Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Ezio είπε

Καλημέρα, τελικά αποφάσισα να πάω στο power home secure 5.0, μέσω revma για το 50ρικο όπως πρότεινε ο φίλος @7tasos7

Με κάλεσαν χθες για να στείλω δικαιολογητικά, κάλεσαν και για την ηχογράφηση και σε εκείνο το τηλεφώνημα μας είπαν ότι θα σταλούν οι όροι και με email αλλά δεν έλαβα κάτι ακόμη. Είναι φυσιολογική καθυστέρηση ή να τους ξαναενοχλήσω από Δευτέρα? Επίσης πότε περίπου να περιμένω να ολοκληρωθεί η μετάβαση?

Νορμάλ είναι η καθυστέρηση του email λογικά Δευτέρα θα την λάβεις. Άμα έδωσες μέτρηση κλπ σε 2-3 μέρες σε κανονική ροή ολοκληρώνεται. Αλλά μπορεί να πάρει και εβδομάδα. 

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7tasos7 είπε

Νορμάλ είναι η καθυστέρηση του email λογικά Δευτέρα θα την λάβεις. Άμα έδωσες μέτρηση κλπ σε 2-3 μέρες σε κανονική ροή ολοκληρώνεται. Αλλά μπορεί να πάρει και εβδομάδα. 

Μέτρηση δεν μου ζήτησαν, μόνο ένα αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού. Δεν ξέρω αν σχετίζεται η είναι τυχαίο αλλά χθες μου ήρθε και ειδοποίηση από τον Ήρων που είμαι τώρα για να περάσω δική μου μέτρηση.

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Ezio είπε

Μέτρηση δεν μου ζήτησαν, μόνο ένα αντίγραφο του τελευταίου λογαριασμού. Δεν ξέρω αν σχετίζεται η είναι τυχαίο αλλά χθες μου ήρθε και ειδοποίηση από τον Ήρων που είμαι τώρα για να περάσω δική μου μέτρηση.

Τυχαίο αυτό. Αφού δεν ζητησαν και δεν έδωσες θα πάρει ο δεδδηε μέτρηση για να προχωρήσει η διαδικασία. 

Δημοσ.
2 hours ago, Merenda7 said:

Καλημέρα.

Όλες τις παροχές στον Ήρων τις έχεις; Σε σταθερά προγράμματα τα οποία όλα λήγουν αυτό το μήνα;

Εάν ναι, δεν έχεις να χάσεις κάτι να τους καλέσεις και να ρωτήσεις εάν σου δίνουν κάποια προσφορά για να συνεχίσεις στον Ήρων, αλλιώς πες ότι έχεις ήδη μια προσφορά από άλλο πάροχο γι'αυτό ρωτάς.(Το λέω αυτό για να αποφύγεις τις αλλαγές)

Επειδή δεν έχεις χρόνο να ασχολείσαι κάθε μήνα, κατά την γνώμη υ, εφόσον υπάρχουν αρκετές παροχές, σκέψου την protergia το σταθερό πρόγραμμα Value secure 12M. Με πάγιο 9.9 και τιμή kwh 0.099.

Η τιμή είναι με προϋπόθεση συνέπειας, και την δίνουν από τον πρώτο μήνα την έκπτωση συνέπειας.

https://www.protergia.gr/spiti/oikiako-reuma-proionta/protergia-oikiako-value-secure-12m/

Πας την πρώτη παροχή με σύσταση που θα πάρεις από κάποιον άλλο που είναι πελάτης προτεργια και κερδίζεις 5μηνες x10€.

Μετά κάνεις εσύ σύσταση στην άλλη παροχή και κερδίζεις 50€ συν 5μηνες x10€ στην παροχή που συστησες.

Μετά κάνεις πάλι σύσταση στην άλλη παροχή και κερδίζεις 50€ συν 5μηνες x10€ και πάει λέγοντας.

Δηλαδή εάν έχεις 3 παροχές κερδίζεις σύνολο 250€

Και είσαι σε 12μηνο πρόγραμμα με μία καλύτερη τιμή από αυτό πού είσαι τώρα στον Ήρων.

Καλημέρα, ναι όλες στον Ήρων, ναι τα κάνω όλα μαζί πάντα γιατί είναι τρέλα διαφορετικές ημ/νίες η κάθε μία

Θα κάνω το κολπάκι σου να συζήσω προσφορά αλλά δεν νομίζω να έχω τα ψυχικά αποθέματα να τις πάω όλες σε άλλο πάροχο και σειρά σειρά

Δημοσ.

Φίλος που είναι στο yellow one και είδε τον διπλασιασμό τιμής της κιλοβατώρας, αναρωτιέται μήπως να μεταπηδήσει στο yellow benefit που λέει οτι δίνεται στην μεσοσταθμική τιμή προμηθευτή.

Λέτε να είναι οικονομικότερο ;;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dhmak είπε

Φίλος που είναι στο yellow one και είδε τον διπλασιασμό τιμής της κιλοβατώρας, αναρωτιέται μήπως να μεταπηδήσει στο yellow benefit που λέει οτι δίνεται στην μεσοσταθμική τιμή προμηθευτή.

Να αλλάξει πσροχο δεν παίζει?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dhmak είπε

Δεν νομιζω να βγει ιδιαιτερα οικονομικο, Η τιμη ανακοινωνεται στο τελος του μηνα, Αυγουστο επειδη η ΤΕΑ ειχε πεσει πολυ και ειχε 0,13, Σεπτεμβριο θα ειναι σιγουρα πιο πανω και Οκτωβριο ποιος να ξερει ποσο θα παει, μπορει να ειναι και πιο πανω απο το yellow home. Οπως ειπε ο @messinia3, να σκεφτει αλλαγη παροχου.

ΥΓ. 0,159 εχει το yellow home, και 0,147 το πρασινο. Δεν νομιζω να εχει ιδιαιτερο νοημα μια τετοια αλλαγη. Οποτε μονο αλλαγη παροχου.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, Alkazar21 είπε

Καλημέρα, ναι όλες στον Ήρων, ναι τα κάνω όλα μαζί πάντα γιατί είναι τρέλα διαφορετικές ημ/νίες η κάθε μία

Θα κάνω το κολπάκι σου να συζήσω προσφορά αλλά δεν νομίζω να έχω τα ψυχικά αποθέματα να τις πάω όλες σε άλλο πάροχο και σειρά σειρά

Κατάλαβα. Άρα δεν σκέφτεσαι καν την προτεργια.

Εάν δεν σου δώσουν καλή προσφορά στον Ήρων, δεν κάνεις τον κόπο να καλέσεις και την ελπεντισον,μπας και σου δώσουν κάποιες δώρο επιταγές για Σκλαβενίτη;

Δημοσ.

Για Γ21 με 500kwh κατανάλωση το μήνα εκτός από το protergia σταθερό με 0,119 και σύσταση παίζει κάτι άλλο καλύτερο ; Επίσης αξίζει να περιμένω μέχρι Black Friday? 

Δημοσ.
1 hour ago, Merenda7 said:

Κατάλαβα. Άρα δεν σκέφτεσαι καν την προτεργια.

Εάν δεν σου δώσουν καλή προσφορά στον Ήρων, δεν κάνεις τον κόπο να καλέσεις και την ελπεντισον,μπας και σου δώσουν κάποιες δώρο επιταγές για Σκλαβενίτη;

Ναι μόνο Ήρων

Ειμαι χρόνια εκεί (από τότε που ξεκίνησε) και είναι όλα καλά, γιαυτό το λόγο σιγά σιγά μαζεύτηκαν όλα εκεί

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Greg29M είπε

Στην αλλαγή ονόματος θα μου ζητήσουν ανανεωμένη ΥΔΕ ; Και σε ΚΟΤ ; Γιατί είναι ληγμένη καιρό… 

Είναι αρκετά πιθανόν να σου ζητήσουν ανανεωμένη ΥΔΕ.Δε θα κολλήσει κάπου η αλλαγή ονόματος, αλλά ίσως σου έρθει επιστολή από ΔΕΔΔΗΕ για ανανέωση εντός 6μηνου.

• Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Είναι αρκετά πιθανόν να σου ζητήσουν ανανεωμένη ΥΔΕ.Δε θα κολλήσει κάπου η αλλαγή ονόματος, αλλά ίσως σου έρθει επιστολή από ΔΕΔΔΗΕ για ανανέωση εντός 6μηνου.

Για αλλαγή ονόματος δεν είναι απαραίτητη η ΥΔΕ ως δικαιολογητικό σωστά ; Χρειάζονται κάποια δικαιολογητικά ; 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...