Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

πως το καταφερες αυτο το -127,66; ειχες και προηγουμενο υπολοιπο;

Ναι ακομα δεν ανοιγει ή μεσα στην ημερα ή αυριο.

😁 Δεν γνωρίζω. Είναι η Πρώτη φορά που πήγα Ήρων.

Ίσως είναι δώρο για τα γενέθλια μου 😂🎂

• Haha 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Κι εγώ βλέπω σήμερα στο Ήρων app ότι εκδόθηκε τελικός με -127 .

Κι απορώ. 50αρικο έδιναν. Τι φάση;

Δεν με αφήνει να ανοίξω να δω τον λογαριασμό αναλυτικά. Όταν θα λάβω μήνυμα λέει θα υπάρξει δυνατότητα.

Το πιστωτικό υπόλοιπο, το επιστρέφουν μέσω IBAN;

Ή μένει στο αφμ μας, κι αν πάμε ξανά Ήρων αφαιρείτε από το λογαριασμό;

IMG_20251009_140650.jpg

Και έμεινες και 26 μέρες...η λάθος η τζάκποτ είναι 

Επεξ/σία από Dogtor21
  • Like 1
  • Haha 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Και έμεινες και 26 μέρες...η λάθος η τζάκποτ είναι 

Ελπίζω να είναι Τζάκποτ 😃 γνωρίζεις εάν το πιστωτικό υπόλοιπο το παίρνουμε μέσω IBAN;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Ελπίζω να είναι Τζάκποτ 😃 γνωρίζεις εάν το πιστωτικό υπόλοιπο το παίρνουμε μέσω IBAN;

Ναι έχει μια διαδικασία..αν πας στο chat σε επιλέξεις λογαριασμός ,πιστωτικός (κάτι τέτοιο) λέει που στέλνεις email με το iban σου και τον λογαριασμό..και σου τα πιστώνουν μετά από λίγες μέρες...(Πειραιώς να προτιμήσεις για σίγουρα μηδενική χρέωση).. εκτός αν έχει αλλάξει κάτι 

Ενημέρωσε μας αν θέλεις όταν δεις το pdf να παίρνουμε καμία ιδέα!! 🤑

Επεξ/σία από Dogtor21
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Ναι έχει μια διαδικασία..αν πας στο chat σε επιλέξεις λογαριασμός ,πιστωτικός (κάτι τέτοιο) λέει που στέλνεις email με το iban σου και τον λογαριασμό..και σου τα πιστώνουν μετά από λίγες μέρες...(Πειραιώς να προτιμήσεις για σίγουρα μηδενική χρέωση).. εκτός αν έχει αλλάξει κάτι 

Ενημέρωσε μας αν θέλεις όταν δεις το pdf να παίρνουμε καμία ιδέα!! 🤑

Θα ενημερώσω.

Σέ ευχαριστώ πολύ 🙏 🐾 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα. Παιδιά, λίγο τα φώτα σας.  

Αίτηση μέσω σύστασης στην Protergia 07/10. Την επόμενη μέρα αποστολή υπογεγραμμένου συμβολαίου, όλα καλά. 

Σημερα επικοινωνούν μαζί μου, μου λένε δεν προχωράει η αίτηση , γιατί οι ενδείξεις του μετρητή που εμφανίζονται στη χθεσινή φωτογραφία που έστειλα είναι χαμηλότερες (οι ημερήσιες) από την τελευταία καταμέτρηση του Δεδδηε. Το ψάχνω και όντως βλέπω στον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ έχω χρεωθεί περίπου 400 παραπάνω ημερήσιες kWh (ξέρω έπρεπε να το είχα προσέξει, αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ αν και μας φάνηκε υπέρογκο το ποσό ούτε φαντάστηκα ότι κάποιος μπορεί να κάνει τόσο λάθος σε αντιγραφή μετρήσεων από ρολόι ). 

Επικοινώνησα με ΔΕΔΔΗΕ έδωσα τις σημερινές μετρήσεις και η κοπέλα τις άλλαξε επιτόπου στο σύστημα τους, άνοιξα και αίτημα όπου ανέβασα και τη φωτογραφία όπως με κατεύθυνε, το αίτημα λέει πλέον ολοκληρώθηκε, αλλά ακόμα η Protergia βλέπει στο σύστημα τις λάθος μετρήσεις. 

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία για το πόσο χρόνο θέλει για να διορθωθούν στο σύστημα οι μετρήσεις και να προχωρήσει η αίτηση; Επόμενη καταμέτρηση είναι στις 30/10, τους είπα βέβαια τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν μπορώ να περιμένω τόσο για να αλλάξουν τις μετρήσεις. 

Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια. 

Είναι η μόλις δεύτερη αλλαγή παρόχου που κάνω τα τελευταία 3-4 χρόνια και οι δύο είχαν πρόβλημα με τις μετρήσεις. Πρέπει να είμαι ο πιο «τυχερός» εδώ μέσα….

Επεξ/σία από depmode
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Merenda7 είπε

Απο τσατ:

Εάν ο τελευταίος λογαριασμός σου είναι Τελικός, τότε θα χρειαστεί να μας στείλεις το ΙΒΑΝ του τραπεζικού λογαριασμού σου, το όνομα του κατόχου και την τράπεζα στην οποία υπάγεται, μέσω email στο [email protected]. Εάν ο λογαριασμός σου δεν είναι Τελικός, τότε το πιστωτικό υπόλοιπο θα συμψηφιστεί με τον επόμενο λογαριασμό σου.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
38 λεπτά πριν, depmode είπε

Αίτηση μέσω σύστασης στην Protergia 07/10. Την επόμενη μέρα αποστολή υπογεγραμμένου συμβολαίου, όλα καλά. 

Σημερα επικοινωνούν μαζί μου, μου λένε δεν προχωράει η αίτηση , γιατί οι ενδείξεις του μετρητή που εμφανίζονται στη χθεσινή φωτογραφία που έστειλα είναι χαμηλότερες (οι ημερήσιες) από την τελευταία καταμέτρηση του Δεδδηε. Το ψάχνω και όντως βλέπω στον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ έχω χρεωθεί περίπου 400 παραπάνω ημερήσιες kWh (ξέρω έπρεπε να το είχα προσέξει, αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ αν και μας φάνηκε υπέρογκο το ποσό ούτε φαντάστηκα ότι κάποιος μπορεί να κάνει τόσο λάθος σε αντιγραφή μετρήσεων από ρολόι ). 

Επικοινώνησα με ΔΕΔΔΗΕ έδωσα τις σημερινές μετρήσεις και η κοπέλα τις άλλαξε επιτόπου στο σύστημα τους, άνοιξα και αίτημα όπου ανέβασα και τη φωτογραφία όπως με κατεύθυνε, το αίτημα λέει πλέον ολοκληρώθηκε, αλλά ακόμα η Protergia βλέπει στο σύστημα τις λάθος μετρήσεις. 

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία για το πόσο χρόνο θέλει για να διορθωθούν στο σύστημα οι μετρήσεις και να προχωρήσει η αίτηση; Επόμενη καταμέτρηση είναι στις 30/10, τους είπα βέβαια τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν μπορώ να περιμένω τόσο για να αλλάξουν τις μετρήσεις. 

Είναι η μόλις δεύτερη αλλαγή παρόχου που κάνω τα τελευταία 3-4 χρόνια και οι δύο είχαν πρόβλημα με τις μετρήσεις. Πρέπει να είμαι ο πιο «τυχερός» εδώ μέσα….

Το αίτημα ολοκληρώθηκε σε δεδδηε. Οκ.

Σου είπαν πότε θα το στείλουν στην προτεργια;

Έχεις το deddie app;

Εάν ναι. Δες τις ημερομηνίες και τις μετρήσεις εάν έχουν διορθωθεί και στο app.

Εάν όχι. Κατέβασε το.

Εάν έχουν διορθωθεί, στείλε εσύ παλι στην προτεργια ένα screen shot με τις μετρήσεις.

Εκτός από την διόρθωση των μετρήσεων, έκανες και αίτημα να στείλουν εκ νέου στην προτεργια;

Συνήθως 3 εργάσιμες ημέρες κάνει ο δεδδηε να στείλει από την στιγμή της μέτρησης.

Επεξ/σία από Merenda7
  • Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, depmode είπε

Δεν μπορεί να αλλάξουν τις μετρήσεις από το τηλεφωνικό κέντρο του Δεδδηε.. Δεν γίνεται.. Αν είναι λάθος οι ενδείξεις πιθανον να περασουν από τον Δεδδηε.. 

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, darkmatinee είπε

Ποιο είναι το τηλέφωνο που παίρνουμε τη protergia για νέο συμβόλαιο μέσω σύστασης;

Εννοεις οτι εχεις συμπληρωσει ηδη την συσταση και δεν σε πηραν ακομα τηλεφωνο.

2160020517

• Like 1
Δημοσ.
56 minutes ago, Seldon40 said:

Εννοεις οτι εχεις συμπληρωσει ηδη την συσταση και δεν σε πηραν ακομα τηλεφωνο.

2160020517

Με πήραν αλλά δεν μπορούσα να μιλήσω εκείνη τη στιγμή και δεν με πήραν ποτέ ξανά πίσω :) 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

.... - 11/8 zenith (τελειωσε το smart night -40%)
11/8 - 9/9 protergia (τσιρκο με το "νεο πακετο" που δεν υπηρχε ενω το ξεραν ολοι)
9/9 - 30/9 heron (με ζητησε πισω η ζενιθ)
30/9 - .... zenith

ημουν στη ζενιθ εκανα μια βολτα στις αλλες και με ξαναπηρε πισω στο παλιο πακετο

Επεξ/σία από akaloith
  • Like 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, akaloith είπε

11/8 - 9/9 protergia (τσιρκο με το "νεο πακετο" που δεν υπηρχε ενω το ξεραν ολοι)
30/9 - .... zenith

ημουν στη ζενιθ εκανα μια βολτα στις αλλες και με ξαναπηρε πισω στο παλιο πακετο

Είχες κάνει καταγγελία στην ραε?

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, akaloith είπε

30/9 - .... zenith

Του τελικού λογαριασμού θα γίνει... μέχρι τα Χριστούγεννα μόνο τελικούς θα παίρνεις 😝

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...