Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Είχες κάνει καταγγελία στην ραε?

ναι βεβαιως και δεν την ειχα κλεισει
με διωξανε λεγοντας μου οτι δεν υπαρχει το παλιο
μου επιστρεψαν και το 1 ευρω ποσο ηταν απο την αλλαγη συντελεστη
και καααααααααποτε μου ξαναπαντησαν στην καταγγελια οτι μπορω να επιστρεψω στο παλιο πακετο
απλα με θελαν πισω, thats all και προφανως τους ηθελα και γω

.... - 11/8 zenith (τελειωσε το smart night -40%)
11/8 - 9/9 protergia (τσιρκο με το "νεο πακετο" που δεν υπηρχε ενω το ξεραν ολοι)
9/9 - 30/9 heron (με ζητησε πισω η ζενιθ)
30/9 - .... zenith

ημουν στη ζενιθ εκανα μια βολτα στις αλλες και με ξαναπηρε πισω στο παλιο πακετο

Επεξ/σία από akaloith
Δημοσ.
1 ώρα πριν, akaloith είπε

ναι βεβαιως και δεν την ειχα κλεισει
με διωξανε λεγοντας μου οτι δεν υπαρχει το παλιο
μου επιστρεψαν και το 1 ευρω ποσο ηταν απο την αλλαγη συντελεστη
και καααααααααποτε μου ξαναπαντησαν στην καταγγελια οτι μπορω να επιστρεψω στο παλιο πακετο
απλα με θελαν πισω, thats all και προφανως τους ηθελα και γω

είμαι  κι εγώ στο Power Home Smart Night που λήγει σε λίγες μέρες.
τι ακριβώς παίχτηκε, δεν κατάλαβα, παίζει να μείνεις στο πακέτο?(με τις εκπτώσεις?)

Δημοσ.
Μόλις τώρα, xnikos13 είπε

τι ακριβώς παίχτηκε, δεν κατάλαβα, παίζει να μείνεις στο πακέτο?(με τις εκπτώσεις?)

Έπαιζε....

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dogtor21 είπε

Του τελικού λογαριασμού θα γίνει... μέχρι τα Χριστούγεννα μόνο τελικούς θα παίρνεις 😝

πηρα ζενιθ
πηρα προτεργια
περιμενω heron (που προφανως θα ειναι πιστωτικος γιατι ειναι το 50ευρω απο econtract
& περιμενω νεα ζενιθ 

13 λεπτά πριν, xnikos13 είπε

τον αυγουστο καναμε και καλα καταγγελια γιατι αλλαξαν ενα συντελεστη
μας επιστρεψαν 1-2-3 ευρω
φυγαμε, μας διωξανε
και μας ξαναζητησε πισω
εμενα συγκεκριμενα δε μου χρωστουσαν τιποτα αφου μου επεστρεψαν τα 1-2-3 ευρω
απλα με θελαν πισω, δεν μου ειχαν καμια υποχρεωση κατα τ αλλα ουτε τους κρατουσα απο καπου, ισως εκτιμησαν οτι ημουν τυπικοτατος στους λογαριασμους μου και στο τελευταιο ενω ορισμενοι αφηνουν φεσι

Επεξ/σία από akaloith
  • Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, Merenda7 είπε

Το αίτημα ολοκληρώθηκε σε δεδδηε. Οκ.

Σου είπαν πότε θα το στείλουν στην προτεργια;

Έχεις το deddie app;

Εάν ναι. Δες τις ημερομηνίες και τις μετρήσεις εάν έχουν διορθωθεί και στο app.

Εάν όχι. Κατέβασε το.

Εάν έχουν διορθωθεί, στείλε εσύ παλι στην προτεργια ένα screen shot με τις μετρήσεις.

Εκτός από την διόρθωση των μετρήσεων, έκανες και αίτημα να στείλουν εκ νέου στην προτεργια;

Συνήθως 3 εργάσιμες ημέρες κάνει ο δεδδηε να στείλει από την στιγμή της μέτρησης.

Όλα καλά μάλλον.  Φαίνεται στο app του deddie η διόρθωση μέσω των μετρήσεων που έστειλα από φωτογραφία με σημερινή ημερομηνία. Έστειλα και το screenshot στην Protergia και τους ζήτησα να προωθήσουν ξανά το αίτημα. 

10 ώρες πριν, takoulou είπε

Δεν μπορεί να αλλάξουν τις μετρήσεις από το τηλεφωνικό κέντρο του Δεδδηε.. Δεν γίνεται.. Αν είναι λάθος οι ενδείξεις πιθανον να περασουν από τον Δεδδηε.. 

και όμως έγινε. Ίσως επειδή έχω και νυχτερινή μέτρηση και ήταν ολοφάνερο το λάθος το πέρασαν ως διόρθωση μόνο από τη φωτογραφία χωρίς να χρειαστεί να περάσει κάποιος να το δει. 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 8/10/2025 στις 10:59 ΠΜ, CHRISpros είπε

Γιατί να πας σε μπλέ με τόσο χαμηλή κατανάλωση? Φαντάζομαι η αυξημένη (450) που αναφέρεις ειναι το καλοκαίρι με κλιματισμό. Δεν θα πήγαινα σε μπλε τώρα. 

Σωστά ο κλιματισμός το καλοκαίρι και κάποιες φορές ο θερμοπομπός στο δωμάτιο τον παιδιών το χειμώνα για να μην ανάβει το καλοριφέρ για όλο το σπίτι μιας και αποφεύγω να τους ανάβω τον κλιματισμό για θέρμανση.
Τους τελευταίους 12 μήνες έχω ~4200kw/h ~350kw/h κατά μέσο όρο, για τρεις μήνες είχα 600 - 650 φιλοξενούσα κάποιους συγγενείς οπότε και δεν είναι αντιπροσωπευτική αυτή  η κατανάλωση οπότε υπολογίζω 250 300kw/h κατά μέσο όρο.

Στις 8/10/2025 στις 10:59 ΠΜ, CHRISpros είπε

Η λύση της ΔΕΗ σε κίτρινο για να γινει απλά μετάβαση, όπως πρότεινε και συμφορουμίτης, μοιάζει καλή επιλογή για αμεσότητα. Και μετά το κοιτάς και παραπάνω. 

Εγώ από οσους παροχους έχω αλλάξει, ο πιο γρήγορος ηταν η Elin. 

Κάλεσα τη ΔΕΗ άλλα δυστυχώς χρειάζεται  νέα ΥΔΕ για να κάνω τη μεταβίβαση έχει λήξει...θέλω να πιστεύω ότι οι εργολάβοι του ΔΕΔΗΕ δε θα περάσουν για τη διακοπή σύντομα μιας και από ότι γνωρίζω στην περιοχή η αναμονή είναι μεγάλη γενικότερα...
Από τη ΔΕΗ μου είπαν ότι κοστίζει 98 euro και την πληρώνω στον πρώτο λογαριασμό η 9 ευρώ κάθε μήνα στον λογαριασμό για 12 μήνες (108euro)
Σκέφτομαι να τη κάνω μέσω της ΔΕΗ μαζί με το myHome4All χωρίς κάποια δέσμευση για ένα μήνα μιας και κατανάλωση δε θα έχω και τον επόμενο μήνα να φύγω για κάτι άλλο, να μην ψάχνω για ηλεκτρολόγους και τρέχω με χαρτιά να ασχοληθώ μονό με τη συντήρηση και ανανέωση πριν τη μετακόμιση

Τι άλλο θα προτείνατε? Μετα το πρώτο μήνα με το myHome4All τι να κοιτάξω?

Επεξ/σία από Deu164
Δημοσ.

Καλημέρα.. Καινούργιος στην Προτεργια από σύσταση.. Σήμερα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός. Δεν μου έχει περαστεί ούτε η έκπτωση σύστασης, ούτε η έκπτωση για τη σύσταση που έκανα εγώ σε άλλο πελάτη.. Παίρνω να τσακωθω από τον 1ο μήνα κιόλας, ή κατι δεν έχω καταλάβει; 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Καλημέρα.. Καινούργιος στην Προτεργια από σύσταση.. Σήμερα μου ήρθε ο πρώτος λογαριασμός. Δεν μου έχει περαστεί ούτε η έκπτωση σύστασης, ούτε η έκπτωση για τη σύσταση που έκανα εγώ σε άλλο πελάτη.. Παίρνω να τσακωθω από τον 1ο μήνα κιόλας, ή κατι δεν έχω καταλάβει; 

σου εχει εμφανιστει το 50 αρικο στο myprotergia  οταν κανεις login για να το εξαργυρωσεις ?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, adi32 είπε

σου εχει εμφανιστει το 50 αρικο στο myprotergia  οταν κανεις login για να το εξαργυρωσεις ?

Ναι.. Επίσης δεν θα πρέπει να έχω κ 5 επί 10;

Δημοσ.
1 hour ago, g-e-o said:

Ναι.. Επίσης δεν θα πρέπει να έχω κ 5 επί 10;

Προφανώς, αρκεί να αναγράφεται στη σύμβαση. Νομίζω στη 3η σελίδα το γράφουν 'baf referral'

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Ναι

Αν ειναι ευκολο ανεβασε την δευτερη σελιδα του λογαριασμου χωρις τα στοιχεια σου. Επισης οπως σου ειπε o @ekrepali, στο συμβολαιο αναγραφοταν;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...