Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
16 λεπτά πριν, paidi7 είπε

Μετά την αποδοχή να επιστρέψω στη Protergia και στο Value Deal OnTime και ενώ στην ηχογράφηση ήταν όλα σωστά στο μνμ που μου έστειλαν με viber το link των όρων του συμβολαίου με πηγαίνει στο Value Secure .

Βέβαια αυτό το link είναι το γενικό των όρων χωρίς να είναι συμπληρωμένα τα στοιχεία μου

https://www.protergia.gr/media/dvxjkwno/value-secure-oikiako.pdf

Φαντάζομαι δεν χρειάζεται να τους ενημερώσω..

Χρειάζεται! Πάρε να τους πεις ότι εσύ συμφώνησες για το value deal ontime! Μήπως και προλάβεις την παπαρια που πάνε να κάνουνε. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Απαντ. 12,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, paidi7 είπε

Μετά την αποδοχή να επιστρέψω στη Protergia και στο Value Deal OnTime και ενώ στην ηχογράφηση ήταν όλα σωστά στο μνμ που μου έστειλαν με viber το link των όρων του συμβολαίου με πηγαίνει στο Value Secure .

Βέβαια αυτό το link είναι το γενικό των όρων χωρίς να είναι συμπληρωμένα τα στοιχεία μου

https://www.protergia.gr/media/dvxjkwno/value-secure-oikiako.pdf

Καλύτερα παρε! μην εγινε καμια στραβη και μετα τρεχεις με ηχογραφησεις και myrae. Στο τελος σιγουρα θα βγαλεις ακρη αλλα καλυτερα να το λυσεις τωρα.

• Like 1
Δημοσ.
15 minutes ago, paidi7 said:

Έχει γίνει και σε άλλον συμφορουμητη και του ενεργοποίησαν secure... Αφού έλεγξαν τις ηχογραφήσεις,του το γύρισαν σε κυμαινόμενο.

Πάρε τηλέφωνο να ενημερώσεις ότι έκαναν λάθος.

• Like 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vassilis211973 είπε

Δηλ.σε ποια προγράμματα γενικά δεν πληρώνεις ρυθμιζόμενες και τέλη;δεν έχω καταλάβει.

Όπως είπαν και τ' άλλα παιδιά , σε όλους τα ίδια είναι . Απλά επειδή σ' αυτό μπορείς να πετύχεις μεγάλο πιστωτικό ( 5Χ10€ αρχικά και 50€ για κάθε σύσταση ) , μέχρι να καταναλωθεί στα πληρώνει όλα ο πάροχος .

Δημοσ.

Πήρα τηλ, στο τμήμα ανανεώσεων κλείνει η γραμμή μετά από 5' αναμονής , στην εξυπηρέτηση με ενημέρωσαν ότι θα με καλέσουν αυτοί όταν μπορέσουν

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Έχει γίνει και σε άλλον συμφορουμητη και του ενεργοποίησαν secure... Αφού έλεγξαν τις ηχογραφήσεις,του το γύρισαν σε κυμαινόμενο.

Πράγματι. Σε μένα. Και έκαναν αναδρομική διόρθωση.

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό το μήνα λήγει το σταθερό της Ζενίθ και μπορώ να αποχωρήσω χωρίς ρήτρα.

Λέω για σταθερό protergia value secure 12m με σύσταση για 5x10€ και να φέρω και μια ακόμα παροχή μου για έξτρα 50ρικο.

Υπάρχει κάτι πιο συμφέρον απο αυτό που λέω;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, skylouros είπε
1 ώρα πριν, ekrepali είπε

Πράγματι. Σε μένα. Και έκαναν αναδρομική διόρθωση.

Απ' το call back δεν είχα κλήση εδώ και μια ώρα, οπότε ξαναπήρα εγώ σε άλλο εσωτερικό. Αφού το έψαξε λίγα λεπτά με ενημέρωσε ότι δεν βλέπει το πρόγραμμα που επέλεξα, λόγω ότι έγινε με ηχογράφηση. Να ξανακαλέσω αύριο είπε που λογικά θα έχει φανεί στο σύστημα !

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Georgebek2 είπε

Το allazorevma σταματησε τα 50ε zenith? 30ε βρισκω μονο.

δες το revma.gr τα δινουν

11 λεπτά πριν, skylouros είπε

Η προσφορά της ελπε έχει λήξει?

Μονο μια μερα ηταν 30/9

• Like 1
Δημοσ.
36 λεπτά πριν, skylouros είπε

Η προσφορά της ελπε έχει λήξει?

Προ πολλού και μάλλον θα το σκεφτούν πολύ να ξαναβάλουν κάτι ανάλογο 😂

• Haha 1
Δημοσ.
22 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Προ πολλού και μάλλον θα το σκεφτούν πολύ να ξαναβάλουν κάτι ανάλογο 😂

Δεν λες τους καναμε και χαρη, να αυξησουν πελατολογιο στις 30/9.

• Haha 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν λες τους καναμε και χαρη, να αυξησουν πελατολογιο στις 30/9.

Τα σπασμένα από τις 2/10 δεν ξέρω ποιος θα πληρώσει όμως?😂

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Τα σπασμένα από τις 2/10 δεν ξέρω ποιος θα πληρώσει όμως?😂

Νομιζω το ξερανε, οταν δινεις δωρο σε κιτρινο ειναι αναμενομενο. Αλλα παιζονται μεγαλα συμφεροντα με την αυξηση του πελατολογιο εστω και εικονικα. πως καταφεραν και εγινε η αλλαγη παροχου την ιδια μερα στον ΔΕΔΔΗΕ; 30/9 υπεγραψα 30/9 αλλαγη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...