Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Nekro87 είπε

Είναι κάπου γραμμένο επίσημα αυτό με τα 100€ σε κίτρινο της ελπε ή τα λέτε στον αέρα για να τσιμπήσουν πελάτες; Μεγάλη αγρα τον τελευταίο καιρό στο νήμα.

Εάν δεν το λάβεις  γραπτώς στο email της σύμβασης προφανώς και δε θα υπογράψεις. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
44 minutes ago, messinia3 said:

Γράφτηκε για 100αρικο Σκλαβενίτη σε κίτρινο της elpedison μόνο για αύριο από befon.

Ο skylouros που έκανε το αρχικό post έγραψε μόνο για σήμερα... εσύ λες μόνο για αύριο. Τι ισχύει τελικά; 

Ψήνομαι κι εγώ γιατί δεν έχω πάρει ποτέ winbank 90 από protergia.... μπορεί να μου βγει 190 το δωράκι σύνολο. 😄

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Ο skylouros που έκανε το αρχικό post έγραψε μόνο για σήμερα... εσύ λες μόνο για αύριο. Τι ισχύει τελικά; 

Ψήνομαι κι εγώ γιατί δεν έχω πάρει ποτέ winbank 90 από protergia.... μπορεί να μου βγει 190 το δωράκι σύνολο. 😄

Τέλος του μήνα...προφανώς δεν πιάνουν στόχους.

Εμένα μου είπαν για αύριο πρωί αυτά που ανέφερε ο @skylouros.Εν αναμονή να αναγράφονται όλα στο email της σύμβασης. 

17 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τηλέφωνο επικοινωνίας?

Ενημερωτικά πήρα πριν λίγο στο 2181818128 και ισχύει κανονικά στο κίτρινο το 100αρικο Σκλαβενίτη. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Από σήμερα το μεσημέρι ξεκίνησαν να το δίνουν το 100€ Σκλαβενίτη τα περισσότερα κανάλια πώλησης. Απλά η befon το δίνει και σε κίτρινα. Μέχρι να μαθευτεί θα έχει λήξει το promo οπότε όποιος προλάβει. Πάνω από έναν χρόνο έχει να δώσει 100€ η elpedison.
Και εγώ winback θα κάνω με protergia προφανώς

18 λεπτά πριν, dhmak είπε

Μπορείς απλά να καλέσεις το κεντρικό τηλέφωνο της elpedison 2181818128 Στην befon προωθούνται οι κλήσεις των πωλήσεων 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.

Καλησπέρα, είμαι πρωτέργια πάνω από μήνα αλλά δεν έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός μπορώ να μεταφερθώ στην ελπεντισον; Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια πληροφορία για το δωράκι της befon όλους.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, k0stas1 είπε

Καλησπέρα, είμαι πρωτέργια πάνω από μήνα αλλά δεν έχει εκδοθεί ο πρώτος λογαριασμός μπορώ να μεταφερθώ στην ελπεντισον; Ευχαριστώ πολύ για την τέλεια πληροφορία για το δωράκι της befon όλους.

Ναι προφανώς μπορείς. Και την επόμενη μέρα μπορείς.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, skylouros είπε

Υπάρχη στους όρους. Έλαβα email και προχώρησα κανονικά και με τηλεφωνική επιβεβαίωση για το 100αρικο

σε ποιο κίτρινο στο έδωσαν ? το σμαρτ ? με τιμη KWh 12,526??

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Εγώ πάντως κάλεσα και δεν μου είπαν καν αν υπάρχει προσφορά...
Όταν το ανέφερα ήταν αρνητικοί, μόνο στα μπλε.

Ξαναδοκίμασε...ισχύει κανονικά η προσφορά, επιβεβαιωμένη και από αλλους πωλητές της befon.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ναι ξανακάλεσα και αυτή την φορά είπα χύμα για την δωροεπιταγή.:P
Με έβαλε αναμονή να ρωτήσει και μετά είπε ναι...
Οπότε να ρωτάτε κατευθείαν εσείς εάν την δίνουν, είναι που θα πέσεις.

Επεξ/σία από grinder_
Δημοσ.

Επειδή το σκέφτομαι και εγώ να πάω για κανένα μήνα elpedison με τη δώρο επιταγή αν φύγω από προτεργια και μείνει πιστωτικό υπόλοιπο θα το έχω και όταν ξαναγυρίσω; επίσης παίρνω ξανά 50αρι αν μου κάνουν σύσταση τότε; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...