Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, CMorganV είπε

που μπορώ να βρω το εξελ με τα πακέτα; 
ψάχνω για τουρισμό και κάτι καλύτερο απο το Power Home Select της ζενιθ που είμαι τώρα

Είχες πάει για το 50αρικο? Από τουριστικές επιλογές παραμένουν ήρωνας home one με econtract για το 50ρικο και value deal ontime protergia για τα 50 μέσω σύστασης.

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Είχες πάει για το 50αρικο? Από τουριστικές επιλογές παραμένουν ήρωνας home one με econtract για το 50ρικο και value deal ontime protergia για τα 50 μέσω σύστασης.

όχι δεν έχω πάρει 50αρικο πουθενά. είχα επιλέξει ζενιθ λόγω τιμής 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, CMorganV είπε

όχι δεν έχω πάρει 50αρικο πουθενά. είχα επιλέξει ζενιθ λόγω τιμής 

Το one έχει πιο τσιμπημενη τιμή αλλά 50€ στον πρώτο λογαριασμό (αν έχεις πολλές kWh φεύγει γρήγορα) το on time έχει μείνει σταθερό στο 0.09 με αλλαγές ονόματος κατά καιρούς άρα θέλει έλεγχο κάθε μήνα και σου δίνει μέσω σύστασης 10€/μήνα για 5 μήνες 

• Like 1
Δημοσ.

Η elpedison δεν το βάζει κάτω πάντως με τις αντιπροσφορές! Τρίτη σερί μέρα που με καλεί. Μόνο την πρώτη το σήκωσα και την αρνήθηκα.

• Haha 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

Έχουμε κάποιον από zenith για ανανέωση συμβολαίου, επειδή το κέντρο πωλήσεων δεν με έχει καλέσει εδώ και μια βδομάδα και σήμερα λήγει το συμβόλαιο;

Δημοσ.
Στις 7/10/2025 στις 2:16 ΜΜ, thermaikos4 είπε

επιτελους υπογραφηκαν δυο συμβασεις για το smart night. Η μια ειναι ανανεωση προτου ληξει σε λιγες μερες και η αλλη ειναι επιστροφη απο protergia. Αντε να δω τι θα μου ταξουν τωρα απο protergia για να παραμεινω..

εγινε το τηλεφωνημα απο protergia: -γιατι κανατε αιτημα να φυγετε; -σε ποιο προγραμμα πηγατε; -Μα δεν υπαρχει αυτο το προγραμμα. - και μολις σημερα μας ηρθε ενημερωση για αυτο το προγραμμα οτι δεν θα παρετε εκπτωση. -Και τι εκπτωσεις ειχατε σε αυτο το προγραμμα; -μηπως ειχατε νυχτερινο;; -και θα χασετε τα πενηντα ευρω απο την συσταση κλπ κλπ

αφου την τρολαρα αρκετα για να ζοριστει με τα ψεμματα τους, τελικα μου εκανε προταση για ενενηντα ευρω να επιστρεψω στο deal on time

• Like 3
Δημοσ.

καλησπέρα παιδιά με πήραν από την protergia για να παω εκεί(βρίσκομαι ζενίθ)

μου προτειναν σταθερή τιμή για ένα χρόνο 55 ευρώ/μήνας . Αξιζει λέτε ?

Δημοσ.

Αρχες Σεπτεμβρη που τα πηρα στο κρανιο με τις αλλαγες της προτεργια ειχα παει ΗΡΩΝ και ξαναγυρισα με την αντιπροσφορα 90ε. Σημερα εκδοθηκε ο λογαριασμος ΗΡΩΝ για το διαστημα 4/9-7/9 με πιστωτικο -50,44 ευρω. Καλα πηγαμε κι εδω! 😂

Μόλις τώρα, nikmak7 είπε

καλησπέρα παιδιά με πήραν από την protergia για να παω εκεί(βρίσκομαι ζενίθ)

μου προτειναν σταθερή τιμή για ένα χρόνο 55 ευρώ/μήνας . Αξιζει λέτε ?

Οχι πικασο με τπτ, δεν συμφερει.

• Like 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αρχες Σεπτεμβρη που τα πηρα στο κρανιο με τις αλλαγες της προτεργια ειχα παει ΗΡΩΝ και ξαναγυρισα με την αντιπροσφορα 90ε. Σημερα εκδοθηκε ο λογαριασμος ΗΡΩΝ για το διαστημα 4/9-7/9 με πιστωτικο -50,44 ευρω. Καλα πηγαμε κι εδω! 😂

Οχι πικασο με τπτ, δεν συμφερει.

Σ'ευχαριστω για την άμεση απάντηση γιατί μου είπε ότι μέχρι σήμερα στις 14:00 είναι η προσφορά αλλιώς τη χάνω!! :-)

• Confused 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, nikmak7 είπε

Σ'ευχαριστω για την άμεση απάντηση γιατί μου είπε ότι μέχρι σήμερα στις 14:00 είναι η προσφορά αλλιώς τη χάνω!! :-)

Δηλαδη η προσφορα ποια ηταν; ουτως η αλλως το πακετο των 2700kw/χρονο 55ευρω/μηνα ειναι.

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Δηλαδη η προσφορα ποια ηταν; ουτως η αλλως το πακετο των 2700kw/χρονο 55ευρω/μηνα ειναι.

Αυτή που περιγράφεις!!

55 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο σταθερή τιμή.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, nikmak7 είπε

Αυτή που περιγράφεις!!

55 ευρώ το μήνα για ένα χρόνο σταθερή τιμή.

Δουλεμα κανονικο. 

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nikmak7 είπε

Μιλάμε για top προσφορά!!!! 

• Haha 4
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Σημερα εκδοθηκε ο λογαριασμος ΗΡΩΝ για το διαστημα 4/9-7/9 με πιστωτικο -50,44 ευρω. Καλα πηγαμε κι εδω! 

Κι εγώ βλέπω σήμερα στο Ήρων app ότι εκδόθηκε τελικός με -127 .

Κι απορώ. 50αρικο έδιναν. Τι φάση;

Δεν με αφήνει να ανοίξω να δω τον λογαριασμό αναλυτικά. Όταν θα λάβω μήνυμα λέει θα υπάρξει δυνατότητα.

Το πιστωτικό υπόλοιπο, το επιστρέφουν μέσω IBAN;

Ή μένει στο αφμ μας, κι αν πάμε ξανά Ήρων αφαιρείτε από το λογαριασμό;

IMG_20251009_140650.jpg

Επεξ/σία από Merenda7
  • Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Κι εγώ βλέπω σήμερα στο Ήρων app ότι εκδόθηκε τελικός με -127 .

Κι απορώ. 50αρικο έδιναν. Τι φάση;

Δεν με αφήνει να ανοίξω να δω τον λογαριασμό αναλυτικά. Όταν θα λάβω μήνυμα λέει θα υπάρξει δυνατότητα.

Το πιστωτικό υπόλοιπο, το επιστρέφουν μέσω IBAN;

Ή μένει στο αφμ μας, κι αν πάμε ξανά Ήρων αφαιρείτε από το λογαριασμό;

IMG_20251009_140650.jpg

πως το καταφερες αυτο το -127,66; ειχες και προηγουμενο υπολοιπο;

Ναι ακομα δεν ανοιγει ή μεσα στην ημερα ή αυριο.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...