Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτο το επιβεβαιωνω κι εγω, με ρωτησαν ποτε εφυγα και ειπα οτι πρωτη φορα ερχομαι, και μου απαντησε τελεια.

Το  χρονικό όριο που θέτουν είναι το τελευταίο τρίμηνο.

• Like 4
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μου ξαναέστειλαν μήνυμα από την befon και τελικά μπορεί να τα προχωρήσει μου είπε με το 100€ παρόλο που έχω πάει άλλες 3 φορές το τελευταίο τρίμηνο. 

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Haha 4
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Μου ξαναέστειλαν μήνυμα από την befon και τελικά μπορεί να τα προχωρήσει μου είπε με το 100€ παρόλο που έχω πάει άλλες 3 φορές το τελευταίο τρίμηνο. 

Eβαλαν οριο φαινεται αλλα επειδη δεν εφτασαν τους στοχους το πηραν πισω🤣

Δημοσ.

Και εμένα μόλις με πήραν από προτεργια για να ξανάρθω (η να παραμείνω ουσιαστικά) με -90 στον επόμενο λογαριασμό. Άρχισαν τα όργανα..

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, skylouros είπε

Και εμένα μόλις με πήραν από προτεργια για να ξανάρθω (η να παραμείνω ουσιαστικά) με -90 στον επόμενο λογαριασμό. Άρχισαν τα όργανα..

ποτε προλαβαν κιολας;

• Haha 2
Δημοσ.
11 minutes ago, skylouros said:

Αναμένουμε πώς κινήθηκες! χαχα.....

Δημοσ.
59 λεπτά πριν, paidi7 είπε

Έχω διζωνικό μετρητή (Γ1Ν) και από ότι με ενημέρωσαν απ' την εξυπηρέτηση της Elpedison δεν μπορώ να επιλέξω το Reward Saver (θα μου το γυρίσουν πίσω λέει το τιμολόγιο ). Πρέπει υποχρεωτικά να επιλέξω το Reward Night Saver (το οποίο έχει υψηλότερη τιμή KWh).

Εναλλακτικά εάν δεν το θέλω μου πρότεινε να πάω στο Smart Zero.

Καλά μου τα είπε;

330 Kwh/ μήνα η κατανάλωση μου

Ενταξει δεν παμε επειδη εχει και την καλυτερη τιμη, ουτε θα μεινουμε καιρο, η αληθεια ειναι παμε για το 100αρικο, οποτε μην κολλας σε αυτο.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, S90 είπε

Αναμένουμε πώς κινήθηκες! χαχα.....

Ε τι το ένα τι το άλλο, παρομοιο ήταν. Πάντως έχει αρχίσει τουριστική σεζόν..

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις πριν 1 μήνα πήγα Ηρων με την έκπτωση - 50€ που είχε για online και - 20€ λόγω του φοιτητικού προγράμματος. Ακόμα δεν έχω κάψει ούτε μια kwh από τότε γτ έλειπα από το σπίτι. Αν πάω τουρισμό στο 100ρικο σκλαβενίτη για ένα μήνα και μετά γυρίσω ζενίθ, ξέρετε αν θα μείνει το πιστωτικό; Υποθέτω ότι μένει. 

Κατανάλωση έβαλα online (0kwh, το σπίτι δεν έχει τίποτα στην πρίζα αυτή την στιγμή) και δεν έχει βγει καν λογαριασμός ακόμα. 

Τι λέτε φεύγω για 100ρικο;

Επεξ/σία από giannis808
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Eβαλαν οριο φαινεται αλλα επειδη δεν εφτασαν τους στοχους το πηραν πισω🤣

Μάλλον ή επειδή είχα πολλές παροχές το μετάνιωσαν . Περιμένω από protergia winback τώρα 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, giannis808 είπε

Μόλις πριν 1 μήνα πήγα Ηρων με την έκπτωση - 50€ που είχε για online και - 20€ λόγω του φοιτητικού προγράμματος. Ακόμα δεν έχω κάψει ούτε μια kwh από τότε γτ έλειπα από το σπίτι. Αν πάω τουρισμό στο 100ρικο σκλαβενίτη για ένα μήνα και μετά γυρίσω ζενίθ, ξέρετε αν θα μείνει το πιστωτικό; Υποθέτω ότι μένει. 

Ασχετα το αν ειχες καταναλωση ή οχι, θα εκδοθει λογαριασμος εστω και με μηδενικη καταναλωση αλλα με ρυθμιζομενες κλπ οποτε το πιστωτικο θα μεινει.

Δημοσ.
Just now, Seldon40 said:

Ασχετα το αν ειχες καταναλωση ή οχι, θα εκδοθει λογαριασμος εστω και με μηδενικη καταναλωση αλλα με ρυθμιζομενες κλπ οποτε το πιστωτικο θα μεινει.

Ωραία οπότε αργότερα θα πάρω για τον τουρισμό και θα γυρίσω μετά αν υπάρχει ακόμα το 50αρικο από revma.gr και κάνα κίτρινο στον Ηρων που έχω το πιστωτικό ή ζενίθ κάνα smart night όπως είχαμε βρει πέρσι άμα παίξει πάλι φέτος. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Μάλλον ή επειδή είχα πολλές παροχές το μετάνιωσαν . Περιμένω από protergia winback τώρα 

Οταν κανεις winback και αποδεχτεις την αντιπροσφορα, τι γινεται; την περνεις την δωροεπιταγη; ρωταω γτ αφου δεν κανεις υπαναχωρηση, εστω και για μια μερα θα πας ελπεντισον

Δημοσ.
43 λεπτά πριν, vklon είπε

ετσι και εγώ - τωρα με πηραν παλι πίσω ... προχωράμε

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...