Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sorath είπε

Μετά το τηλέφωνο απο την προτέργια, σας στέλνουν γρήγορα την αίτηση στο viber; Γιατί έχει περάσει κανα δύοωρο αλλά δεν έχει έρθει καμία επικοινωνία.

Εννοείς για νέα σύνδεση μέσω σύστασης?

• Απαντ. 12,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εάν σε καλέσουν την ίδια ημέρα να πας να παίξεις και τζόκερ.😊

2160020517 το τηλέφωνο του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω συστάσεων. Πάρε να επισπευτεί η διαδικασία εάν βιάζεσαι. Δεν είναι και ότι πιο γρήγορο γενικά τα διαδικαστικά τους.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sorath είπε

Με καλέσαν ήδη και τα είπαμε. Αλλά περιμένω τα δικαιολογιτικά στο viber.

Σε αντίστοιχες ημέρες με εσένα.. Παρασκευή δλδ τηλέφωνο από Δευτέρα μου έστειλαν τα δικαιολογητικά (μέσω  mail βέβαια).. τώρα μπορεί να έτυχε 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΛΑΘΟΣ TOPIC!

Ενημέρωση από Αιτή, ακόμα λειτουργούν και οι δυο λογαριασμοί.

Ας ελπίσω πως δε θα πληγεί αυτό το μέρος από το τσουνάμι στη Καραιβική

Επεξ/σία από sheldon
  • Confused 1
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Με κάλεσαν σήμερα από την elpedison για να με ενημερώσουν πως προχώρησαν όλες οι αιτήσεις μου με τα 100€ Σκλαβενίτη μετά από το αίτημα μέσω ΡΑΕ που άνοιξα προχθές. 
Αν σας είπαν αρχικά ότι δεν προχώρησε η αίτηση με τα 100€ Σκλαβενίτη ανοίξτε άμεσα αίτημα στην ΡΑΕ. Πήραν εντολή και της περνάνε όλες.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, vklon είπε

Με κάλεσαν σήμερα από την elpedison για να με ενημερώσουν πως προχώρησαν όλες οι αιτήσεις μου με τα 100€ Σκλαβενίτη μετά από το αίτημα μέσω ΡΑΕ που άνοιξα προχθές. 
Αν σας είπαν αρχικά ότι δεν προχώρησε η αίτηση με τα 100€ Σκλαβενίτη ανοίξτε άμεσα αίτημα στην ΡΑΕ. Πήραν εντολή και της περνάνε όλες.

Δεν το καταλαβα ακριβως. Ενω εκανες την αιτηση μετα σου ειπαν δεν θα παρεις τα 100;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν το καταλαβα ακριβως. Ενω εκανες την αιτηση μετα σου ειπαν δεν θα παρεις τα 100;

Ναι μου ήρθαν τα συμβόλαια, έστειλα συναινώ και μετά δεν περνούσαν οι αιτήσεις επειδή είχα πάει πολλές φορές το τελευταίο τρίμηνο.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, vklon είπε

Ναι μου ήρθαν τα συμβόλαια, έστειλα συναινώ και μετά δεν περνούσαν οι αιτήσεις επειδή είχα πάει πολλές φορές το τελευταίο τρίμηνο.

Τελικα εμεινες; η ξαναεφυγες; 😂

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τελικα εμεινες; η ξαναεφυγες; 😂

Σήμερα καταχωρήθηκαν οι αιτήσεις. Δεν θα μείνω για πολύ elpedison. Θα γυρίσω πίσω protergia με winback

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.

Ερώτηση..για κοινόχρηστη επαγγελματική παροχή που είναι ΔΕΗ από αμνημονεύτων ετών χωρίς ΑΦΜ υπάρχει δυνατότητα αλλαγής??

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Ερώτηση..για κοινόχρηστη επαγγελματική παροχή που είναι ΔΕΗ από αμνημονεύτων ετών χωρίς ΑΦΜ υπάρχει δυνατότητα αλλαγής??

Για να γίνει αλλαγή σε κοινόχρηστη παροχή πρέπει να έχει βγάλει ΑΦΜ η πολυκατοικία. Καταθέτει ηλεκτρονικά την αίτηση ο διαχειριστής στην ΑΑΔΕ και βγαίνει μετά από λίγες μέρες. 

Επεξ/σία από vklon
Δημοσ.

Καποιο μελος ειχε αναφερει οτι θα βγει εκ νεου το ζενιθ smart night. Εχουμε μηπως καποιο νεοτερο; Σε 1 μηνα απο τωρα ληγει το δικο μου..

Δημοσ.

Καλησπέρα έχει κάποιος άποψη για το φοιτητικό Protergia Picasso Small 29,99 .

Τι είναι ποιο κάλο αυτό ή  Protergia Value Deal OnTime για κατανάλωση 130 κιλοβατώρες τον μηνά σε φοιτητικό σπίτι.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...