Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, scarface5323 είπε

Befon καλούμε ?

Όχι protergia μου είπαν από befon. Σε αυτό 2181818128. Μόλις πήρα και εγώ και αναμένω μαιλ τους 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, scarface5323 είπε

Έχω 3 παροχές να πάω, γνωρίζετε αν θα  δουλέψει και σύσταση ?

Eάν δεν έχουν ξαναπάει ποτέ οι παροχές σε elpedison μπορεί και να πάρεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τι εννοείς;

Πήρα στο τηλέφωνο της befon που έχουν στο site τους και μου είπαν να καλέσω στο 2181818128. 

Για τη δώρο επιταγή μου είπαν θα την λάβω στο 2μηνο και ας έχω φύγει από elpedison 

Επεξ/σία από mikeser
Δημοσ.
1 minute ago, mikeser said:

Πήρα στο τηλέφωνο της befon που έχουν στο site τους και μου είπαν να καλέσω στο 2181818128 

Εννοείται αυτό. η Protergia που κολλάει;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mikeser είπε

Πήρα στο τηλέφωνο της befon που έχουν στο site τους και μου είπαν να καλέσω στο 2181818128. 

Για τη δώρο επιταγή μου είπαν θα την λάβω στο 2μηνο και ας έχω φύγει από elpedison 

Μην κάνετε ανούσιες τέτοιου είδους ερωτήσεις.Από τη στιγμή που αναγράφεται το δώρο στη σύμβαση και δεν υπάρχουν όροι, είμαστε καλυμμένοι. Βουρ τώρα όσοι προλάβουμε😂

Δημοσ.

Λέω να πάω NRG με το σταθερό 0.099kwH και πάγια εντολή. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Πρέπει να ενημερώσω τον πρώην προμηθευτή ή τα κάνει όλα ο νέος;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Λέω να πάω NRG με το σταθερό 0.099kwH και πάγια εντολή. Υπάρχει κάτι καλύτερο; Πρέπει να ενημερώσω τον πρώην προμηθευτή ή τα κάνει όλα ο νέος;

Δε σε ενδιαφέρει η δωροεπιταγή Σκλαβενίτη με τα 100 ευρώ που παίζει σήμερα σε elpedison?

Εναλλακτικά κοίτα και το σταθερό της ζενίθ με τα 50 δώρο μέσω allazorevma.gr

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Vesouvious είπε

Που πήγες φίλε μου;

Ελπεντισον στο κιτρινο ELPEDISON Reward Saver, ειναι μονο για σημερα η προσφορα, δωροεπιταγη σκλαβενιτη 100 μου εδωσαν, η befon τα δινει.

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...