Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paidi7 είπε

Ευτυχώς. Ναι, σε κίτρινο (Smart Zero) είχα πάει. Με δεδομένο ότι ακόμη δεν έχει πιστωθεί όλο το 50ρικο της σύστασης αλλά και την καλύτερη τιμή του  Deal OnTime θεωρώ ότι αξίζει η επιστροφή σε Protergia.

Τα 10αρικα εννοεις; αυτο μαλλον το χανεις, γτ η αλλαγη θα γινει σε ελπεντισον και μετα προτεργια.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Τα 10αρικα εννοεις; αυτο μαλλον το χανεις, γτ η αλλαγη θα γινει σε ελπεντισον και μετα προτεργια.

Ναι αυτό εννοώ, έχω πάρει μια φορά 1x10 και σε λίγες μέρες που θα εκδοθεί νέος λογαριασμός λογικά άλλο ένα (έστω και αναλογικά). Και χωρίς τα δεκάρικα πάλι θεωρώ αξίζει η Protergia με το 90ρικο.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, paidi7 είπε

Ναι αυτό εννοώ, έχω πάρει μια φορά 1x10 και σε λίγες μέρες που θα εκδοθεί νέος λογαριασμός λογικά άλλο ένα (έστω και αναλογικά). Και χωρίς τα δεκάρικα πάλι θεωρώ αξίζει η Protergia με το 90ρικο.

Νομιζω ολοκληρο θα το παρεις το δευτερο, ειναι 10 ανα λογαριασμο. Ναι ενταξει αξιζει, μα ελπε δεν πηγαμε για την σουπερ τιμη, για τον σκλαβενιτη πηγαμε.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κοιτα εμενα με πηραν απο το 6942952956, δεν ξερω ομως αν θα γινει τιποτα αν τους παρεις.

Σε συνδέει με την εξυπηρέτηση αν το καλέσεις και ζητάς να σε καλέσουν πάλι. Δεν συνδέεται με το winback καθώς δεν δέχεται εισερχόμενες κλήσεις

• Like 1
Δημοσ.

Είμαι σε μπλε Protergia από τον Αύγουστο. Με πήραν από Volton για να επιστρέψω και προσφέρουν 90€ δώρο (από 30€ στον 3ο, 6ο και 9ο λογαριασμό) και τιμή 0,088€/mwh αλλά σε κίτρινο τιμολόγιο με πάγιο 6,5€. Είπαν ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώσω τη ρήτρα αποχώρησης στην protergia και συνήθως την κάνουν δώρο αν επιστρέψω κάποια στιγμή. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αξίζει η μετάβαση στην Volton; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Merenda7 said:

Καλά δεν το λες.

Μέχρι και η ΔΕΗ φθηνότερη είναι για Οκτώβριο έως 500kwhs

https://www.dei.gr/el/gia-to-spiti/revma/myhome-4all/

https://energycost.gr/καταχωρημένα-τιμολόγια-προμήθειας-η-3/

ΔΕΗ βλεπω και Ελπεντισον μονο. Αλλα και παλι δεν νομιζω να αξιζει η φασαρια για αλλαγη, δε βλεπω κατι τρελο. Μεχρι να κανω αιτηση και να μεταφερθω θα εχουν περασει 10 ημερες.

Επεξ/σία από Witcher1st
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Είμαι σε μπλε Protergia από τον Αύγουστο. Με πήραν από Volton για να επιστρέψω και προσφέρουν 90€ δώρο (από 30€ στον 3ο, 6ο και 9ο λογαριασμό) και τιμή 0,088€/mwh αλλά σε κίτρινο τιμολόγιο με πάγιο 6,5€. Είπαν ότι δεν είναι υποχρεωτικό να πληρώσω τη ρήτρα αποχώρησης στην protergia και συνήθως την κάνουν δώρο αν επιστρέψω κάποια στιγμή. Ισχύει κάτι τέτοιο; Αξίζει η μετάβαση στην Volton; 

Οχι ρε μην σε δουλευουν, πως θα γινει να μην πληρωσεις ρητρα; Θα πληρωσεις σιγουρα. Τον δευτερο μηνα 110 ειναι η ρητρα και θα χρεωθει στον τελικο.

Και δευτερον πιο προγραμμα ειναι αυτο κιτρινο με 0,088; μηπως εχεις και μηχανισμο διακυμανσης;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Το έχεις γραπτά αυτο; γιατί η volton δεν έχει στο site της ή στην ραε τέτοιο κίτρινο ούτε καν κάποιο από τα μπλε δεν είναι στα 8,8 λεπτά. Τωρα το έβγαλε και δεν είναι ακόμα στο site;

Δημοσ.

Το έψαχνα κι εγώ και δεν βρήκα τέτοια προσφορά!!! Με καλύψατε παιδιά ειδικά για τη ρήτρα αποχώρησης👍

Παραμένω Protergia.

Ευχαριστώ πολύ!!!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, mikepaltri είπε

Το έψαχνα κι εγώ και δεν βρήκα τέτοια προσφορά!!! Με καλύψατε παιδιά ειδικά για τη ρήτρα αποχώρησης👍

Παραμένω Protergia.

Ευχαριστώ πολύ!!!

keep hunting συστασεις bro και μην ακους τις σειρηνες !!!! 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα στην ομάδα, μπορώ να έχω μια σύσταση protergia σε pm παρακαλώ;

Edit: Με κάλυψαν

Επεξ/σία από manoc28
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, mdkamael είπε

keep hunting συστασεις bro και μην ακους τις σειρηνες !!!! 

Το κυνηγι των συστασεων νομιζω εχει τελειωσει, ποσες μερες εχει να εμφανιστει καποιος να ζητησει συσταση. Μαλλον το κυνηγι των αντιπροσφορων πρεπει να αρχισουμε.

1 λεπτό πριν, manoc28 είπε

Καλησπέρα στην ομάδα, μπορώ να έχω μια σύσταση protergia σε pm παρακαλώ;

Δεν ελεγα τιποτα αλλο 🤣

• Haha 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Κοιτα εμενα με πηραν απο το 6942952956, δεν ξερω ομως αν θα γινει τιποτα αν τους παρεις.

Μόλις πήραν και εμένα για 2 παροχές  για αντιπροσφορα από το ίδιο τηλέφωνο, δεν μπορείς να πάρεις πίσω  δεν συνδέθηκα ούτε με εξυπηρέτηση,90€ έκαστος.

Επεξ/σία από koriosg4
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εσύ που έχεις τα κονε με το τμημα διακράτησης μήπως ξέρεις τι ώρα κλείνουν?17.00? 

Αντε κανόνισε να πάρουν κι εμάς τους βρωμοτουριστες,γιατί έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε. 🤣

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 2
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εσύ που έχεις τα κονε με το τμημα διακράτησης μήπως ξέρεις τι ώρα κλείνουν?17.00? 

Ρε συ τι κονε εχω; μονοι τους περνουν, δεν εχω κανει τιποτα. Να σου πω την αληθεια επειδη δεν περασε ουτε ενας μηνας απο το 90αρι, δεν πιστευα οτι θα ξαναπαρουν. Πηγε το αιτημα σου στο ΔΕΔΔΗΕ; εμενα αυτη στο τηλ μου ειπε βλεπουμε ενα αιτημα απο χτες.

9 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αντε κανόνισε να πάρουν κι εμάς τους βρωμοτουριστες,γιατί έχουμε και άλλες δουλειές να κάνουμε. 🤣

Εσυ μας ξεσηκωσες να φυγουμε για τις δωροεπιταγες, που τα ξεραμε εμεις αυτα; δεν πιστευω να ξεμεινεις!!!🤣

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...