Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, walex είπε

Εάν κάνω διακοπή σήμερα θα μείνει ο ενοικιαστής (γνωστός μου) χωρίς ρεύμα, που δεν το θέλω.

Θέλει 3-4 ημέρες μετά την αίτηση για να έρθει ο δεδδηε να κάνει την διακοπή.

Από την στιγμή που είναι γνωστό σου, και του κάνεις αυτή την εξυπηρέτηση, πιστεύω να συμβάλει οικονομικά στον τελικό λογαριασμό.

Πάρτε ένα τηλέφωνο στο δεδδηε 8004004000 να ρωτήσετε εάν έχει λάβει το αίτημα από τον πάροχο του γνωστού σου.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
12 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Καμιά πρόταση για επαγγελματικό κίτρινο να πάω για 4-5 μήνες; 

Η επιχείρηση θα αλλάξει ιδιοκτήτη σε 4-5 μήνες οπότε σκέφτηκα ότι δεν μπορώ να κάνω μπλε γιατί θα χρειαστεί να το σπάσω. Μίλησα τώρα με προτέργια και μου λένε ότι μπορεί να γίνει διαδοχή απλά αλλάζουμε τα στοιχεία και τον αφμ και μένει με το ίδιο συμβόλαιο. Έχετε ξανακούσει κάτι τέτοιο; Στην ελπε μου είχαν πει παλιότερα ότι δεν μπορεί να γίνει κάτι τέτοιο, σπάει το συμβόλαιο και κάνεις νέο.

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, favou2000 είπε

Την ημέρα που έφυγες από το σπίτι έβγαλες μια φωτογραφία μετρητή; αν υπάρχει καλή θέληση και συνεννόηση  σου δίνει κάποια χρήματα αν το ποσό είναι αξιόλογο.

Aυτό έκανα και εγω. Αν υπάρχει συνεννόηση μεταξύ των 2 όλα γίνονται ευκολα. Ο ένας εξυπηρετεί και ο άλλος πληρώνει τον λογαριασμό που του αναλογεί. Αλλωστε μιλάμε για μια διαδικασία μισού μήνα το πολύ, δεν χρειάζεται μακροχρόνια σχέση και υποχρέωση. Αρκεί βέβαια, το τονίζω ξανά, να υπάρχει συνεννόηση. 

Δημοσ.

Σχετικά με την ζενίθ και το σταθερό τιμολόγιο 0.088€ προχωράω, δεν έχουμε κάποιο παράπονο σωστά?

Επίσης για τα έξτρα που δίνει το revma τι γνωρίζετε? Τα 50€ αφαιρούνται από τον λογαριασμό?

Το ταξίδι και η κάρτα υγείας?

Thanks!

Δημοσ.
3 minutes ago, dimo69 said:

Σχετικά με την ζενίθ και το σταθερό τιμολόγιο 0.088€ προχωράω, δεν έχουμε κάποιο παράπονο σωστά?

Επίσης για τα έξτρα που δίνει το revma τι γνωρίζετε? Τα 50€ αφαιρούνται από τον λογαριασμό?

Εδώ που ρωτάς τι απάντηση περιμένεις να πάρεις? Όλοι θα σου πουν μην βάλεις μπλέ. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τρώω κάθε μήνα χρόνο για να γλυτώσω 5 ευρώ, στον ίδιο χρόνο που θα ασχοληθώ για να βρω το επόμενο κίτρινο έχω βγάλει σίγουρα παραπάνω απο 5 ευρώ.

Οπότε ναι το προχώρησα. Τα 50 ευρώ στα βάζουν σε IBAN αφού βγει ο πρώτος λογαριασμός, θα πρέπει να τους στείλεις δηλαδή πάλι email με τον λογαριασμό της ζενιθ και το IBAN. Αν βάλεις πάγια εντολή δεν έχει εγγύηση, αν δεν βάλεις είναι 50 ευρώ η εγγύηση. Δεν ξέρω πότε την ζητάνε, εμένα ενεργοποιήθηκε χωρίς να έχω πληρώσει κάτι.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dimo69 είπε

η κάρτα υγείας?

Tην έχω χρησιμοποιήσει για απλά πράγματα. πχ καθαρισμό δοντίων δωρεάν ή πολύ χαμηλό κόστος για εξέταση καρδιολόγου για συμμετοχή του μικρού σε αθλητικές δραστηριότητες. Θεωρώ πως ειναι καλή παροχή αν εισαι σε μεγάλη πόλη. 

4 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Εδώ που ρωτάς τι απάντηση περιμένεις να πάρεις? Όλοι θα σου πουν μην βάλεις μπλέ. Εγώ δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να τρώω κάθε μήνα χρόνο για να γλυτώσω 5 ευρώ, στον ίδιο χρόνο που θα ασχοληθώ για να βρω το επόμενο κίτρινο έχω βγάλει σίγουρα παραπάνω απο 5 ευρώ.

Συμφωνώ 100% σε αυτό που λες. Αλλά αυτό είναι διαχείριση χρόνου και επένδυση χρόνου. Δεν έχει καμια σχέση με το πιο είναι το πιο συμφέρον πρόγραμμα ρεύματος. 

Εκτός αν όταν ρωτήσεις εσυ, θα σου άρεσε αντί να σου απαντήσουν "δεν είναι πιο φθηνό το μπλε" να σου πούνε "πήγαινε δούλεψε γιατί ο χρόνος που τρως εδώ είναι χαμένα χρήματα". 

• Like 3
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Το ταξίδι και η κάρτα υγείας?

Thanks!

Μην ψαχνεσαι ποιος παροχος ειναι καλυτερος ή αν εχει καποιος παραπονα, ο καθενας θα σου πει την δικη του εμπειρια και ακρη δεν θα βγαλεις, κοιταξε μονο να σε ικανοποιει η τιμη, απο εκει και περα προχωρα αφοβα.

8 λεπτά πριν, Luciddream είπε

Το βασικοτερο για να επιλεξεις μεταξυ μπλε και κιτρινου, ειναι αυτο που λες, δηλαδη η διαθεση σου να ψαχνεσαι καθε μηνα με την δυνατοτητα να παρεις οτι μπορεις μπορεις απο δωρα και αντιπροσφορες και οχι τα 4-5 ευρω που ειναι η πραγματικη διαφορα. 

Εαν λοιπον καποιος δεν εχει αυτη την διαθεση και ψαχνει καποιο προγραμμα με καλη τιμη και να ξεχασει οτι εχει σχεση με ρευμα για ενα χρονο, προφανως και θα πρεπει να επιλεξει μπλε.

Ξεκαθαρα Κιτρινο=Τουρισμος Μπλε=σιγουρια

• Like 3
Δημοσ.
21 hours ago, Mariannapost said:

Σήμερα έλαβα τηλεφώνημα από Ηρων για winback προσφορα στο σταθερό blue generous πρόγραμμα με τιμη 0,0945 και  για 18 μηνες και δωρο 158 ευρώ

Με πήρανε κι εμένα μόλις τώρα. Και μου είπαν μόνο γι 108€. Το 50ρικό δεν μου το έδειναν...🙄

Δημοσ.

στο site γράφει 0,10945 και για 12 μήνες. το winback τι είναι; γιατί εάν κατάλαβα καλά , αν σου δωρίζει 158 € για 18 μήνες και σε χρεώνει σταθερά με 0,0945 παίζει να είναι το φτηνότερο (σταθερό) πρόγραμμα  (3,5 περίπου έρχεται το πάγιο);

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, 111111 είπε

στο site γράφει 0,10945 και για 12 μήνες. το winback τι είναι; γιατί εάν κατάλαβα καλά , αν σου δωρίζει 158 € για 18 μήνες και σε χρεώνει σταθερά με 0,0945 παίζει να είναι το φτηνότερο (σταθερό) πρόγραμμα  (3,5 περίπου έρχεται το πάγιο);

0,10945 ειναι το 12μηνο προγραμμα, ενω 0,0945 ειναι το 18μηνο.

Στο 18μηνο σου δινει εκπτωση 6 ευρω καθε μηνα στο παγιο (108 ευρω) και ετσι εχεις παγιο 3,90. Επίσης σου βαζει 50ευρω στον πρωτο λογαριασμο κι ετσι ισοσταθμιζει λιγο τον πρωτο λογαριασμο που θα χρεωθεις με την αρχικη τιμη 0,189. winback ειναι η αντιπροσφορα, ησουνα πελατης εφυγες και για να ξαναγυρισεις σου δινει την συγκεκριμενη προσφορα.

Δημοσ.

Μου ηρθε η συμβαση απο Πρωτεργια για να υπογραψω. Εχω βαλει παγια εντολη μεσω τραπεζικου λογαριασμου. Τι γινεται σε περιπτωση που φυγω μετα απο 2,3 μηνες; Ποσο πισω πανε οι λογαριασμοι στη Πρωτεργια; Πχ τωρα ΗΡΩΝ θα πληρωσω για την καταναλωση Αυγουστου.

Ειναι το Value Deal OnTime, αλλα γιατι εχει διαρκεια συμβασης 12 μηνες;

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Μου ηρθε η συμβαση απο Πρωτεργια για να υπογραψω. Εχω βαλει παγια εντολη μεσω τραπεζικου λογαριασμου. Τι γινεται σε περιπτωση που φυγω μετα απο 2,3 μηνες; Ποσο πισω πανε οι λογαριασμοι στη Πρωτεργια; Πχ τωρα ΗΡΩΝ θα πληρωσω για την καταναλωση Αυγουστου.

Κανονικα ερχονται στον μηνα οι λογαριασμοι.Η παγια σταματαει οταν κλεισει η εκπροσωπηση σε αυτους.12 μηνη ειναι η συμβαση απλα σαν κιτρινο φευγεις οποτε θες.

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Αν δεν κάνω λάθος, τα περισσότερα αν όχι όλα τα κίτρινα για 12 μήνες είναι η σύμβαση. Μας λένε δηλαδή, μην ανησυχείς είσαι εξασφαλισμένος για 12 μήνες δεν θα το αλλάξω το όνομα του προγράμματος και δεν μας λένε ότι σε αυτούς τους 12 μήνες αν δεν προσέξεις η τιμή μπορεί να γίνει τέτοιο kinder έκπληξη που "θα σου αλλάξω τα φώτα"! 😜

Δημοσ.
2 minutes ago, 1J4t said:

Αν δεν κάνω λάθος, τα περισσότερα αν όχι όλα τα κίτρινα για 12 μήνες είναι η σύμβαση. Μας λένε δηλαδή, μην ανησυχείς είσαι εξασφαλισμένος για 12 μήνες δεν θα το αλλάξω το όνομα του προγράμματος και δεν μας λένε ότι σε αυτούς τους 12 μήνες αν δεν προσέξεις η τιμή μπορεί να γίνει τέτοιο kinder έκπληξη που "θα σου αλλάξω τα φώτα"! 😜

Γενικα παρατηρω αρκετους εδω μεσα που ειναι στο κιτρινο της Πρωτεργια εδω και μηνες, οποτε φανταζομαι κραταει ψιλοσταθερες τις τιμες; Πχ ΗΡΩΝ πανε απο 0.09 στο 0.16 απο μηνα σε μηνα..

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Witcher1st είπε

Γενικα παρατηρω αρκετους εδω μεσα που ειναι στο κιτρινο της Πρωτεργια εδω και μηνες, οποτε φανταζομαι κραταει ψιλοσταθερες τις τιμες; Πχ ΗΡΩΝ πανε απο 0.09 στο 0.16 απο μηνα σε μηνα..

ειχε κρατησει 6 μηνες ιδια τιμη και απο Ιουλιο εχει αλλαξει ονομασια 2 φορες.Αρα θελει προσοχη αρχες του μηνα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...