Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καντε τα λιανα και για εμας ρε παιδια! εχω ρολοι που εχει και νυχτερινη μετρηση. εχω και αεριο στον ηρωνα. Σε κανενα απο τα 2 δεν μου εχει ερθει πρωτος λογαριασμος. που παω και τι κανω ;

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

καντε τα λιανα και για εμας ρε παιδια! εχω ρολοι που εχει και νυχτερινη μετρηση. εχω και αεριο στον ηρωνα. Σε κανενα απο τα 2 δεν μου εχει ερθει πρωτος λογαριασμος. που παω και τι κανω ;

ζήτας 100 Σκλαβενίτη για ρεύμα και άλλα 100 για άεριο από Elpedison (Befon). Θα ζητήσεις να μεταφερθείς με την υπογεγραμμένη σύμβασή σου, αντί για να δώσεις λογαριασμό αφού δεν έχεις.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.

ΓΙΑ Γ21 ΡΕΥΜΑ (επαγγελματικο).......να παμε στην προσφορα της ελπεντισον, ποιο πρόγραμμα ειναι συμφερον να ζητησουμε?

Δημοσ.
3 minutes ago, messinia3 said:

ζήτας 100 Σκλαβενίτη για ρεύμα και άλλα 100 για άεριο. Θα ζητήσεις να μεταφερθείς με την υπογεγραμμένη σύμβασή σου, αντί για να δώσεις λογαριασμό αφού δεν έχεις.

αξιζει να βαλω αυτο με το νυχτερινο ; 1 ατομο ειμαι και πλυντηριο πιατων βαζω μια φορα την εβδομαδα (φανταζομαι ειναι το μονο ενεργοβορο που ειναι στο χερι μου ποτε θα το βαλω)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, S90 είπε

ΓΙΑ Γ21 ΡΕΥΜΑ (επαγγελματικο).......να παμε στην προσφορα της ελπεντισον, ποιο πρόγραμμα ειναι συμφερον να ζητησουμε?

Για σταθερό ή κυμαινόμενο 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jimmysss! είπε

αξιζει να βαλω αυτο με το νυχτερινο ; 1 ατομο ειμαι και πλυντηριο πιατων βαζω μια φορα την εβδομαδα (φανταζομαι ειναι το μονο ενεργοβορο που ειναι στο χερι μου ποτε θα το βαλω)

Κοιτα σε αυτο τωρα για τουρισμο παμε δεν θα κατσουμε και κανενα εξαμηνο, εχεις ιδιαιτερη καταναλωση στη μειωμενη ζωνη; αλλιως δεν λεει και τιποτα.

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ελπεντισον στο κιτρινο ELPEDISON Reward Saver, ειναι μονο για σημερα η προσφορα, δωροεπιταγη σκλαβενιτη 100 μου εδωσαν, η befon τα δινει.

Πληροφοριακά, ισχύει σε όλα τα κίτρινα το κατοστάρι για σήμερα, έτσι μου είπαν. Εγώ το έκλεισα στο smart zero για μια παροχή μικρής κατανάλωσης.

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dogtor21 είπε

Μέχρι το ώρα δουλεύει η befon?? Γιατί γυρίζω αργά από δουλειά 

Μέχρι τις 9 είναι, το θέμα είναι θα το δίνουν μέχρι τότε?

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Η befon στα κίτρινα δεν δίνει σε όλους το 100€. Για κάποιες παροχές μου τις γύρισε πίσω τις αιτήσεις 

Προφανώς και έχει γίνει μακελειό...όποιος προλάβει πάει η δουλειά.

• Haha 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Προφανώς και έχει γίνει μακελειό...όποιος προλάβει πάει η δουλειά.

Εγώ πρόλαβα μέσω CQS και τα έκανα πριν λίγο  βέβαια αλλά και αυτοί δεν δίνουν αλλά 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...