Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Γενικα παρατηρω αρκετους εδω μεσα που ειναι στο κιτρινο της Πρωτεργια εδω και μηνες, οποτε φανταζομαι κραταει ψιλοσταθερες τις τιμες; Πχ ΗΡΩΝ πανε απο 0.09 στο 0.16 απο μηνα σε μηνα..

Όπως τα είπε ο φίλος 7tasos7 . Κι εγώ 8 μήνες είμαι σε αυτό με την ίδια τιμή και με 2 φορές αλλαγή ονόματος.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα παιδιά.

Είμαι κι εγώ στο Zenith Power Home Smart Night, το οποίο λήγει σε ακριβώς ένα μήνα (8/11/2025). Έχω κάποιες ερωτήσεις:

1). Αν επιλέξω να αλλάξω πάροχο, πόσον καιρό πριν τη λήξη να κινήσω τη διαδικασία αλλαγής; Αργούν αυτόν τον καιρό να σε αλλάξουν πάροχο;

2). Θα ήθελα, βεβαίως, να παρέμενα στο Power Home Smart Night, αλλά δεν παρακολούθησα το θέμα με την καταγγελία τους προηγούμενους 2-3 μήνες και μάλλον έχασα την ευκαιρία για την πρόταση ανανέωσης που πήραν αρκετοί εδώ μέσα. Ή όχι; Υπάρχει κάποιος τρόπος να την ξαναπάρουμε; (ξέρω ότι δεν είναι εμπορικά διαθέσιμο πλέον, αλλά έλεγα μήπως μπορεί να γίνει κάτι στους υφιστάμενους πελάτες)

3). Μια γενική απορία: Έστω ότι είμαι σε σύμβαση με έναν πάροχο. Και μέσα στη διάρκεια της σύμβασης αλλάζω πόλη / κατοικία (και άρα και αριθμό παροχής). Τι γίνεται; Είναι σαν να διακόπτεις τη σύμβασή σου (οπότε μπαίνοντας στο νέο σπίτι, στην ουσία ξεκινάς από το 0 και κάνεις νέα σύμβαση); Ή μπορεί, ας πούμε, ο πάροχος απλά να σου αλλάξει τον αριθμό παροχής και να σε κρατήσει στην υφιστάμενη σύμβαση;

Επεξ/σία από GiOrGoSk21
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Sorath είπε

Με πήρανε κι εμένα μόλις τώρα. Και μου είπαν μόνο γι 108€. Το 50ρικό δεν μου το έδειναν...🙄

Κι εμένα στην αρχή μόνο τα 108€ μου πρότειναν. Μετά τους είπα ότι θα προχωρήσω με την αλλαγή μου έδωσαν και το 50ρικο στον πρώτο λογαριασμό. 

• Like 1
Δημοσ.

On 06/10/2025 at 11:24, Seldon40 said:

Μολις με πηραν απο elpedison για αντιπροσφορα στην αντιπροσφορα της προτεργια, να παραμεινω στο κιτρινο με 100 ευρω (20x5) στον λογαριασμο, με ρωτησε τι αντιπροσφορα μου εδωσαν (9 λεπτα και 90ευρω) και μου ειπε απο μονη της ειναι καλυτερη η αντιπροσφορα της προτεργιας και το εκλεισε. Ουτε υπαναχωρηση ουτε τιποτα δεν ζητησε. 😂

Τα ίδια σήμερα το πρωί. Μου λέει 'σας δίνουμε την ίδια προσφορά με protergia, 100 ευρώ (5x20)'.

Μόλις λέω ότι θέλω και την ίδια τιμή κιλοβατώρας 0.09, της κόπηκε η φόρα. 😆

Πού πας ρε Elpedison με 0.15 Ε/Kwh ξυπόλητη στ' αγγάθια να δελεάσεις τουρίστες...

• Haha 5
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

0,10945 ειναι το 12μηνο προγραμμα, ενω 0,0945 ειναι το 18μηνο.

Στο 18μηνο σου δινει εκπτωση 6 ευρω καθε μηνα στο παγιο (108 ευρω) και ετσι εχεις παγιο 3,90. Επίσης σου βαζει 50ευρω στον πρωτο λογαριασμο κι ετσι ισοσταθμιζει λιγο τον πρωτο λογαριασμο που θα χρεωθεις με την αρχικη τιμη 0,189. winback ειναι η αντιπροσφορα, ησουνα πελατης εφυγες και για να ξαναγυρισεις σου δινει την συγκεκριμενη προσφορα.

Πιστεύεις αξίζει ένα τέτοιο deal στο blue generous για σπίτι που δεν έχει υψηλές καταναλώσεις;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Τα ίδια σήμερα το πρωί. Μου λέει 'σας δίνουμε την ίδια προσφορά με protergia, 100 ευρώ (5x20)'.

Μόλις λέω ότι θέλω και την ίδια τιμή κιλοβατώρας 0.09, της κόπηκε η φόρα. 😆

Πού πας ρε Elpedison με 0.15 Ε/Kwh ξυπόλητη στ' αγγάθια να δελεάσεις τουρίστες...

Εγώ δε μπήκα καν στη διαδικασία να τους το σηκώσω. 

• Like 1
Δημοσ.
Just now, messinia3 said:

Εγώ δε μπήκα καν στη διαδικασία να τους το σηκώσω. 

Έλεγα μήπως ήμουν τυχερός κι έδιναν Σκλαβενίτη ή Edenred, μή γνωρίζοντας πως είχα ήδη πάρει Σκλαβενίτη. Γι'αυτό το σήκωσα. 😛

• Haha 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Έλεγα μήπως ήμουν τυχερός κι έδιναν Σκλαβενίτη ή Edenred, μή γνωρίζοντας πως είχα ήδη πάρει Σκλαβενίτη. Γι'αυτό το σήκωσα. 😛

Άπληστος 🤣 Δεν έχεις παραλάβει ακόμη όμως, οπότε εχεις ένα δίκιο 

• Haha 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, GiOrGoSk21 είπε

Έστω ότι είμαι σε σύμβαση με έναν πάροχο. Και μέσα στη διάρκεια της σύμβασης αλλάζω πόλη / κατοικία (και άρα και αριθμό παροχής). Τι γίνεται; 

Εάν είσαι σε κίτρινο ή πράσινο πρόγραμμα δεν θα έχεις θέμα.

Κανείς διακοπή της σύμβασης δίχως να πληρώσεις ρήτρα.

Και στο νέο σου σπίτι πάς σε νέο πρόγραμμα.

Εάν είσαι σε μπλε σταθερό πρόγραμμα, οι περισσότεροι πάροχοι σου χρεώνουν ρήτρα.

Ήρων που ρώτησα πριν λίγες ημέρες,μου είπαν ότι μπορώ να φύγω δίχως ρήτρα και με αίτηση μετακόμισης συνεχίζω σε μπλε πρόγραμμα στην νεα παροχή μου, αλλά από την αρχή το 12μηνο ή 18μηνο πρόγραμμα.

• Thanks 1
Δημοσ.
6 minutes ago, messinia3 said:

Άπληστος 🤣 Δεν έχεις παραλάβει ακόμη όμως, οπότε εχεις ένα δίκιο 

Συν του ότι θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε τι θα έκανε η protergia. Αντιπροσφορά στην αντιπροπροσφορά της αντιπροσφοράς; 🤪

• Haha 2
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Mariannapost είπε

Πιστεύεις αξίζει ένα τέτοιο deal στο blue generous για σπίτι που δεν έχει υψηλές καταναλώσεις;

Αν καποιος θελει να αραξει καπου μπορει και να τη δεχθει.

3,90 παγιο και 0,0945 ειναι συμπαθητικη προσφορα. Σε συνδυασμο και με το 50αρικο βεβαια ωστε να καλυψει τον πρωτο λογαριασμο που θα χρεωθει με αρχικη τιμη.

Δημοσ.
33 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Εάν είσαι σε κίτρινο ή πράσινο πρόγραμμα δεν θα έχεις θέμα.

Κανείς διακοπή της σύμβασης δίχως να πληρώσεις ρήτρα.

Και στο νέο σου σπίτι πάς σε νέο πρόγραμμα.

Εάν είσαι σε μπλε σταθερό πρόγραμμα, οι περισσότεροι πάροχοι σου χρεώνουν ρήτρα.

Ήρων που ρώτησα πριν λίγες ημέρες,μου είπαν ότι μπορώ να φύγω δίχως ρήτρα και με αίτηση μετακόμισης συνεχίζω σε μπλε πρόγραμμα στην νεα παροχή μου, αλλά από την αρχή το 12μηνο ή 18μηνο πρόγραμμα.

Ωστόσο και σε κίτρινο να είσαι... Αν σταματήσει να είναι εμπορικά διαθέσιμο τη στιγμή που μετακομίζεις (και είναι και τόσο συμφέρον όσο το Power Home Smart Night που είχαμε), χάνεις το υπόλοιπο (εναπομείναν) διάστημα της αρχικής σύμβασης.

• Like 1
Δημοσ.

Υπάρχει κάτι που να αξίζει αυτή τη περίοδο σε Γ22 ή Γ23 (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο ανήκει) σε ισχύ 35KvA τριφασικό επαγγελματικό . Είμαι τώρα στην elpedison σε σταθερό bright for business με 0,1499

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

Υπάρχει κάτι που να αξίζει αυτή τη περίοδο σε Γ22 ή Γ23 (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο ανήκει) σε ισχύ 35KvA τριφασικό επαγγελματικό . Είμαι τώρα στην elpedison σε σταθερό bright for business με 0,1499

Τι καταναλωση εχεις;

Δημοσ.

ειμαι protergia σταθερο αυτο με 0,00990,τον προηγουμενο μηνα με καταναλωση 238 κιλοβατωρες ο λογαριασμος που ηρθε ηταν 68 ευρω.και τωρα ηρθε ο ΔΕΔΔΗΕ και στις 30-9 εχω καταναλωση 135 ημερα και 55 νυχτα συνολο 190.και στο excel μου βγαζει οτι περιπου 70 ευρω και κατι.πως γινετε να εχω λιγοτερες κιλοβατωρες απο τον προηγουνενο μηνα ,και να εχω περισσοτερα; υποψην δεν ηρθε ο λογαριασμος ακομη,αλλα μηπως ανεβηκε κατι αλλο στις χρεωσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...