Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 ώρες πριν, grinder_ είπε

Είναι δυνατόν να μην με κάλεσε η προτεργια για αντιπροσφορά;

Εμένα πάντως αρχές Σεπτεμβρίου που έφυγα από προτεργια για τον Ήρων δεν με κάλεσαν ποτέ για αντιπροσφορα 

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Στην συμβαση δεν ανεγραφε αριθμο παροχης, ενδειξεις κλπ; τι αποδεχθηκες; 

Εγω πρωτα εστειλα δικαιολογητικα, και μετα ηρθε η συμβαση με τα στοιχεια και απαντησα οτι αποδεχομαι.

Ναι στην αντιπροσφορα εγινε τηλεφωνικο συμβολαιο με ηχογραφηση, μου ειπε τους ορους ειπα ναι αποδεχομαι και απλως μετα ηρθαν οι οροι στο μαιλ χωρις υπογραφες.

Προφανώς και ανέφερε τα πάντα ρητά και έστειλα το αποδέχομαι.Κανουν και τηλεφωνική ηχογράφηση απο befon (αν και λογικά τέλος του μήνα προχωράνε και χωρίς αυτήν την κατάθεση αιτήματος).

Το ερωτημα μου απευθύνεται σε όσους σήμερα (ή χθες) έκαναν αίτημα για το 100αρικο elpedison και ελαβαν ήδη αντιπροσφορα από protergia.Αυτοι λοιπόν ρωτάω εάν είχαν κάνει και ηχογράφηση με befon?

Δημοσ.
1 minute ago, Seldon40 said:

Στην συμβαση δεν ανεγραφε αριθμο παροχης, ενδειξεις κλπ; τι αποδεχθηκες; 

Eίναι πατέντα befon αυτή... φτιάχνουν μια αίτηση με τα πολύ βασικά στοιχεία (όνομα, ταυτότητα, αφμ, κλπ) ώστε να περάσει στο σύστημα η αίτηση με σημερινή ημερομηνία... και μετά στέλνεις τα δικαιολογητικά και συμπληρώνουν τα υπόλοιπα μεταγενέστερα. Αλλά κι αυτό θέλει αποδοχή και ηχογράφηση.

• Like 2
Δημοσ.
5 minutes ago, messinia3 said:

Προφανώς και ανέφερε τα πάντα ρητά και έστειλα το αποδέχομαι.Κανουν και τηλεφωνική ηχογράφηση απο befon (αν και λογικά τέλος του μήνα προχωράνε και χωρίς αυτήν την κατάθεση αιτήματος).

Το ερωτημα μου απευθύνεται σε όσους σήμερα (ή χθες) έκαναν αίτημα για το 100αρικο elpedison και ελαβαν ήδη αντιπροσφορα από protergia.Αυτοι λοιπόν ρωτάω εάν είχαν κάνει και ηχογράφηση με befon?

Η αποδοχη εγινε αμεσα μεσω μειλ με το συμβολαιο

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Eίναι πατέντα befon αυτή... φτιάχνουν μια αίτηση με τα πολύ βασικά στοιχεία (όνομα, ταυτότητα, αφμ, κλπ) ώστε να περάσει στο σύστημα η αίτηση με σημερινή ημερομηνία... και μετά στέλνεις τα δικαιολογητικά και συμπληρώνουν τα υπόλοιπα μεταγενέστερα. Αλλά κι αυτό θέλει αποδοχή και ηχογράφηση.

Το θέμα είναι αν όσες συμπληρώθηκαν σωστά εξ αρχής εάν προχωράει χωρίς ηχογράφηση το αίτημα....γιατί έχω έν εξέλιξη και κάτι φορηροτητες σταθερης τηλεφωνίας και δε θα προλαβαίνω τις κλήσεις αύριο 😂

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Το θέμα είναι αν όσες συμπληρώθηκαν σωστά εξ αρχής εάν προχωράει χωρίς ηχογράφηση το αίτημα....γιατί έχω έν εξέλιξη και κάτι φορηροτητες σταθερης τηλεφωνίας και δε θα προλαβαίνω τις κλήσεις αύριο 😂

Εμενα χωρις ηχογραφηση εγινε, οπως ειπα πριν, εστειλα δικαιολογητικα, μου εστειλαν τη συμβαση με ονομα, αριθμο παροχης αφμ ενδειξεις, απαντησα οτι αποδεχομαι, και ηρθε και μαιλ καλωσορισματος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έληξε το Power Home Direct Plus (σταθερό) στη Ζενίθ. Προσανατολίζομαι εκ νέου σε σταθερό αλλά δεν μπορώ να τους βρω στο τηλ για ανανέωση που δεν βλέπω να πολυκαίγονται. Τι επιλογές έχω για να φύγω για λίγες μέρες και εαν δεν υπάρχει καλύτερο σταθερό να επιστρέψω στο 0.088 που βλέπω οτι έχει βγάλει για νεους πελάτες?  

Επεξ/σία από eizo10
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, eizo10 είπε

Έληξε το Power Home Direct Plus (σταθερό) στη Ζενίθ. Προσανατολίζομαι εκ νέου σε σταθερό αλλά δεν μπορώ να τους βρω στο τηλ για ανανέωση που δεν βλέπω να πολυκαίγονται. Τι επιλογές έχω για να φύγω για λίγες μέρες και εαν δεν υπάρχει καλύτερο σταθερό να επιστρέψω στο 0.088 που βλέπω οτι έχει βγάλει για νεους πελάτες?  

Είναι και για υφιστάμενους εκτός αν πας από το revma.gr για να πάρεις και το 50αρικο είναι μόνο για νέους. Αλλά γενικά είναι όπως το λες, δεν πολύ καίγονται, φύγε για κανένα κίτρινο είτε ηρων είτε προτεργια εστω και για λίγες μέρες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Merenda7 είπε

Τσιμουδιά για τα κίτρινα τιμολόγια αυτή τη φορά η protergia 😁 

Δεν αναφέρεται πουθενά το σλόγκαν κραχτης "συνεχίζει να προσφέρεται στην πολύ συμφέρουσα τιμή των 0,09093€/kWh."

Έχει γούστο τώρα που ξαναγύρισα να κάνει καμιά μπινια πάλι 

https://www.protergia.gr/articles/η-protergia-απορροφά-τις-διακυμάνσεις-της-αγοράς-ενέργειας/

Το πιθανότερο που βλέπω είναι να έχει το πράσινο όπως λέει 0,14 και το κίτρινο συνεχίζει το ίδιο και θα ανεβάσουν την τιμή στα 0,15 περίπου. Θέλουν να μας σπρώξουν στα μπλε! Δεν μασάμε όμως εμείς… 

Επεξ/σία από Greg29M
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με επιασε χτες το μεσημερι με επισκεψη κατ οικων στο μπλα μπλα  ο πωλητης και υπεγραψα το piccaso   της protergia σε 2 παροχες. Μου ειπε οτι η εξτρα χρεωση αν ξεπερασω το οριο θα ειναι 0,09 η κιλοβατορα. Μπηκα στο νετ σημερα να επιβεβαιωσω και βλεπω που οι περισσοτεροι γραφουν οτι η εξτρα χρεωση του πικασσο ειναι μεγαλες και οχι φυσικα 0,09. 

οι 2 παροχες που υπεγραψα καινε 100 με 150 κιλοβατορες περιπου το μηνα.

το προγραμμα που υπεγραψα ειναι το με τα 29,9 ευρω το μηνα.

Να το ακυρωσω? Προλαβαινω? Εχω 14 μερες προθεσμια?

η μια παροχη ηταν στην ΔΕΗ και η αλλη στη ζενιθ

Επεξ/σία από zampas
  • Sad 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, zampas είπε

με επιασε χτες το μεσημερι με επισκεψη κατ οικων στο μπλα μπλα  ο πωλητης και υπεγραψα το piccaso   της protergia σε 2 παροχες. Μου ειπε οτι η εξτρα χρεωση αν ξεπερασω το οριο θα ειναι 0,09 η κιλοβατορα. Μπηκα στο νετ σημερα να επιβεβαιωσω και βλεπω που οι περισσοτεροι γραφουν οτι η εξτρα χρεωση θα βγαινει πολυ περισσοτερο. 

η μια αροχη ηταν στην ΔΕΗ και η αλλη στη ζενιθ

Το π@@ι κ την υπογραφη μας δεν τα βαζουμε πουθενα αν δεν διαβασουμε με προσοχη το αντιστοιχο νημα του Insomnia. Εχεις 14 μερες δικαιωμα υπαναχωρησης. Μη μασησεις αν σου ξεκινησουν τα μα μου σου του επειδη ειναι μπλε δεν δικαιουται κ τετοια κουραφεξαλα. Ξεκινα κ μπες στο σαιτ τους κ συμπληρωνε τη φορμα υπαναχωρησης. Επισης...αν σ εστειλαν τους ορους του συμβολαιου κανε τον κοπο κ ανεβασε το εδω λιγακι για εμας τους περιεργους π εχουμε την απορια τι γραφουν εκει μεσα περα απο τη παπατζα του σαιτ και του τηλεφωνητη... νομιζω δεν ειχαμε την ευκαιρια ακομη να το διαβασουμε hands on ολοκληρο μιας και δεν το εχει προτιμησει κανενα μελος - τλχστν οσο ξερω δλδ...

• Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
18 λεπτά πριν, zampas είπε

με επιασε χτες το μεσημερι με επισκεψη κατ οικων στο μπλα μπλα  ο πωλητης και υπεγραψα το piccaso   της protergia σε 2 παροχες. Μου ειπε οτι η εξτρα χρεωση αν ξεπερασω το οριο θα ειναι 0,09 η κιλοβατορα. Μπηκα στο νετ σημερα να επιβεβαιωσω και βλεπω που οι περισσοτεροι γραφουν οτι η εξτρα χρεωση του πικασσο ειναι μεγαλες και οχι φυσικα 0,09. 

η μια παροχη ηταν στην ΔΕΗ και η αλλη στη ζενιθ

Το πρόβλημα δεν είναι οι έξτρα αλλά αυτές που υπέγραψες, βγαίνει αρκετά ακριβη η κιλοβατώρα. Υπαναχώρηση δεν νομίζω ότι μπορείς, είναι για εξαποστασεως συμβόλαια. Τι να σ' πω. Καλύτερα υπέγραψε το έντυπο υπαναχώρησης και στειλτο

4 λεπτά πριν, mdkamael είπε

Το π@@ι κ την υπογραφη μας δεν τα βαζουμε πουθενα αν δεν διαβασουμε με προσοχη το αντιστοιχο νημα του Insomnia. Εχεις 14 μερες δικαιωμα υπαναχωρησης. Μη μασησεις αν σου ξεκινησουν τα μα μου σου του επειδη ειναι μπλε δεν δικαιουται κ τετοια κουραφεξαλα. Ξεκινα κ μπες στο σαιτ τους κ συμπληρωνε τη φορμα υπαναχωρησης. Επισης...αν σ εστειλαν τους ορους του συμβολαιου κανε τον κοπο κ ανεβασε το εδω λιγακι για εμας τους περιεργους π εχουμε την απορια τι γραφουν εκει μεσα περα απο τη παπατζα του σαιτ και του τηλεφωνητη... νομιζω δεν ειχαμε την ευκαιρια ακομη να το διαβασουμε hands on ολοκληρο μιας και δεν το εχει προτιμησει κανενα μελος - τλχστν οσο ξερω δλδ...

Δεν υπέγραψε τηλεφωνικά ούτε ηλεκτρονικά όμως. Γίνεται υπαναχώρηση; Κάτ οίκον επίσκεψη;

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 minutes ago, Seldon40 said:

Το πρόβλημα δεν είναι οι έξτρα αλλά αυτές που υπέγραψες, βγαίνει αρκετά ακριβη η κιλοβατώρα. Υπαναχώρηση δεν νομίζω ότι μπορείς, είναι για εξαποστασεως συμβόλαια. Ρώτησε το κιόλας. Τι να σ' πω.

Πρέπει να ισχύει για όλα τα συμβόλαια και όχι μόνο για το ρεύμα. Είναι από την ΕΕ εδώ και χρόνια αυτή η υποχρεωτική οδηγία...

Επεξ/σία από MessengerOfGood
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το πρόβλημα δεν είναι οι έξτρα αλλά αυτές που υπέγραψες, βγαίνει αρκετά ακριβη η κιλοβατώρα. Υπαναχώρηση δεν νομίζω ότι μπορείς, είναι για εξαποστασεως συμβόλαια. Ρώτησε το κιόλας. Τι να σ' πω.

Η υπογραφη επεσε εκτος εμπορικου χωρου του παροχου ( μαγαζακι προτεργιας ), οποτε θεωρειται εξ αποστασεως εξ ορισμου αρα ειναι eligible για υπαναχωρηση... πολυ πιθανο να του κανουν νουμερα και να αρχισουν τη παπατζα. Ας κανει και παραλληλα αιτημα μεσω ΡΑΕ. Δεν βλαπτει. Να χει το κεφαλι του ησυχο.

Επεξ/σία από mdkamael

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...