Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, vassilis211973 είπε

Δηλ.σε ποια προγράμματα γενικά δεν πληρώνεις ρυθμιζόμενες και τέλη;δεν έχω καταλάβει.

Ρυθμιζομενες και τελη θα πληρωσεις σε ολους τους παροχους και σε ολα τα προγραμματα, αυτο δεν αλλαζει. Απλως εαν εχεις ενα σπιτι που δεν εχει καταναλωση θα προτιμησεις ενα προγραμμα με μηδενικο παγιο ωστε τουλαχιστον αφου το σπιτι ειναι κλειστο να μην πληρωνεις παγιο. Επισης με τουρισμο μπορεις να επωφεληθεις απο δωρα που δινουν, οπως πχ αν κανεις αιτημα μεσω econtract για ΗΡΩΝ θα σου πιστωσουν 50 ευρω στον πρωτο λογαριασμο και ετσι 1-2 μηνες θα την βγαλεις στο τζαμπα κ.ο.κ.

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα,

Σχετικά με τις πάγιες εντολές που έχουμε βάλει, όταν πηγαινοερχόμαστε μεταξύ δύο παρόχων, τις δικόπτουμε κάθε φορά ή τις αφήνουμε ενεργοποιημένες για όταν θα επιστρέψουμε σε αυτό τον πάροχο; Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω 🤔

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, koriosg4 είπε

Εδώ μια ερώτηση, τώρα που φύγαμε για ΕΛΠΕ και γυρίσαμε πρωτεργια προφανώς το δικαιούμαστε? και αν ναι που απευθυνόμαστε?

Αν γυρισες με αντιπροσφορα πως θα κανεις συμβολαιο απο την cosmote;

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν μεταφέρω τα πεθερικά στην protergia με πρόσκληση, μπορώ να πάω σε όποιο πρόγραμμα θέλω?

Αν ναι, μια πρόσκληση με pm παρακαλώ.

[EDIT] Καλύφθηκα, σας ευχαριστώ όλους

Επεξ/σία από Tsino
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Tsino είπε

Αν μεταφέρω τα πεθερικά στην protergia με πρόσκληση, μπορώ να πάω σε όποιο πρόγραμμα θέλω?

Αν ναι, μια πρόσκληση με pm παρακαλώ.

Οι συστάσεις ισχύουν για όλα τα προγράμματα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Η προτεργια ακόμα να ανανεώσει το Site για τιμή Οκτομβρίου για το value deal Ontime. μέχρι πότε έχουν υποχρέωση να το έχουν ανακοινώσει να δούμε και εμείς αν θα φύγουμε;

Δημοσ.
37 minutes ago, barbaraa said:

Καλημέρα,

Σχετικά με τις πάγιες εντολές που έχουμε βάλει, όταν πηγαινοερχόμαστε μεταξύ δύο παρόχων, τις δικόπτουμε κάθε φορά ή τις αφήνουμε ενεργοποιημένες για όταν θα επιστρέψουμε σε αυτό τον πάροχο; Ίσως είναι χαζή ερώτηση αλλά δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω 🤔

Η κάθε εκπροσώπηση παροχής έχει διαφορετικό αριθμό RF. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Ουτε που ξερω, πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Παντως η αλλαγη εμενα ενω εγινε 30/9 σημερα φανηκε στο app, δηλαδη αν η δικη σου εγινε χτες αυριο μαλλον θα την δεις με χτεσινη ημερομηνια, απλως αργει να εμφανιστει στο συστημα, κι εμενα δηλαδη χτες που με πηραν για αντιπροσφορα δεν φαινοταν εκει.

Οχι. Αν πατησεις το λινκ που ανεβασα θα σου λυθουν οι αποριες. 

Είναι απαραίτητο να είναι νέα, η σύνδεση σταθερής COSMOTE TELEKOM για να επωφεληθώ της έκπτωσης;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο, μπορεί και μια υφιστάμενη σύνδεση σταθερής COSMOTE TELEKOM να πάρει την έκπτωση 5€. Η διάρκεια ισχύος είναι 24 μήνες και ξεκινά από την ημερομηνία της πρώτης ενεργοποίησης της έκπτωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι νέα η ενεργοποίηση παροχής Protergia Ηλεκτρικού Ρεύματος ή Φυσικού Αερίου.

Πόσο 'νέα', δηλαδή?

Η παροχή πήγε προτεργια τον Σεπτέμβριο και στο ίδιο ΑΦΜ υπάρχει σύνδεση σταθερού cosmote 

1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Ουτε που ξερω, πρωτη φορα βλεπω κατι τετοιο. Παντως η αλλαγη εμενα ενω εγινε 30/9 σημερα φανηκε στο app, δηλαδη αν η δικη σου εγινε χτες αυριο μαλλον θα την δεις με χτεσινη ημερομηνια, απλως αργει να εμφανιστει στο συστημα, κι εμενα δηλαδη χτες που με πηραν για αντιπροσφορα δεν φαινοταν εκει.

Οχι. Αν πατησεις το λινκ που ανεβασα θα σου λυθουν οι αποριες. 

Είναι απαραίτητο να είναι νέα, η σύνδεση σταθερής COSMOTE TELEKOM για να επωφεληθώ της έκπτωσης;

Όχι, δεν είναι απαραίτητο, μπορεί και μια υφιστάμενη σύνδεση σταθερής COSMOTE TELEKOM να πάρει την έκπτωση 5€. Η διάρκεια ισχύος είναι 24 μήνες και ξεκινά από την ημερομηνία της πρώτης ενεργοποίησης της έκπτωσης. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι να είναι νέα η ενεργοποίηση παροχής Protergia Ηλεκτρικού Ρεύματος ή Φυσικού Αερίου.

Πρέπει να πάει σε καταστήμα Γερμανός η προτεργια?

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Πρέπει να πάει σε καταστήμα Γερμανός η προτεργια?

Η ενεργοποίηση της προσφοράς 5€ έκπτωση στο σταθερό λόγω νέας σύνδεσης Protergia, πραγματοποιείται μέσω καταστημάτων COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ,  cosmote.gr ή στο COSMOTE App.

Επίσης νομιζω οτι ειναι μονο για picaso,οπως ειπε πριν καποιος συμφορουμιτης.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Η ενεργοποίηση της προσφοράς 5€ έκπτωση στο σταθερό λόγω νέας σύνδεσης Protergia, πραγματοποιείται μέσω καταστημάτων COSMOTE ή ΓΕΡΜΑΝΟΣ,  cosmote.gr ή στο COSMOTE App.

Επίσης νομιζω οτι ειναι μονο για picaso,οπως ειπε πριν καποιος συμφορουμιτης.

Για όλα τα προγράμματα είναι 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Για όλα τα προγράμματα είναι 

edit

Εχεις δικιο ειναι για ολα τα προγραμματα. Παντως η αιτηση για ρευμα θα γινει ειτε ηλεκτρονικα απο την σελιδα της cosmote ειτε απο καταστημα Γερμανο ή cosmote, οχι μεσω συστασης.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

ερωτηση, ειναι καποιος στην προτεργια που εχει το 12μηνο και αντι για 0.09 τον χρεωνουν παραπανω παρολο που ειναι με παγια εντολη?

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

edit

Εχεις δικιο ειναι για ολα τα προγραμματα. Παντως η αιτηση για ρευμα θα γινει ειτε ηλεκτρονικα απο την σελιδα της cosmote ειτε απο καταστημα Γερμανο ή cosmote, οχι μεσω συστασης.

Το θέμα είναι ότι το 99% των πελατών προτεργια έρχονται με σύσταση και παίρνουν το 5*10€ για 5 μήνες.

Αν υποθέσουμε ότι αυτό είναι εμπόδιο, δεν μπορεί να αποποιηθεί το δώρο 5*10€ για να πάρει το 5*24 μήνες?

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, xariskk24 είπε

ερωτηση, ειναι καποιος στην προτεργια που εχει το 12μηνο και αντι για 0.09 τον χρεωνουν παραπανω παρολο που ειναι με παγια εντολη?

Ποιο 12μηνο; κιτρινο; Μηπως εστω και για μια μερα ήσουν σε προηγουμενο προγραμμα που ανεβηκε η τιμη του και μετα εκανες εσωτερικη αλλαγη; τοτε μοιραζονται αναλογικα οι κιλοβατωρες ανα ημερα και αφου προστεθουν ξαναδιαιρουνται και να φαινεται χρεωση κιλοβατωρας πχ. 0,097 

Δημοσ.

οχι το μπλε. Ειμαι εκει καιρο. Αλλα με καλεσαν απο Ελπεντισον οτι και καλα σασ εχοθν πει 0.09 και σασ χρεωνουν 0.15 το εχετε κοιταξει μου λεει? Βεβαι εγω εχω ακομα συσκασεις οποτε δεν βλεπω κατι.. για αυτο ρωταω...εδω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...