Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 minutes ago, messinia3 said:

Εσύ δε θα τις πάρεις?

Δεν ξερω.. για αυτο ρωταω.. 
Επισης σε πηραν απο προτεργια ή τους πηρες εσυ ;

Επεξ/σία από jimmysss!
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, jimmysss! είπε

Δεν ξερω.. για αυτο ρωταω.. Εννοω τις δικαουμαστε τις δωροεπιταγες;

Θα σε παρουν, αφου πηραν μεχρι και τον @messinia3🤣. Παντως αφου εγινε η αλλαγη παροχου εστω και για 2 μερες θα εισαι πελατης ελπεντισον.

• Haha 1
Δημοσ.

Με κάλεσαν ξανά και το σήκωσα από τον Ήρων. Η αντιπροσφορα τους ήταν να παραμείνω στο κίτρινο τους με 10€ δώρο για 6 μήνες, και ένα 18μηνο που δεν το συγκράτησα. Όταν είπα ότι φεύγω γιατί τα υπόλοιπα κίτρινα έχουν ξεκάθαρη χρέωση σε σχέση με τον Ήρων μου είπε ότι έχω παραπληροφορηθει και δεν υπάρχει κίτρινο με σταθερή τιμή. Τα έχω μπερδέψει ή με δουλεύει μέσα στα μούτρα μου ο Ήρων; Της είπα ότι στο φοιτητικό της ΔΕΗ για τις πρώτες 150kw έχω την τάδε τιμή κιλοβατώρας και μου λέει δεν είναι τελική τιμή...

Δημοσ.
7 minutes ago, Seldon40 said:

Θα σε παρουν, αφου πηραν μεχρι και τον @messinia3🤣. Παντως αφου εγινε η αλλαγη παροχου εστω και για 2 μερες θα εισαι πελατης ελπεντισον.

και μετα παλι υπογραφεις νεο συμβολαιο με προτεργια στην περιπτωση που "ενδωσεις" ;

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, jim_66 είπε

Έχω συμπληρώσει 30+ μέρες στον Ήρων και μάλλον σήμερα τους πήγε το αίτημα από τον ΔΕΔΔΗΕ για να φύγω και με πήραν κάποια τηλέφωνα αλλά δεν μπόρεσα να τους το σηκώσω. Πόσες μέρες μπορεί ο Ήρων να καθυστερήσει να δώσει έγκριση στον ΔΕΔΔΗΕ για την αλλαγή;

Δεν γίνεται να καθυστέρησει.. Την δίνει αμέσως.. 

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, jim_66 είπε

Με κάλεσαν ξανά και το σήκωσα από τον Ήρων. Η αντιπροσφορα τους ήταν να παραμείνω στο κίτρινο τους με 10€ δώρο για 6 μήνες, και ένα 18μηνο που δεν το συγκράτησα. Όταν είπα ότι φεύγω γιατί τα υπόλοιπα κίτρινα έχουν ξεκάθαρη χρέωση σε σχέση με τον Ήρων μου είπε ότι έχω παραπληροφορηθει και δεν υπάρχει κίτρινο με σταθερή τιμή. Τα έχω μπερδέψει ή με δουλεύει μέσα στα μούτρα μου ο Ήρων; Της είπα ότι στο φοιτητικό της ΔΕΗ για τις πρώτες 150kw έχω την τάδε τιμή κιλοβατώρας και μου λέει δεν είναι τελική τιμή...

υπαρχουν κιτρινα με σταθερη τιμη για 1 μηνα που ξερεις απο πριν τι θα πληρωσεις στον μηνα αυτον.Και καθε 1 του μηνα ανακοινωνουν την τιμη που ειτε διατηρειται η αλλαζει ονομασια προγραμματος.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

και μετα παλι υπογραφεις νεο συμβολαιο με προτεργια στην περιπτωση που "ενδωσεις" ;

Ναι, τηλεφωνικη ηχογραφηση και ο αριθμο ξαναλλαζει

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Τηλεφωνική καταγραφή ανανέωσης και λαμβάνεις τους όρους του προγράμματος με μήνυμα στο viber.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 minutes ago, Seldon40 said:

Εμενα με ειχαν ξεχασει απο χτες, πηρα μονος μου πριν λιγο και με ξαναπηραν ολα οκ. 

Το σήκωσε κάποιος από ασχετο τμήμα, κράτησε τα στοιχεία σου και σε κάλεσε άλλος μετά;

Γιατί κι εγώ μετά τη 2η φορά που έπεσε η γραμμή, πήρα πίσω σ' αυτό το 694 και ακούστηκαν 3 διαφορετικά κουδουνίσματα. Σαν να έκανε 2 εκτροπές από τμήμα σε τμήμα και το σήκωσε ο άσχετος.

Επεξ/σία από ekrepali
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Στην ηχογράφηση στην ελπε αναφέρουν τη δωροεπιταγη 100 € ή όχι?

Αφού το έχεις γραμμενο πάνω στη σύμβαση το θες και στην ηχογράφηση?

1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Το σήκωσε κάποιος από ασχετο τμήμα, κράτησε τα στοιχεία σου και σε κάλεσε άλλος μετά

Γιατί κι εγώ μετά τη 2η φορά που έπεσε η γραμμή, πήρα πίσω σ' αυτό το 694 και ακούστηκαν 3 διαφορετικά κουδουνίσματα. Σαν να έκανε 2 εκτροπές από τμήμα σε τμήμα και το σήκωσε ο άσχετος.

Άσε όνομα τηλέφωνο και πες τους καλέστε με να παρω τα 90 να τελειώνουμε 😂

25 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Δεν ξερω.. για αυτο ρωταω.. Εννοω τις δικαουμαστε τις δωροεπιταγες;

Πήρα στο τηλέφωνο και ζήτησα να με καλέσουν 😂

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Το σήκωσε κάποιος από ασχετο τμήμα, κράτησε τα στοιχεία σου και σε κάλεσε άλλος μετά;

Πηρα στο κινητο απο αυτο που με καλεσαν χτες και καποια ασχετη το σηκωσε κρατησε ονομα τηλ, μου ειπε θα σας καλεσουν αμεσως και με πηρε η ιδια που μιλησα χτες.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Αφού το έχεις γραμμενο πάνω στη σύμβαση το θες και στην ηχογράφηση?

Εμένα πάντως στην αίτηση που μου έστειλαν μόνο τα προσωπικά στοιχεία μου γράφει. Αριθμό παροχής και ενδείξεις δε γράφει. Το πεδίο " 2.Ταυτότητα παροχής" είναι κενό 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, thanos678 είπε

Εμένα πάντως στην αίτηση που μου έστειλαν μόνο τα προσωπικά στοιχεία μου γράφει. Αριθμό παροχής και ενδείξεις δε γράφει. Το πεδίο " 2.Ταυτότητα παροχής" είναι κενό 

Πανω-πανω εμενα το γραφει, στην αιτηση που μας εστειλαν. Η ηχογραφηση που πηραν σημερα απο ελπεντισον κατι σαν επιβεβαιβση στοιχειων ηταν.

Δημοσ.

Μετά την αποδοχή να επιστρέψω στη Protergia και στο Value Deal OnTime και ενώ στην ηχογράφηση ήταν όλα σωστά στο μνμ που μου έστειλαν με viber το link των όρων του συμβολαίου με πηγαίνει στο Value Secure .

Βέβαια αυτό το link είναι το γενικό των όρων χωρίς να είναι συμπληρωμένα τα στοιχεία μου

https://www.protergia.gr/media/dvxjkwno/value-secure-oikiako.pdf

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να τους ενημερώσω..

• Sad 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...