Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Με50,€ στο πρώτο λογαριασμό συν 108€ αναλογικά το μήνα 

Εγω πιστευω ειναι πολυ καλη προσφορα, γτ περνεις 50 στον πρωτο λογαριασμο που καλυπτει την αρχικη τιμη 0,189 και δεν θα εχεις τεραστιο τον πρωτο λογαριασμο και -6 καθε μηνα παει το παγιο στα 3,9 και η τιμη 0,0945 ειναι αρκετα συμπαθητικη. Το θεμα ειναι αν εσυ θες να δεσμευθεις για 18μηνο.

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dogtor21 είπε

Λες και εμένα για αυτό να με έπαιρναν στο άσχετο?? Γιατί για αντιπροσφορα με την αλλαγή παρόχου πήραν 

Εμένα με πήραν γιατί σήμερα τούς έδωσε σήμα ο δεδδηε για τελικό λογαριασμό λόγω αλλαγής παρόχου 

3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εγω πιστευω ειναι πολυ καλη προσφορα, γτ περνεις 50 στον πρωτο λογαριασμο που καλυπτει την αρχικη τιμη 0,189 και δεν θα εχεις τεραστιο τον πρωτο λογαριασμο και -6 καθε μηνα παει το παγιο στα 3,9 και η τιμη 0,0945 ειναι αρκετα συμπαθητικη. Το θεμα ειναι αν εσυ θες να δεσμευθεις για 18μηνο.

Το σκέφτομαι το 18μηνο η αλήθεια είναι.

Το μόνο θετικό, που μου είπαν ότι θα γράφετε και στο συμβόλαιο είναι ότι σε περίπτωση μετακόμισης πριν την λήξη,δεν πληρώνω ρήτρα .

Θα τους πιέσω για 12μηνο με αυτή την τιμή 

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Καλησπέρα μια βοήθεια παιδιά .Έχω καιρό να ασχοληθώ  και να ψαξω τιμες είχα κοινωνικό τιμολόγιο 4 χρονια στον ηρων. Τώρα ειμαι εκτός.  Περίπου έχω 2200 με 2400 το χειμώνα και έχω και νυχτερινο το οποιο δεν χρησιμοποίηται πολυ. Ένα site αξιόπιστο  για να μου βρει ενα προγραμμα ή αν γνωρίζεται κάτι να μου προτείνεται; Ευχαριστω

40 λεπτά πριν, vali είπε

Με τέτοια κατανάλωση καλύτερα δες σταθερό. Νομίζω της ζενιθ είναι το οικονομικότερο.

Σορρυ κάτι λάθος ειδα  οι καταναλώσεις ειναι αυτές στο τετράμηνο 1500εως 1600 και το νυχτερινο 280 περιπου

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, teodgeor είπε

Σορρυ κάτι λάθος ειδα  οι καταναλώσεις ειναι αυτές στο τετράμηνο 1500εως 1600 και το νυχτερινο 280 περιπου

https://energycost.gr/υπολογισμός-τιμής-βάσει-κατανάλωσης-2/?monthly-consumption=350&night-consumption=50

το κιτρινο θελει παρακολουθηση καθε 1 του μηνα το μπλε ξενοιαζεις για 1 χρονο.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με πήραν και μένα από elpedison και μου είπαν πρέπει να πάρω σε ένα τηλέφωνο να υπογράφω αίτημα υποαναχωρισης αλλά τις λέω δεν χρειάζεται εφόσον είναι κίτρινο τιμολόγιο και μπορώ να φύγω οπότε θέλω.

Επέμενε ότι είναι απαραίτητο και δεν μπορώ να ανήκω σε 2 παροχους και τις λέω υπέγραψα σε εσάς 30/9 και εφόσον είναι κίτρινο τιμολόγιο φεύγω οπότε θέλω άρα γιατί να κάνω αίτημα υποαναχωρισης και νευρίασε και μου λέει εγώ σας ενημερώνω και εσείς κάνετε ότι θέλετε και μου το έκλεισε. 

Το αφήνω όπως είναι ή όντως έχει δίκιο και να καλέσω να μου πουν πού να πάρω; 

Επεξ/σία από mikeser
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, mikeser είπε

Με πήραν και μένα από elpedison και μου είπαν πρέπει να πάρω σε ένα τηλέφωνο να υπογράφω αίτημα υποαναχωρισης αλλά τις λέω δεν χρειάζεται εφόσον είναι κίτρινο τιμολόγιο και μπορώ να φύγω οπότε θέλω.

Επέμενε ότι είναι απαραίτητο και δεν μπορώ να ανήκω σε 2 παροχους και τις λέω υπέγραψα σε εσάς 30/9 και εφόσον είναι κίτρινο τιμολόγιο φεύγω οπότε θέλω άρα γιατί να κάνω αίτημα υποαναχωρισης και νευρίασε και μου το έκλεισε και μου λέει εγώ σας ενημερώσω και εσείς κάνετε ότι θέλετε και μου το έκλεισε. 

Το αφήνω όπως είναι ή όντως έχει δίκιο και να καλέσω να μου πουν πού να πάρω; 

Ναι μην στειλεις εντυπο υπαναχωρησης. 

Δημοσ.

Εγώ έχω την εξής ερώτηση: Πήγα κι εγώ ελπέ προχθές, έγινε η αλλαγή, το βλέπω στο site του ΔΕΔΔΗΕ. Με πήραν και μένα από προτέργια να γυρίσω. Αλλά δε ζητάνε νέα μέτρηση. Αυτό δεν είναι πρόβλημα; Τι μέτρηση θα στείλουν αν δεν δώσω;

Δημοσ.
1 minute ago, stelios91 said:

Εγώ έχω την εξής ερώτηση: Πήγα κι εγώ ελπέ προχθές, έγινε η αλλαγή, το βλέπω στο site του ΔΕΔΔΗΕ. Με πήραν και μένα από προτέργια να γυρίσω. Αλλά δε ζητάνε νέα μέτρηση. Αυτό δεν είναι πρόβλημα; Τι μέτρηση θα στείλουν αν δεν δώσω;

Τις ίδιες με την Elpedison... δηλαδή θα βγει τελικός ΕΛΠΕ με μηδενική κατανάλωση.προχώρα το κανονικά, πάντα έτσι γίνεται.

Εμένα με πήρε ξανά η προτεργια και ξαναέπεσε η γραμμή. με ξύπνησαν κιόλας, καψονι μού κάνουν.

• Thanks 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τις ίδιες με την Elpedison... δηλαδή θα βγει τελικός ΕΛΠΕ με μηδενική κατανάλωση.προχώρα το κανονικά, πάντα έτσι γίνεται.

Εμένα με πήρε ξανά η προτεργια και ξαναέπεσε η γραμμή. με ξύπνησαν κιόλας, καψονι μού κάνουν.

Μόλις πηρα τα 90 επιστροφής...έμεινες εσύ τελευταίος 😅

• Like 2
  • Sad 1
  • Haha 1
Δημοσ.
Just now, messinia3 said:

ουτε εμενα με πηραν για αντιπροσφορα ! εντωμεταξυ εσυ θα παρεις και τις δωροεπιταγες και τα 90 ε ;

Δημοσ.

Έχω συμπληρώσει 30+ μέρες στον Ήρων και μάλλον σήμερα τους πήγε το αίτημα από τον ΔΕΔΔΗΕ για να φύγω και με πήραν κάποια τηλέφωνα αλλά δεν μπόρεσα να τους το σηκώσω. Πόσες μέρες μπορεί ο Ήρων να καθυστερήσει να δώσει έγκριση στον ΔΕΔΔΗΕ για την αλλαγή;

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Aντε γτ μας τρελανες.

• Haha 2
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

ουτε εμενα με πηραν για αντιπροσφορα ! εντωμεταξυ εσυ θα παρεις και τις δωροεπιταγες και τα 90 ε ;

Εσύ δε θα τις πάρεις?

Μόλις τώρα, Seldon40 είπε

Aντε γτ μας τρελανες.

Μα δε βλέπεις ποιους πάνε και αφήνουν τελευταίους?😂

• Haha 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Μα δε βλέπεις ποιους πάνε και αφήνουν τελευταίους?😂

Εμενα με ειχαν ξεχασει απο χτες, πηρα μονος μου πριν λιγο και με ξαναπηραν ολα οκ. Εν τω μεταξυ ελαβα και μαιλ για ενεργοποιηση του myelpedison. Ολα μαζι τα εχω μπουρδουκλωσει, σε λιγο δεν θα ξερω σε ποιον παροχο ειμαι. Δικο σου ειναι παντως ολο αυτο, μας ξεσηκωσες για τις δωροεπιταγες. 

3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Εσύ δε θα τις πάρεις?

Το θεμα ειναι οπως καταλαβαινω θα αρχισουν τα τηλεφωνα απο ελπεντισον για αιτηματα υπαναχωρησης. Εκει ειναι ολο το θεμα. Οσοι δεχθηκαμε την αντιπροσφορα μην κανουμε καμια βλακεια με υπαναχωρηση.

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...