέχρι το μεσημέρι και τις υπόλοιπες φτάνει 20 λεπτά η κιλοβατώρα.

Οκ.

Αν όμως εγώ αυτές τις 3 ώρες κάψω 90-100kw  όντος δεν θα πληρώσω τίποτα?

Μιλάω για τέτοιες καταναλώσεις, είναι επαγγελματικό.

Θέλω πχ να ζεστάνω νερό 700-1000 λίτρα 

Να τα βάλω όλα τέρμα ένα 3ωρο και να το έχω για χρήση όλο το 24ωρο 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, mastoras007 είπε

Οκ.

Φανταζομαι εισαι σε ωριαια τηλεμετρηση, θα πρεπει καθε μερα να ενημερωνεσαι για το ποιες ωρες την επομενη θα ειναι το δωρεαν τριωρο, οποτε ναι αν μπορεις να εχεις καταναλωση μονο εκεινες τις ωρες θα ειναι δωρεαν, οι υπολοιπες ωρες ειναι πανακριβες ομως.

Δηλαδη σημερα εχει δωρεαν 12-3, τις υπολοιπες ωρες οι τιμες κυμαινονται απο 0,18-0,31, δεν ξερω ποσο σε συμφερουν αυτες οι τιμες.

https://heron.gr/energy/electricity/epixeirisi/happy-hour-business/

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
6 ώρες πριν, mastoras007 είπε

Οκ.

Ναι δεν θα πληρώσεις τίποτα αλλά δεν γίνεται να μην έχεις κατανάλωση τις άλλες ώρες. Είναι παγίδα καθώς είναι αδύνατο να έχεις συγκεντρώσει όλη την κατανάλωση σε αυτές τις 3 ώρες. Επίσης η ανάγκη για θέρμανση, ψύξη ψυγείο κτλ είναι όλες τις ώρες δεν μπορείς να την περιορίσεις. Εκτός των άλλως πληρώνεις τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις μόνο η kWh είναι δωρεάν 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...