Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, messinia3 είπε

Ναι αλλά δε μας παίρνουν τηλέφωνο να γυρίσουμε στο value deal ontime 😂 

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο 

Με πνίγει η Protergia 

Που δεν κατάλαβε ποτέ της τι περνώ

Μια προσφορά για να γυρίσω θέλω εγώ 

Επεξ/σία από Dogtor21
  • Haha 4
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Και δεν χτυπάει το τηλέφωνο 

Με πνίγει η Protergia 

Που δεν κατάλαβε ποτέ της τι περνώ

Μια προσφορά για να γυρίσω θέλω εγώ 

Για 1 μήνα η μόνιμα?

Δημοσ.

Παροχή που είχε πάει πρωτεργια μέσω σύστασης και πήγε σε άλλο πάροχο, μπορεί  να ξαναγυρίσει πρωτεργια πάλι με σύσταση ή δε δικαιούται δεύτερη φορά?

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Παροχή που είχε πάει πρωτεργια μέσω σύστασης και πήγε σε άλλο πάροχο, μπορεί  να ξαναγυρίσει πρωτεργια πάλι με σύσταση ή δε δικαιούται δεύτερη φορά?

Έχει αναφερθεί αυτό κι άλλη φορά. Αν θυμάμαι καλά, ναι μπορείς να ξαναπάς με σύσταση και να έχεις 10€ για 5 μήνες, απλά δεν θα πάρει τα 50€ της σύστασης αν αυτός που σου κάνει τη σύσταση, είναι ο ίδιος που σου έκανε την σύσταση και την προηγούμενη φορά.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Έχει αναφερθεί αυτό κι άλλη φορά. Αν θυμάμαι καλά, ναι μπορείς να ξαναπάς με σύσταση και να έχεις 10€ για 5 μήνες, απλά δεν θα πάρει τα 50€ της σύστασης αν αυτός που σου κάνει τη σύσταση, είναι ο ίδιος που σου έκανε την σύσταση και την προηγούμενη φορά.

Κατάλαβα. Εγώ συστάσεις θα μπορώ να δίνω?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, thanos678 είπε

Κατάλαβα. Εγώ συστάσεις θα μπορώ να δίνω?

Φυσικά ναι. (εκτός αν είχες δώσει 10 συστάσεις την προηγούμενη φορά που ήσουν Προτέργια)

Επεξ/σία από 1J4t
  • Thanks 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, 1J4t είπε

απλά δεν θα πάρει τα 50€ της σύστασης αν αυτός που σου κάνει τη σύσταση, είναι ο ίδιος που σου έκανε την σύσταση και την προηγούμενη φορά.

Το αντίστροφο γίνεται? Αν τώρα εγώ συστήσω αυτόν θα τα πάρω τα 50€?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Το αντίστροφο γίνεται? Αν τώρα εγώ συστήσω αυτόν θα τα πάρω τα 50€?

Χωρίς να είμαι σίγουρος, πιστεύω ναι.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, giorgos_76 είπε

Καλημέρα !  Για κατανάλωση τον χειμώνα 5500 kw τι προτείνετε...Υπάρχει καμιά καλή προσφορά αυτό το διάστημα ή να περιμένω ;; 

Το μπλε home secure 5.0 τηε ζενιθ με πιστωση 50ευρου μεσω revma.gr ( αν εισαι νεος πελατης κ οχι υφισταμενος )  μας κανει?! Εχει 0.088/kwh (εκτπωση συνεπειας ) κ 9.90 παγιο. 

Επεξ/σία από mdkamael
Δημοσ.
Στις 30/9/2025 στις 10:51 ΜΜ, zampas είπε

με επιασε χτες το μεσημερι με επισκεψη κατ οικων στο μπλα μπλα  ο πωλητης και υπεγραψα το piccaso   της protergia σε 2 παροχες. Μου ειπε οτι η εξτρα χρεωση αν ξεπερασω το οριο θα ειναι 0,09 η κιλοβατορα. Μπηκα στο νετ σημερα να επιβεβαιωσω και βλεπω που οι περισσοτεροι γραφουν οτι η εξτρα χρεωση του πικασσο ειναι μεγαλες και οχι φυσικα 0,09. 

οι 2 παροχες που υπεγραψα καινε 100 με 150 κιλοβατορες περιπου το μηνα.

το προγραμμα που υπεγραψα ειναι το με τα 29,9 ευρω το μηνα.

Να το ακυρωσω? Προλαβαινω? Εχω 14 μερες προθεσμια?

η μια παροχη ηταν στην ΔΕΗ και η αλλη στη ζενιθ

Η χρέωση για τις επιπλέον kWh του Picasso είναι 0,099 όντως. Γιατί ακούς τι λένε οι περισσότεροι;

Το Picasso είναι ιδιαίτερο πρόγραμμα που σε κάποιους μπορεί να αρέσει το ότι έχει σταθερότητα και δεν έχει έκπτωση συνέπειας. Υπάρχουν περιπτώσεις, κυρίως σε 3φασικές παροχές, που βγαίνει πιο φθηνό από άλλα σταθερά

14 ώρες πριν, The_Judas είπε

υπάρχει ακόμη το γνωστό excel ή καταργήθηκε;

Δεν ξέρω αν εννοείς αυτό

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...