Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 ώρες πριν, messinia3 είπε

Έκανες σήμερα αίτημα και ελαβες email καλοσωρισματος ήδη?impressive.

Αντε και στα δικά μας,να δούμε και την αντιπροσφορα μαζί με τιμή στο κίτρινο της protergia.

Ναι ήρθε μάιλ λίγες ώρες αργότερα. Σμσ απο ΔΕΔΔΗΕ δεν έχω λάβει ακόμα βέβαια.

Σας κάλεσαν σήμερα απο προτέργια για αντιπροσφορά;

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, grinder_ είπε

Σας κάλεσαν σήμερα απο προτέργια για αντιπροσφορά;

Μολις με πηραν για αντιπροφορα απο προτεργια 90 ευρω για το deal, το οποιο θα εχει ιδια τιμη τον Οκτωβριο, ειχα παρει ομως 90 αρχες Σεπτεμβριου παλι. Ενω μου ειπε την αντιπροσφορα, μετα μου λεει ειναι πολυ συντομα απο την προηγουμενη θα σας ξαναπαρω σε λιγο, να μιλησω με την προισταμενη. Περιμένω να δω τι θα αποφασισουν.😂

• Thanks 1
  • Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Μολις με πηραν για αντιπροφορα απο προτεργια 90 ευρω για το deal, το οποιο θα εχει ιδια τιμη τον Οκτωβριο, ειχα παρει ομως 90 αρχες Σεπτεμβριου παλι. Ενω μου ειπε την αντιπροσφορα, μετα μου λεει ειναι πολυ συντομα απο την προηγουμενη θα σας ξαναπαρω σε λιγο, να μιλησω με την προισταμενη. Περιμένω να δω τι θα αποφασισουν.😂

Ρε εμένα γιατί δε με καλούν κι εσείς τα παίρνετε διπλές φορές?...θα κάνω καταγγελία για άνιση μεταχείριση🤣

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 10
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ρε εμένα γιατί δε με καλούν κι εσείς τα παίρνετε διπλές φορές?...θα κάνω καταγγελία για άνιση μεταχείριση🤣

Ξαναμιλησα ΟΚ οτι ειπαμε, αυριο θα με παρει για ηχογραφηση, γτ μ λεει αυριο θα βγουν οι ηχογραφησεις. 

• Thanks 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Κι εμένα στην απέξω με έχουν 😁

Τους την έκανα όμως μετά την συμβουλή του Seldon40@

Έκανα πρόσκληση στον εαυτό μου και θα πάρω 50+50 

Μου έστειλαν και μύνημα σήμερα ότι έστειλαν αίτημα σε δεδδηε και έως 7/10 θα είμαι πάλι στο deal 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
33 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Ανεβηκαν οι τιμες αρκετα ε;

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με στοιχεία του Χρηματιστηρίου Ενέργειας (HEnEx), τον Σεπτέμβριο η μέση τιμή χονδρικής διαμορφώθηκε στα 92,77 ευρώ ανά μεγαβατώρα έναντι 73,15 ευρώ ανά μεγαβατώρα τον Αύγουστο, καταγράφοντας αύξηση 26,8% σε μηνιαία βάση.

Η ανοδική πορεία του ρεύματος στη χονδρεμπορική αγορά συνδέεται μεταξύ άλλων με τη μείωση της συμμετοχής των ΑΠΕ στο μείγμα της ηλεκτροπαραγωγής κατά τον προηγούμενο μήνα, με παράλληλη αύξηση της εξάρτησης από το φυσικό αέριο. Συγκεκριμένα, ενώ τον Αύγουστο οι ΑΠΕ κάλυψαν το 51,9% της ηλεκτροπαραγωγής και το φυσικό αέριο το 34,73%, τον Σεπτέμβριο η διείσδυση των ΑΠΕ υποχώρησε στο 48,78%, με το φυσικό αέριο να ενισχύει το μερίδιό του στο 37,04%. 

To ΣΚΑΝΔΑΛΟ με το να πεταμε το φθηνο ρευμα επειδη εχουμε ΗΛΙΟΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΑΕΡΑ

Συγκεκριμένα, βάσει στοιχείων από τον ΑΔΜΗΕ τα οποία συγκέντρωσε και παρουσιάζει το The Green Tank, οι περικοπές από ΑΠΕ τον Αύγουστο αυξήθηκαν σε σχέση με τον Ιούλιο, φτάνοντας τις 231 GWh. Αυτό αντιστοιχεί στο 7.2% της συνολικής μηνιαίας παραγωγής από ΑΠΕ και πλησίασε τα υψηλά επίπεδα περικοπών του Μαρτίου 2025. Συγκριτικά, οι αντίστοιχες περικοπές του Αυγούστου 2024 ήταν μόλις 39.3 GWh, δηλαδή το 1.7% της αντίστοιχης μηνιαίας παραγωγής ΑΠΕ.

Οι περισσότερες περικοπές τον Αύγουστο καταγράφηκαν μεταξύ 10 το πρωί και 2 το μεσημέρι, χρονικό διάστημα που αντιστοιχεί στις ώρες αιχμής παραγωγής φωτοβολταϊκών. Η ημέρα με τις υψηλότερες περικοπές ήταν η Κυριακή 10 Αυγούστου 2025, όταν απορρίφθηκαν 27.7 GWh καθαρής ενέργειας.

Επεξ/σία από thermaikos4
  • Sad 1
Δημοσ.

Με κάλεσαν και εμένα από το τμήμα διακράτησης της Protergia (αφού έκανα την αίτηση χθες στην Elpedison) για να μου προσφέρουν το Value Deal Ontime με πίστωση 90€ στους επόμενους λογαριασμούς. Τους είπα ότι με ενδιαφέρει η πρόταση αλλά με προβληματίζει η αίτηση  υπαναχώρησης που πρέπει να υποβάλλω στην Elpe. Μου είπε ότι το αίτημα εκπροσώπησης προς το νέο πάροχο δεν έχει ολοκληρωθεί και εφόσον έχω επιλέξει κίτρινο τιμολόγιο δεν χρειάζεται να υπαναχωρήσω. Απλά θα με πάρει αύριο τηλ να μου διαβάσει την προσφορά και να την αποδεχτώ. Έτσι, απλά δεν θα προχωρήσει η μετάβαση στην Elpe και θα παραμείνω πελάτης Protergia.

Σωστά μου τα είπε ή θα έχω κανένα θέμα με Elpedison;

Δλδ για να παραμείνω Protergia δεν χρειάζεται να στείλω κάποιο αίτημα υπαναχώρησης;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paidi7 είπε

Με κάλεσαν και εμένα από το τμήμα διακράτησης της Protergia (αφού έκανα την αίτηση χθες στην Elpedison) για να μου προσφέρουν το Value Deal Ontime με πίστωση 90€ στους επόμενους λογαριασμούς. Τους είπα ότι με ενδιαφέρει η πρόταση αλλά με προβληματίζει η αίτηση  υπαναχώρησης που πρέπει να υποβάλλω στην Elpe. Μου είπε ότι το αίτημα εκπροσώπησης προς το νέο πάροχο δεν έχει ολοκληρωθεί και εφόσον έχω επιλέξει κίτρινο τιμολόγιο δεν χρειάζεται να υπαναχωρήσω. Απλά θα με πάρει αύριο τηλ να μου διαβάσει την προσφορά και να την αποδεχτώ. Έτσι, απλά δεν θα προχωρήσει η μετάβαση στην Elpe και θα παραμείνω πελάτης Protergia.

Δλδ για να παραμείνω Protergia δεν χρειάζεται να στείλω κάποιο αίτημα υπαναχώρησης;

Έχεις ήδη μεταφερθεί στην elpedison. Δεν κάνεις υπαναχώρηση. Θα κάνετε την ηχητική αύριο και θα γίνει εκ νέου αίτημα από την protergia. Η παροχή θα μείνει μερικές μέρες στην elpedison 

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, paidi7 είπε

Αν πηγες σε κιτρινο οντως δεν χρειαζεται υπαναχωρηση.

Μόλις τώρα, vklon είπε

Έχεις ήδη μεταφερθεί στην elpedison. Δεν κάνεις υπαναχώρηση. Θα κάνετε την ηχητική αύριο και θα γίνει εκ νέου αίτημα από την protergia. Η παροχή θα μείνει μερικές μέρες στην elpedison 

Η αληθεια ειναι αυτη, γιαυτο και αλλαζει κατα δυο ψηφια ο αριθμος παροχης.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Greg29M είπε

Να μας πείτε το τηλ διακράτησης πελατών προτεργια με τα 90€ να παίρνουμε γιατί κάποιους μας έχουν στην απέξω… 😁

Κάλεσε στην εξυπηρέτηση και ζήτησε να σε καλέσουν για αντιπροσφορά. Δεν μπορείς να τους καλέσεις εσύ.

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Να μας πείτε το τηλ διακράτησης πελατών προτεργια με τα 90€ να παίρνουμε γιατί κάποιους μας έχουν στην απέξω… 😁

Κοιτα εμενα με πηραν απο το 6942952956, δεν ξερω ομως αν θα γινει τιποτα αν τους παρεις.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αν πηγες σε κιτρινο οντως δεν χρειαζεται υπαναχωρηση.

Ευτυχώς. Ναι, σε κίτρινο (Smart Zero) είχα πάει. Με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει πιστωθεί όλο το 50ρικο της σύστασης αλλά και την καλύτερη τιμή του  Deal OnTime θεωρώ ότι αξίζει η επιστροφή σε Protergia.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...