Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

ειμαι protergia σταθερο αυτο με 0,00990,τον προηγουμενο μηνα με καταναλωση 238 κιλοβατωρες ο λογαριασμος που ηρθε ηταν 68 ευρω.και τωρα ηρθε ο ΔΕΔΔΗΕ και στις 30-9 εχω καταναλωση 135 ημερα και 55 νυχτα συνολο 190.και στο excel μου βγαζει οτι περιπου 70 ευρω και κατι.πως γινετε να εχω λιγοτερες κιλοβατωρες απο τον προηγουνενο μηνα ,και να εχω περισσοτερα; υποψην δεν ηρθε ο λογαριασμος ακομη,αλλα μηπως ανεβηκε κατι αλλο στις χρεωσεις;

Δεν ανεβάζεις και τον λογαριασμό;

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Για καποιον που εχει ΚΟΤ για τον υπολογισμο του τετραμηνιαιου οριου κιλοβατορων πχ.1400kwh για αυτον που εχει και νυχτερινο ρευμα, μετραει  η συνολικη  καταναλωση ή μονο η ημερησια ?

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, TeoTheDoctor είπε

1500 μέσο όρο . Καλοκαίρι μπορεί και 2000. 

Ρωτησα μηπως και ειχες χαμηλη, για Γ22 εχει ο ΗΡΩΝ κιτρινο με μηδεν παγιο και 300kw δωρεαν, με ανακοινωση τιμης ομως μετα το τελος του μηνα. Εχεις αρκετα υψηλη ομως δεν νομιζω να συμφερει. Ειναι αρκετα καλο για χαμηλες ομως καταναλωσεις.

https://heron.gr/energy/electricity/epixeirisi/yellow-plus-business-large/

• Like 1
Δημοσ.
On 07/10/2025 at 12:23, Ezio said:

Έκανα αίτηση στο power home secure 5.0 της Ζενίθ με το 50€ δώρο και με πήραν σήμερα από τον Ηρων με την παρακάτω πρόταση για να μείνω: 

Σταθερό 0.0945€ με έκπτωση συνέπειας για 18 μήνες + 108€ δώρο (6€/μήνα). 

Λέτε συμφέρει περισσότερο η να προχωρήσω με τη Ζενίθ; 

Μπορούμε κάπου να το βρούμε αυτό όσοι είμαστε ήδη στον Ηρων; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, giannis808 είπε

Μπορούμε κάπου να το βρούμε αυτό όσοι είμαστε ήδη στον Ηρων; 

Αν κάνεις αίτημα αλλαγής παρόχου και φύγεις από Ηρων, είναι πιθανό να σε πάρουν για αντιπροσφορα με την συγκεκριμένη πρόταση. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να στην δώσουν.

Δημοσ.
2 minutes ago, Seldon40 said:

Αν κάνεις αίτημα αλλαγής παρόχου και φύγεις από Ηρων, είναι πιθανό να σε πάρουν για αντιπροσφορα με την συγκεκριμένη πρόταση. Αλλιώς δεν υπάρχει περίπτωση να στην δώσουν.

Τουρίστας έχω έρθει για 2 μήνες είχα πάρει 50+20€ έκπτωση οπότε σε κάνα μήνα ίσως και παραπάνω θα δω μήπως παίξει κάτι τέτοιο μιας και είναι αρκετά καλή σαν πρόταση για 18μηνο και χαμηλό πάγιο με αρκετά χαμηλή τιμή. 

• Like 1
Δημοσ.
6 ώρες πριν, 7tasos7 είπε

ειχε κρατησει 6 μηνες ιδια τιμη και απο Ιουλιο εχει αλλαξει ονομασια 2 φορες.Αρα θελει προσοχη αρχες του μηνα.

Και όταν αλλάζει ονομασία πρέπει να κάνουμε κάτι; Από χθες είμαι στο deal on time.

Δημοσ.
7 ώρες πριν, physnik είπε

Και όταν αλλάζει ονομασία πρέπει να κάνουμε κάτι; Από χθες είμαι στο deal on time.

Όταν βγει νέα ονομασία και υποθετικά με ιδια τιμή τους καλείς τηλέφωνο για αλλαγή προγράμματος. 

Δημοσ.

Καλημέρα σας, είμαι στο ΔΕΗ σταθερό μπλε my home enterμε ισχύ συμβολαίου μέχρι 01.07.2026

Μπορώ να κάνω αλλαγή παρόχου; Ή θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα; Και αν γνωρίζετε το ποσό 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, akis_supernatural είπε

Καλημέρα σας, είμαι στο ΔΕΗ σταθερό μπλε my home enterμε ισχύ συμβολαίου μέχρι 01.07.2026

Μπορώ να κάνω αλλαγή παρόχου; Ή θα πρέπει να πληρώσω ρήτρα; Και αν γνωρίζετε το ποσό 

Σιγουρα πληρωνεις ρητρα. Εισαι στον 4ο μηνα, καλυτερα να κοιταξεις την συμβαση αλλα λογικα πρεπει να ειναι 70 ευρω.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, akis_supernatural είπε

Στο site για το my home enter έχει αυτά τα ποσά στους όρους αλλά το ακριβές και σίγουρo θα το δεις στη σύμβαση σου.image.png.f54e2330a82ea6108329a1b971e58ab3.png

Δημοσ.

που μπορώ να βρω το εξελ με τα πακέτα; 
ψάχνω για τουρισμό και κάτι καλύτερο απο το Power Home Select της ζενιθ που είμαι τώρα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...