Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TeoTheDoctor είπε

Με ξαναπήραν πίσω από elpedison και μου είπαν ότι πρέπει να συμπληρώσω έντυπο υπαναχώρησης γιατί η αίτηση μου ολοκληρώθηκε . 
ισχύει κάτι τέτοιο ; Δεν θα τα κανονίσει όλα η Προτεργια που αποδέχτηκα να παραμείνω ; 

μην το κάνεις...πέρνα κανονικά σε elpedison και μετά γυρνάς

• Thanks 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, TeoTheDoctor είπε

Ναι από το night saver 

Θελουν να γλυτωσουν την δωροεπιταγη μαλλον, δεν χρειαζεται να το κανεις.

• Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δηλαδή εμείς που δεχτήκαμε τα 90 της προτεργιας για να μείνουμε θα πάρουμε και τη δώρο επιταγή από elpedison; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, mikeser είπε

Δηλαδή εμείς που δεχτήκαμε τα 90 της προτεργιας για να μείνουμε θα πάρουμε και τη δώρο επιταγή από elpedison; 

πιθανον και να γινει μεσω καταγγελιας ραε, αλλα με υπαναχωρηση δεν γινεται

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Μετά από πόσες ημέρες από την υπογραφή της νέας σύμβασης σε κάλεσαν από προτεργια ; 

Δύο ημέρες μετά . 

αλλά σήμερα ήρθαν και από ΔΕΔΔΗΕ ίσως παίζει ρόλο . Στο τηλέφωνο είπαν ότι είδαν αίτημα στο ΔΕΔΔηΕ και με ρώτησαν αν αφορά αλλαγή παρόχου 

7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αν πάρω και την δωροεπιταγή μετά θα έχω τύψεις και θα πάω elpedison στο μέλλον . 

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ομοίως και εμένα. Μόλις έκανα ηχογράφηση για παραμονή στη Protergia και ενώ εχθές μου είχε πει ότι επειδή είχα πάει σε κίτρινο της Elpedison δεν θα χρειαζόταν να υπαναχωρήσω τώρα μου είπε ότι για τυπικούς λόγους καλό είναι να στείλω την αίτηση υπαναχώρησης συμπληρωμένη στην Elpe εντός 14 ημερών.

Μάλιστα μου έστειλε στο mail μου την αίτηση και το που τη στέλνω.

Να τη στείλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει θέμα με την Elpe;

Επεξ/σία από paidi7
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, paidi7 είπε

Ομοίως και εμένα. Μόλις έκανα ηχογράφηση για παραμονή στη Protergia και ενώ εχθές μου είχε πει ότι επειδή είχα πάει σε κίτρινο της Elpedison δεν θα χρειαζόταν να υπαναχωρήσω τώρα μου είπε ότι για τυπικούς λόγους καλό είναι να στείλω την αίτηση υπαναχώρησης συμπληρωμένη στην Elpe εντός14 ημερών.

Μάλιστα μου έστειλε στο mail μου την αίτηση και το που τη στέλνω.

Να τη στείλω να είμαι σίγουρος ότι δεν θα υπάρξει θέμα με την Elpe;

Ρε παιδιά εσάς που σας παίρνουν για ηχογράφηση να σας στείλω και το τηλέφωνό μου να πείτε να πάρουν και εμένα?😂

Σε κυμαινόμενο πρόγραμμα δεν υπάρχει δέσμευση. Μην μπλέκετε με υπαναχωρήσεις.

• Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Ρε παιδιά εσάς που σας παίρνουν για ηχογράφηση να σας στείλω και το τηλέφωνό μου να πείτε να πάρουν και εμένα?😂

Σε κυμαινόμενο πρόγραμμα δεν υπάρχει δέσμευση. Μην μπλέκετε με υπαναχωρήσεις.

Το είχα σκεφτεί και εγώ αυτό αλλά θεωρώ ότι ίσως γίνεται κάποιου είδους έλεγχος/φιλτράρισμα με βάση το ιστορικό για το ποιους καλούν . Μπορεί βέβαια να κάνω και λάθος.

Τώρα για την αίτηση μάλλον δεν θα την κάνω, ελπίζω μόνο να μην με ζαλίζει στα τηλ η Elpe

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

εν τω μεταξυ περνουν και απο ελπε για ηχογραφηση, ακομα δεν εκανα ηχογραφηση προτεργια.

Ε μα βέβαια εσένα σε παίρνουν όλοι και εμάς κανένας😂

• Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Ε μα βέβαια εσένα σε παίρνουν όλοι και εμάς κανένας😂

Για πες τι να κανω;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

την πάπια.😂

Να κανω ηχογραφηση εννοεις; Η αλλαγη εχει γινει παντως στον ΔΕΔΔΗΕ.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Καλημέρα. Για οικιακή παροχή σε σταθερό, με καταναλώσεις από 500-1100 kWh το μήνα που να κοιτάξω;  Τώρα είμαι σε κίτρινο της ΔΕΗ με νυχτερινό μετρητή  και μου έχει έρθει με 907 kWh λογαριασμός 255…

Έχω διαβάσει το νήμα και προσανατολίζομαι είτε προς protergia secure12m (με σύσταση και γώ με τη σειρά μου να κάνω τουλάχιστον άλλη μια στα πεθερικά), είτε Ζενίθ Power Home Secure 5.0 (με 50ρικο μετρητά μέσω revma) είτε σαν τρίτη σκέψη Elpedison Reward Maximum. 

Πιο συμφέρουσα δείχνει η Ζενίθ εκτός και αν μου διαφεύγει κάτι. Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...