Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, alekout είπε

Έτσι είναι αλλά αν έχεις να κάνεις και συστάσεις

Αν εχεις δεν τον συζηταμε, αν δεν εχεις κανεις εναν κυκλο απο ολους.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μόλις πήραν και σε εμένα από Protergia . 90€ δώρο παραμονής και συνεχίζω στο deal on time με ίδια τιμή όπως του Σεπτεμβρίου . 
Η δεύτερη παροχή που είχα στη Ζενίθ και τη πήγα elpedison ωστόσο γιατί βαρέθηκα να περιμένω να με καλέσουν για ανανέωση του smart night (10 μέρες περίμενα τουλάχιστον από τη θετική απάντηση ) ακόμα τίποτα . 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Μόλις πήραν και σε εμένα από Protergia . 90€ δώρο παραμονής και συνεχίζω στο deal on time με ίδια τιμή όπως του Σεπτεμβρίου . 
Η δεύτερη παροχή που είχα στη Ζενίθ και τη πήγα elpedison ωστόσο γιατί βαρέθηκα να περιμένω να με καλέσουν για ανανέωση του smart night (10 μέρες περίμενα τουλάχιστον από τη θετική απάντηση ) ακόμα τίποτα . 

....εγώ και ο @ekrepali θα παραμείνουμε μόνο στην elpedison που προτείναμε ταχυτουρισμό για παραδειγματισμό 😂

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 8
Δημοσ.

καλημερα, ειμαι στο πρασινο Γ1Ν  της ΔΕΗ  με μηνιαια καταναλωση περιπου 300 κιλοβατορες (τους περισσοτερους μηνες κατω απο 250). Το σπιτι εναι μονοκατοικια αν παιζει καποιο ρολο. Τι προτεινεται να παω ; 

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, messinia3 είπε

....εγώ και ο @ekrepali θα παραμείνουμε μόνο στην elpedison που προτείναμε ταχυτουρισμό για παραδειγματισμό 😂

Ούτε εμένα ρε φίλε με πήραν… τι γίνεται; Θα αρχίσω να καλώ εγώ από αύριο… 😂

Δημοσ.

Καλημέρα σε όλους. Επειδή δεν το ψήνω και πολύ να κάνω αλλαγές κάθε τρεις και λίγο, σκέφτομαι να πάω σε σταθερό για να ξεμπερδεύω. Από ότι είδα σε προηγούμενο μήνυμα το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι αυτό της ζενίθ. Πριν κάνω αίτηση θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για να δω αν τα έχω καταλάβει σωστά. 

1. Θα έχω 12μηνη δέσμευση κατά την οποία αν αποχωρήσω θα πληρώσω πρόστιμο

2. Η τιμή θα είναι σταθερή για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου ή ενδέχεται κι εδώ να υπάρχουν διακυμάνσεις;

3. Στον ηρων που είμαι τώρα κάθε μήνα περνάω δικές μου μετρήσεις, να υποθέσω ότι αυτό γίνεται σε όλους τους παρόχους; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Greg29M είπε

Ούτε εμένα ρε φίλε με πήραν… τι γίνεται; Θα αρχίσω να καλώ εγώ από αύριο… 😂

Καλός σεσημασμένος τουρίστας είσαι και του λόγου σου🤣

• Haha 3
Δημοσ.

Πάντως έχει πάει καλά από Ιούνιο που ξεκίνησα και εγώ το τουρισμό δεν έχω πληρώσει ούτε ρεύμα ούτε αέριο και εχω ακόμα υπόλοιπο να φάω.

Και με ρώταγε προχτές η πωλήτρια απο elpedison πως και προτιμάω τα κίτρινα τιμολόγια και δεν πάω απλά σε ένα σταθερό να μην ασχολούμαι. Αν είναι να μην πληρώνω λογαριασμούς ήθελα να της πω χαλάλι λίγος χρόνος εδω στο forum. 

• Like 1
  • Haha 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, mikeser είπε

Πάντως έχει πάει καλά από Ιούνιο που ξεκίνησα και εγώ το τουρισμό δεν έχω πληρώσει ούτε ρεύμα ούτε αέριο και εχω ακόμα υπόλοιπο να φάω.

Και με ρώταγε προχτές η πωλήτρια απο elpedison πως και προτιμάω τα κίτρινα τιμολόγια και δεν πάω απλά σε ένα σταθερό να μην ασχολούμαι. Αν είναι να μην πληρώνω λογαριασμούς ήθελα να της πω χαλάλι λίγος χρόνος εδω στο forum. 

Και φαντάσου δεν έχεις πέσει και στην καλύτερη τουριστική περίοδο😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια σύσταση για προτέργια οποίος μπορεί. Ευχαριστώ πολύ παιδιά. Έχω πάρει αρκετές 

Επεξ/σία από george_008
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Υπαρχει μια προσφορα για οσους εχουν σταθερο στην cosmote και ειναι μελη στο MagentaONE. Αν κανεις συμβαση ηλεκτρικου ρευματος στην προτεργια περνεις εκπτωση στο σταθερο 5 ευρω Χ 24 μηνες, ακομα και σε υφισταμενη συμβαση σταθερου, αρκει να κανεις νεα συμβαση ρευματος, επισης αν εχεις παραπανω παροχες κουμπωνουν πανω στο ιδιο σταθερο κι αλλα 5ευρω. 

Μην αρχισετε ερωτησεις για συστασεις κλπ, δεν συνδυαζεται και με αλλα προμο.

https://www.cosmote.gr/static/cosmote/el/cosmote-protergia-prosfora

Νομίζω αφορά μόνο το picasso (?)

Δημοσ.

Με ξαναπήραν πίσω από elpedison και μου είπαν ότι πρέπει να συμπληρώσω έντυπο υπαναχώρησης γιατί η αίτηση μου ολοκληρώθηκε . 
ισχύει κάτι τέτοιο ; Δεν θα τα κανονίσει όλα η Προτεργια που αποδέχτηκα να παραμείνω ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, Ezio είπε

Καλημέρα σε όλους. Επειδή δεν το ψήνω και πολύ να κάνω αλλαγές κάθε τρεις και λίγο, σκέφτομαι να πάω σε σταθερό για να ξεμπερδεύω. Από ότι είδα σε προηγούμενο μήνυμα το καλύτερο αυτή τη στιγμή είναι αυτό της ζενίθ. Πριν κάνω αίτηση θα ήθελα να κάνω κάποιες ερωτήσεις για να δω αν τα έχω καταλάβει σωστά. 

1. Θα έχω 12μηνη δέσμευση κατά την οποία αν αποχωρήσω θα πληρώσω πρόστιμο

2. Η τιμή θα είναι σταθερή για όλη τη διάρκεια του συμβολαίου ή ενδέχεται κι εδώ να υπάρχουν διακυμάνσεις;

3. Στον ηρων που είμαι τώρα κάθε μήνα περνάω δικές μου μετρήσεις, να υποθέσω ότι αυτό γίνεται σε όλους τους παρόχους; 

1.Ναι

2.Ναι απλα θελει πληρωμη εγκαιρως γιατι αμα ληξει πας 0.199

3.Ναι απλα εαν εχεις μπει σε μηνιαια καταμετρηση απο δεδδηε δεν χρειαζεται.

Εαν πας σε αυτο μπαινεις απο το site αλλαζω ρευμα εχει 50 δωρο

Επεξ/σία από 7tasos7
  • Thanks 1
Δημοσ.
42 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Μετά από πόσες ημέρες από την υπογραφή της νέας σύμβασης σε κάλεσαν από προτεργια ; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, TeoTheDoctor είπε

Με ξαναπήραν πίσω από elpedison και μου είπαν ότι πρέπει να συμπληρώσω έντυπο υπαναχώρησης γιατί η αίτηση μου ολοκληρώθηκε . 
ισχύει κάτι τέτοιο ; Δεν θα τα κανονίσει όλα η Προτεργια που αποδέχτηκα να παραμείνω ; 

Aπο κιτρινο δεν εφυγες;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...