Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μολις με πηραν απο elpedison για αντιπροσφορα στην αντιπροσφορα της προτεργια, να παραμεινω στο κιτρινο με 100 ευρω (20x5) στον λογαριασμο, με ρωτησε τι αντιπροσφορα μου εδωσαν (9 λεπτα και 90ευρω) και μου ειπε απο μονη της ειναι καλυτερη η αντιπροσφορα της προτεργιας και το εκλεισε. Ουτε υπαναχωρηση ουτε τιποτα δεν ζητησε. 😂

• Like 1
  • Haha 9
Δημοσ.
41 minutes ago, Seldon40 said:

Μολις με πηραν απο elpedison για αντιπροσφορα στην αντιπροσφορα της προτεργια, να παραμεινω στο κιτρινο με 100 ευρω (20x5) στον λογαριασμο, με ρωτησε τι αντιπροσφορα μου εδωσαν (9 λεπτα και 90ευρω) και μου ειπε απο μονη της ειναι καλυτερη η αντιπροσφορα της προτεργιας και το εκλεισε. Ουτε υπαναχωρηση ουτε τιποτα δεν ζητησε. 😂

Έπρεπε να γίνεις μπαλάκι του ping pong, να ζητήσεις επιπλέον 100 σκλαβενίτη, και μετά να ξαναπάρεις 90 απ'τη protergia 🏓

Δε μου λέτε παλικάρια, πόσες μέρες κάνει η protergia απ'τη μέρα της ηχογράφησης να στείλει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Εγώ έκανα ηχογράφηση Παρασκευή στις 13:00

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έπρεπε να γίνεις μπαλάκι του ping pong, να ζητήσεις επιπλέον 100 σκλαβενίτη, και μετά να ξαναπάρεις 90 απ'τη protergia 🏓

Δε μου λέτε παλικάρια, πόσες μέρες κάνει η protergia απ'τη μέρα της ηχογράφησης να στείλει το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Εγώ έκανα ηχογράφηση Παρασκευή στις 13:00

Έλα μου  ντε...σε κάποιους τυχερούς (ονόματα δε λέμε) το έστειλαν την επόμενη ημέρα. Κι εγώ στην αναμονή είμαι από την Πέμπτη.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, ekrepali είπε

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

Βαλε τον καινουργιο αριθμο εδω να δεις σε πιο σταδιο ειναι.

2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Έλα μου  ντε...σε κάποιους τυχερούς (ονόματα δε λέμε) το έστειλαν την επόμενη ημέρα. Κι εγώ στην αναμονή είμαι από την Πέμπτη.

@Seldon40;

Παντως ακομα στην ιδια κατασταση ειμαι, ετυχε και σαββατοκυριακο, δεν εχει αλλαξει ο αριθμος.

Δημοσ.
3 minutes ago, Seldon40 said:

Βαλε τον καινουργιο αριθμο εδω να δεις σε πιο σταδιο ειναι.

Εμένα στο 160 λέει ότι η παροχή είναι ενεργή, ενώ είναι η τερματισμένη παροχή της protergia

Στο 170 που είναι της Elpedison λέει ότι ο αριθμός δεν είναι έγκυρος.

H νέα της protergia πρέπει να είναι 180, επίσης λέει ότι δεν είναι έγκυρος.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ekrepali είπε

Δεν εχει καν ολοκληρωθει ο ελεγχος για αποστολη στον ΔΕΔΔΗΕ, την παρασκευη το πρωι μ εδειχνε αυτο, μετα καποια στιγμη "ολοκληρωθηκε ο ελεγχος και εσταλει στον ΔΕΔΔΗΕ" ή κατι τετοιο, δεν θυμαμαι ακριβως την διατυπωση και μεχρι το βραδυ "η αιτηση σας εγκριθηκε απο τον διαχειριστη δικτυου", ακομα δεν εχει αλλαξει αριθμος στον ΔΕΔΔΗΕ, πιστευω μεσα στην ημερα να γινει.

Το 160 καλως στο βγαζει ενεργοποιημενο μεχρι να εκδοθει και ο τελικος ετσι θα φαινεται, το 170 δεν ειναι εγκυρο γτ ανηκει στην ελπε. Το 180 να παρακολουθεις. Εσυ @messinia3 στα ιδια εισαι;

• Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν εχει καν ολοκληρωθει ο ελεγχος για αποστολη στον ΔΕΔΔΗΕ, την παρασκευη το πρωι μ εδειχνε αυτο, μετα καποια στιγμη "ολοκληρωθηκε ο ελεγχος και εσταλει στον ΔΕΔΔΗΕ" ή κατι τετοιο, δεν θυμαμαι ακριβως την διατυπωση και μεχρι το βραδυ "η αιτηση σας εγκριθηκε απο τον διαχειριστη δικτυου", ακομα δεν εχει αλλαξει αριθμος στον ΔΕΔΔΗΕ, πιστευω μεσα στην ημερα να γινει.

Το 160 καλως στο βγαζει ενεργοποιημενο μεχρι να εκδοθει και ο τελικος ετσι θα φαινεται, το 170 δεν ειναι εγκυρο γτ ανηκει στην ελπε. Το 180 να παρακολουθεις. Εσυ @messinia3 στα ιδια εισαι;

Ω ναι...δεν είναι έγκυρος ο αριθμός. Προφανώς και δεν έχουν καταθέσει αίτημα ακόμα στο ΔΕΔΔΗΕ.

18 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Εμένα στο 160 λέει ότι η παροχή είναι ενεργή, ενώ είναι η τερματισμένη παροχή της protergia

Στο 170 που είναι της Elpedison λέει ότι ο αριθμός δεν είναι έγκυρος.

ακόμα στο 180 είσαι?😂άμα δε γράφει 2 μπροστά....🤣

• Haha 1
Δημοσ.
5 minutes ago, messinia3 said:

Ω ναι...δεν είναι έγκυρος ο αριθμός. Προφανώς και δεν έχουν καταθέσει αίτημα ακόμα στο ΔΕΔΔΗΕ.

ακόμα στο 180 είσαι?😂άμα δε γράφει 2 μπροστά....🤣

Στο μαγαζί είμαι 24... κι έχω κάτσει και 3,5 χρόνια συνολικά σε σταθερά από το 2019

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ έφαγα άκυρο στο win back από protergia γιατί με χρωστάνε 190€ από προηγούμενα win back σε 2 παροχές αλλά θα τις γυρίσω με σύσταση οπότε μικρό αφού θα τα βγάλω από εκεί.

Επεξ/σία από vklon
  • Like 1
Δημοσ.
23 minutes ago, vklon said:

Εγώ έφαγα άκυρο στο win back από protergia γιατί με χρωστάνε 190€ από προηγούμενα win back σε 2 παροχές αλλά θα τις γυρίσω με σύσταση οπότε μικρό αφού θα τα βγάλω από εκεί.

Όταν λες έφαγες άκυρο, εννοείς ότι δε σε πήρανε για winback; Ή έκανες ηχογράφηση κι έφαγες το άκυρο μετά κατά τον έλεγχο;

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ekrepali είπε

Όταν λες έφαγες άκυρο, εννοείς ότι δε σε πήρανε για winback; Ή έκανες ηχογράφηση κι έφαγες το άκυρο μετά κατά τον έλεγχο;

Με κάλεσε αυτή που έκανα και τα προηγούμενα win-back και για 2 παροχές μου τα χρωστάνε και δεν γίνεται να πάρω και άλλο. Για κάποιες άλλες που είναι σε άλλα ΑΦΜ δεν έχει γίνει ακόμα το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ. Αν γίνει η ηχογράφηση είσαι καλυμμένος 

• Like 1
Δημοσ.

Έχω στείλει στην Protergia να με καλέσουν μέσω προσκλησης Bring a friend εδώ και 4 μέρες, αλλα τίποτα... Σε ποιο τηλέφωνο να τους καλέσω εγώ; Απλά στην εξυπηρέτηση πελατών ή υπάρχει κάποιο άλλο για επιστροφή πελατών;

Ευχαριστώ

Δημοσ.
Μόλις τώρα, barbaraa είπε

Έχω στείλει στην Protergia να με καλέσουν μέσω προσκλησης Bring a friend εδώ και 4 μέρες, αλλα τίποτα... Σε ποιο τηλέφωνο να τους καλέσω εγώ; Απλά στην εξυπηρέτηση πελατών ή υπάρχει κάποιο άλλο για επιστροφή πελατών;

Ευχαριστώ

2160020517 το τηλέφωνο του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω συστάσεων

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

2160020517 το τηλέφωνο του τμήματος που ασχολείται με συμβάσεις μέσω συστάσεων

σ΄ευχαριστώ πολύ!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...