Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Νομιζω το ξερανε, οταν δινεις δωρο σε κιτρινο ειναι αναμενομενο. Αλλα παιζονται μεγαλα συμφεροντα με την αυξηση του πελατολογιο εστω και εικονικα. πως καταφεραν και εγινε η αλλαγη παροχου την ιδια μερα στον ΔΕΔΔΗΕ; 30/9 υπεγραψα 30/9 αλλαγη.

Θα ήταν και ο ΔΕΔΔΗΕ στο κόλπο...

• Like 1
  • Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θέλω μια πρόσκληση για protergia.

Θα προτιμηθούν μέλη που είναι χρόνια στο forum και προσφέρουν.

Ευχαριστώ, καλύφθηκα.

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Sorath είπε

Κι εγώ θα ήθελα μια πρόσκληση για protergia. Ισχύει για οποιοδήποτε πρόγραμμα;

Ναι ισχύει για όλα τα προγράμματα η σύσταση . 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sorath είπε

Τι αμεσότητα είναι αυτή; Χαμός!!

Ευχαριστώ παιδιά!

Σαν τις παρατάξεις στα πανεπιστήμια 1ο έτος!

• Haha 7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, hountalass είπε

Σαν τις παρατάξεις στα πανεπιστήμια 1ο έτος!

Φοιτητής  είσαι βρε ακόμα εσύ?😂

Αντε καλή σου σταδιοδρομία!

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Sorath είπε

Τι αμεσότητα είναι αυτή; Χαμός!!

Ευχαριστώ παιδιά!

Μάλλον όλοι είναι με το copy paste στο χέρι..

• Haha 2
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Φοιτητής  είσαι βρε ακόμα εσύ?😂

Αντε καλή σου σταδιοδρομία!

Πάρε την παρέα σου το βράδυ και έλα από τα κλαμπς να κεράσει ποτάκι η παράταξη! Και σημειώσεις αν θες για τιμή / kwh

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Silverage είπε

Αυτό το μήνα λήγει το σταθερό της Ζενίθ και μπορώ να αποχωρήσω χωρίς ρήτρα.

Λέω για σταθερό protergia value secure 12m με σύσταση για 5x10€ και να φέρω και μια ακόμα παροχή μου για έξτρα 50ρικο.

Υπάρχει κάτι πιο συμφέρον απο αυτό που λέω;

Από την στιγμή που θα πάς και δεύτερη παροχή θα έχεις τα έξτρα 50€ συν αλλά 5x10 € στην δεύτερη παροχή. 

Πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή.

Εκτός εάν έχεις χρόνο να ασχοληθείς και πάς για αρχή σε κίτρινο deal  , μήπως πάρεις καμιά καλή αντιπροσφορα από την ζενίθ 

Επεξ/σία από Merenda7
Δημοσ.
Μόλις τώρα, Merenda7 είπε

Από την στιγμή που θα πάς και δεύτερη παροχή θα έχεις τα έξτρα 50€ συν αλλά -5x10 € στην δεύτερη παροχή. 

Πιστεύω ότι είναι μια καλή επιλογή.

Εκτός εάν έχεις χρόνο να ασχοληθείς και πάς για αρχή σε κίτρινο deal  , μήπως πάρεις καμιά καλή αντιπροσφορα από την ζενίθ 

Μπα, μόνο σε σταθερό κοιτάω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Silverage είπε

Πάντως με το πανηγύρι που γίνεται με τις αντιπροσφορες δε θα ήταν κακή ιδέα να ξεκίναγες με value deal ontime στην πρώτη παροχή και σύσταση δική σου στη δεύτερη μόλις ενεργοποιηθεί.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, Silverage είπε

Τότε είναι καλή επιλογή η προτεργια.

Θα κερδίσεις 150€ .

Εάν λήγει προς τα τέλη Οκτωβρίου η σύμβαση σου στην ζενίθ ίσως μπορείς να περιμένεις λίγο μήπως μοιράσει η ελπεντισον πάλι 100ευρα😁

• Haha 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, bilham είπε

Ναι, ισχύει. Αν έχει καταχωρηθεί η αίτηση στα συστήματά τους θα πρέπει να κάνεις υπαναχώρηση εντός 14 ημερών για να ελευθερωθεί η παροχή. Αλλιώς αν δεν την αποδεσμεύσουν υπάρχει ο κίνδυνος να μην προχωρήσει η εκπροσώπηση από άλλο πάροχο

6 ώρες πριν, mikeser είπε

Με πήραν και μένα από elpedison και μου είπαν πρέπει να πάρω σε ένα τηλέφωνο να υπογράφω αίτημα υποαναχωρισης αλλά τις λέω δεν χρειάζεται εφόσον είναι κίτρινο τιμολόγιο και μπορώ να φύγω οπότε θέλω.

Επέμενε ότι είναι απαραίτητο και δεν μπορώ να ανήκω σε 2 παροχους και τις λέω υπέγραψα σε εσάς 30/9 και εφόσον είναι κίτρινο τιμολόγιο φεύγω οπότε θέλω άρα γιατί να κάνω αίτημα υποαναχωρισης και νευρίασε και μου λέει εγώ σας ενημερώνω και εσείς κάνετε ότι θέλετε και μου το έκλεισε. 

Το αφήνω όπως είναι ή όντως έχει δίκιο και να καλέσω να μου πουν πού να πάρω; 

Στα είχα πει...

5 ώρες πριν, Seldon40 είπε

...

Το θεμα ειναι οπως καταλαβαινω θα αρχισουν τα τηλεφωνα απο ελπεντισον για αιτηματα υπαναχωρησης. Εκει ειναι ολο το θεμα. Οσοι δεχθηκαμε την αντιπροσφορα μην κανουμε καμια βλακεια με υπαναχωρηση.

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί φοβάστε την υπαναχώρηση...

Επεξ/σία από bilham
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
On 01/10/2025 at 18:03, Merenda7 said:

Περίμενε να ανέβουν και της προτεργια.

Εάν διατηρήσει το deal  0.09093 συμφέρει μαζί με σύσταση να πάει κάποιος για Οκτώβριο 

Μα το θεμα ειναι οτι ανακοινωνονται τις πρωτες ημερες του μηνα, μεχρι να κανεις αιτηση και αλλαγη στο νεο παροχο μπορει να παρει και 10 ημερες.. Οποτε θα επωφεληθεις μονο το μισο μηνα.

Yellow One Home 2   0.15961 τι αλλαγη εγινε ξαφνικα;; Εχθες ειχε αλλη τιμη.      

Δεν καθομαι αλλο μηνα με τετοια κιλοβατωρα. Παω πρωτεργια. Η συσταση που λετε που την βαζω; Και τι εννοειτε οταν λετε οτι κανετε συσταση στον εαυτο σας;

image.png.759e8c947eb198201a03810b4390e8dc.png

Για να εχω ετοιμα τα εγγραφα, τι ακριβως θα μου ζητησουν; Φτιαχνω απο τωρα λογαριασμο στο Protergia app ή περιμενω να μου δωσουν πρωτα τον αριθμο παροχης οπου θα εχει διαφορετικα τα δυο τελευταια ψηφια;

Επεξ/σία από Witcher1st

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...