Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 hour ago, Seldon40 said:

Εχεις δικιο, τωρα το ξαναδιαβαζω, ας ελπισουμε να ληξει εδω το προβλημα γτ ουτε θελω να φανταζομαι

Ψάχνω αλλά επειδή είμαι στο δρόμο και δεν διαβάζω τα πάντα, που λέει ότι η πάγια πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν την έκδοση λογαριασμού και όχι κάποιες μέρες πριν την προθεσμία πληρωμής? Γιατί σίγουρα την είχε κάνει αρκετά πριν την προθεσμία. Το παίρνω ζεστά σιγά σιγά , βασικά φορτώνω.

• Απαντ. 12,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

οταν εκδοθει ο πρωτος λογαριασμος με το νεο συμβολαιο πρεπει να κανουμε παλι παγια με το νεο RF. Και τον πρωτο λογαριασμο να τον πληρωσουμε κανονικα

Τι να κάνω;

1)Να εξαργυρώσω το 50ρικακι μου και βγει πιστωτικός ο πρώτος λογαριασμός.;

-Κάνω βέβαια την πάγια εντολή με την έκδοση του.

2)Ή να πληρώσω τον πρώτο λογαριασμό και να εξαργυρώσω το 50ρικακι στον δεύτερο;

Στην πρώτη περίπτωση επειδή θα βγει πιστωτικός   μήπως δεν πάρω την έκπτωση συνέπειας στον δεύτερο;

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, BrunoB είπε

Ψάχνω αλλά επειδή είμαι στο δρόμο και δεν διαβάζω τα πάντα, που λέει ότι η πάγια πρέπει να ενεργοποιηθεί πριν την έκδοση λογαριασμού και όχι κάποιες μέρες πριν την προθεσμία πληρωμής? Γιατί σίγουρα την είχε κάνει αρκετά πριν την προθεσμία. Το παίρνω ζεστά σιγά σιγά , βασικά φορτώνω.

Εγω δεν καταλαβαινω τις επιπτωσεις διαβαζοντας τους ορους:

(α) στους εκκαθαριστικούς λογαριασμούς, με τους οποίους λαμβάνει χώρα η τελική εκκαθάριση εκάστης περιόδου κατανάλωσης, για την τιμολόγηση της εκκαθαρισμένης κατανάλωσης εφαρμόζεται Έκπτωση επί της Σταθερής Τιμής Προμήθειας, υπό τον όρο ότι ο Πελάτης έχει εξοφλήσει εμπρόθεσμα τόσο τον προηγούμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό όσο και το σύνολο των έναντι που ακολούθησαν μέχρι την έκδοση του κάθε σχετικού εκκαθαριστικού λογαριασμού, (β) στους έναντι λογαριασμούς, για την τιμολόγηση της έναντι κατανάλωσης εφαρμόζεται Έκπτωση επί της Σταθερής Τιμής Προμήθειας, υπό τον όρο ότι ο Πελάτης έχει εξοφλήσει εμπρόθεσμα τόσο τον προηγούμενο εκκαθαριστικό λογαριασμό όσο και το σύνολο των έναντι που προηγήθηκαν μέχρι την έκδοση του κάθε σχετικού έναντι λογαριασμού. 

Δηλαδη οπως το γραφει εδω μηπως και στους επομενους λογαριασμους δεν εχει εκπτωση συνέπειας. Οπως και να εχει ας κανει ενα αιτημα μεσω myrae μηπως και βγει κατι.

1 λεπτό πριν, Merenda7 είπε

1)Να εξαργυρώσω το 50ρικακι μου και βγει πιστωτικός ο πρώτος λογαριασμός.;

-Κάνω βέβαια την πάγια εντολή με την έκδοση του.

Οτι και να κανεις, παντως μετα τον πρωτο λογαριασμο ειτε αυτος ειναι πιστωτικος ειτε οχι, με το καινουργιο RF θα κανεις παγια εντολη και τον πρωτο θα τον πληρωσεις με διαφορετικο τροπο.

3 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Στην πρώτη περίπτωση επειδή θα βγει πιστωτικός   μήπως δεν πάρω την έκπτωση συνέπειας στον δεύτερο;

Δεν παιζει ρολο το αν θα βγει πιστωτικος με το αν θα παρεις εκπτωση συνεπειας. Οταν βγαινει πιστωτικος σημαινει οτι ηδη εχει πληρωθει.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, BrunoB είπε

Καλημέρα, σε καινούργια παροχή value secure 12M protergia του αδερφού μου ηρθε ο πρώτος λογαριασμός αρνητικός λόγω σύστασης. Δεν κάνει πάγια , την κάνει όμως μόλις ήρθε ο 2ος. Μετά την προθεσμία όμως του 2ου το ποσό δεν έχει τραβηχτεί και ο λογαριασμός φαίνεται ανεξόφλητος. Σε επικοινωνία του είπαν ότι έπρεπε να κάνει πάγια με τον πρώτο λογαριασμό και ότι τώρα θα χρεωθεί με 16,9 αντί 9,9 cents/kwh (δεν κατάλαβε για ποιες όμως).  Απ'τη στιγμή που είχε ενεργή πάγια για εξόφληση του 2ου, δεν είναι παράλογο αφού και το RF είναι ίδιο? Καμιά ιδέα τι μπορεί να κάνει να μην χρεωθεί τα κερατιατικα? ΡΑΕ?

Το ίδιο έπαθα και γω με το επαγγελματικό volton flat το 6μηνο. Έβαλα πάγια 22/5 αλλά δεν τραβήχτηκαν 28/5 που έληγε. Όλοι οι επόμενοι τραβήχτηκαν κανονικά. Στο λογαριασμό που ήρθε τώρα, μου είχε μια χρέωση 653€ έκπτωση συνέπειας. Κανείς δεν μου είπε ότι ο πρώτος λογαριασμός πρέπει να πληρωθεί χειροκίνητα. Περιμένω να με πάρουν από volton αλλιώς θα ανοίξω αίτημα PAE.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Και έφαγες την σειρά από άλλους...

Aς αντιδράσουν όλοι. 

Θα δικαιολογήσω την εταιρία που καθυστερεί επειδή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει περιμένοντας υπομονετικά και ταυτόχρονα πληρώνοντας 'εναν άλλο πάροχο σε ακριβότερο πρόγραμμα; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Το ίδιο έπαθα και γω με το επαγγελματικό volton flat το 6μηνο. Έβαλα πάγια 22/5 αλλά δεν τραβήχτηκαν 28/5 που έληγε. Όλοι οι επόμενοι τραβήχτηκαν κανονικά. Στο λογαριασμό που ήρθε τώρα, μου είχε μια χρέωση 653€ έκπτωση συνέπειας. Κανείς δεν μου είπε ότι ο πρώτος λογαριασμός πρέπει να πληρωθεί χειροκίνητα. Περιμένω να με πάρουν από volton αλλιώς θα ανοίξω αίτημα PAE.

Τι λες ρε φιλε; καταλαβαινω βολτον εχει και παγια διπλα οποτε σε καταξεσκισαν. Μην περιμενεις ανοιξε αιτημα, αν και δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος οτι θα γινει τπτ.

Απο Μαιο τωρα ηρθε λογαριασμος; Αυτο δεν το καταλαβα.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Τι λες ρε φιλε; καταλαβαινω βολτον εχει και παγια διπλα οποτε σε καταξεσκισαν. Μην περιμενεις ανοιξε αιτημα, αν και δεν ειμαι τοσο αισιοδοξος οτι θα γινει τπτ.

Απο Μαιο τωρα ηρθε λογαριασμος; Αυτο δεν το καταλαβα.

Όχι κάθε μήνα βγαίνει λογαριασμός. Όλοι πληρώθηκαν με πάγια εκτός από τον πρώτο. Μάιο ο πρώτος έναντι, μετά άλλοι 3, Σεπτέμβριο εκκαθαριστικός και τώρα έναντι στον οποίο ήταν η χρέωση. Και περιμένω λογαριασμό και στή δεύτερη επαγγελματική παροχή που έγινε ακριβώς το ίδιο.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Όχι κάθε μήνα βγαίνει λογαριασμός. Όλοι πληρώθηκαν με πάγια εκτός από τον πρώτο. Μάιο ο πρώτος έναντι, μετά άλλοι 3, Σεπτέμβριο εκκαθαριστικός και τώρα έναντι στον οποίο ήταν η χρέωση. Και περιμένω λογαριασμό και στή δεύτερη επαγγελματική παροχή που έγινε ακριβώς το ίδιο.

Και η χρεωση της μη συνεπειας αφορα μονο τον πρωτο λογαριασμο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μόλις έλαβα αντιπροσφορά από Elpe στην αντιπροσφορά της Protergia.

Σταθερό με 0,098€/Kwh / 9.9€ πάγιο + ένα πρόγραμμα Repair αξίας 500€ και με πίστωση 100€.

Της είπα ότι προτιμώ κυμαινόμενο και αρνήθηκα.

Επεξ/σία από paidi7
  • Like 2
Δημοσ.

Έκανα αίτηση στο power home secure 5.0 της Ζενίθ με το 50€ δώρο και με πήραν σήμερα από τον Ηρων με την παρακάτω πρόταση για να μείνω: 

Σταθερό 0.0945€ με έκπτωση συνέπειας για 18 μήνες + 108€ δώρο (6€/μήνα). 

Λέτε συμφέρει περισσότερο η να προχωρήσω με τη Ζενίθ; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Ezio είπε

Έκανα αίτηση στο power home secure 5.0 της Ζενίθ με το 50€ δώρο και με πήραν σήμερα από τον Ηρων με την παρακάτω πρόταση για να μείνω: 

Σταθερό 0.0945€ με έκπτωση συνέπειας για 18 μήνες + 108€ δώρο (6€/μήνα). 

Λέτε συμφέρει περισσότερο η να προχωρήσω με τη Ζενίθ; 

τι καταναλωση εχεις; 50αρικο στον πρωτο λογαριασμο δεν δινει ο ΗΡΩΝ; συνηθως με αυτη την αντιπροσφορα εδινε και 50.

Αν εχεις καπου 300kw/μηνα ιδια χρεωση ειναι, οποτε να προτιμησεις ζενιθ που προκαταβαλει την συνεπεια και ειναι και μικροτερη δεσμευση 12μηνο

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Εχει καποιο email η προτεργια ?

Εχω πληρωσει εδω και 5 μερες και φαινεται ανεξοφλητο στο app και θελω να τους στειλω την αποδειξη

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

Εχω πληρωσει εδω και 5 μερες και φαινεται ανεξοφλητο στο app και θελω να τους στειλω την αποδειξη

Απο τη φορμα μπες και συμπληρωσε. 

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/epikoinwnia/forma-epikoinwnias/

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, adi32 είπε

Στείλε μέσω της φόρμας επικοινωνίας τους και κάνε επισύναψη την απόδειξη πληρωμής.

• Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

τι καταναλωση εχεις; 50αρικο στον πρωτο λογαριασμο δεν δινει ο ΗΡΩΝ; συνηθως με αυτη την αντιπροσφορα εδινε και 50.

Αν εχεις καπου 300kw/μηνα ιδια χρεωση ειναι, οποτε να προτιμησεις ζενιθ που προκαταβαλει την συνεπεια και ειναι και μικροτερη δεσμευση 12μηνο

Οχι δεν μου είπαν για 50ρικο. Μόνο για τα 6€/μηνα. 

Οι καταναλώσεις μου προς το παρών δεν είναι τόσο αλλά για κύρια θέρμανση τον χειμώνα θα έχω air condition οπότε ίσως και να τις πιάσω, δεν ξέρω 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...