Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

νεα απαντηση σχετικα με το αιτημα που ειχαμε κανει ΡΑΕ

"Αξιότιμη χχχχχχ Σε συνέχεια της αναφοράς σας μέσω της πλατφόρμας της ΡΑΑΕΥ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία και να σας διευκρινίσουμε τα εξής: Το πρόγραμμα «Value Deal On Time» προ-ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα μας στις 28/08/2025 με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας να έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, και τέθηκε σε εμπορική διάθεση στις 03/09/2025, ημερομηνία από την οποία και κατέστη διαθέσιμο προς όλους τους καταναλωτές, υφιστάμενους και νέους. Επιβεβαιώνουμε ότι η παροχή σας έχει ήδη ενταχθεί στο «Value Deal On Time» από 03/09/2025, σύμφωνα με το σχετικό αίτημά σας. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση. Σας ευχαριστούμε. Με εκτίμηση.

Κοινώς, μια τρύπα στο νερό κάναμε.

• Haha 1
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Κοινώς, μια τρύπα στο νερό κάναμε

Κάτι κάναμε.😸

Τον Οκτώβριο δεν άλλαξαν όνομα και τιμή, ούτε συνέχισαν την καραμέλα της παραπλάνησης 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στην προσπάθειά μου να αποφασίσω σε ποιά ετιαρία και πρόγραμμα να πάω, έφτιαξα το παρακάτω chart.

Οι διακεκομένες γραμμές είναι απο το κίτρινο της Προτέργια, με πάγιο τους πρώτους 5 μήνες, πρακτικά να είναι -5€. Είναι πολλαπλές οι γραμμές, για τις περιπτώσεις που θα αλλάξει η τιμή, απο 0.09 μέχρι 0.18. Η μπλέ γραμμή είναι το σταθερό της Ηρων, με αναλογικά πάγιο καθόλη την διάρκεια 3.9€. Επειδή εγώ για 8 μήνες έχω κατανάλωση μεταξύ 80-120Kwh, και τους υπόλοιπους μήνες, μεταξύ 150-200Khw, μου φαίνεται οτι θα πάω στο κίτρινο για αρχή και βλέπω πως θα εξελιχθεί.

Diag.jpg

Επεξ/σία από Sorath
Δημοσ.
Στις 18/9/2025 στις 6:21 ΜΜ, kat kat είπε

Πολύ προσοχή αν πας πρωτεργια και βάλεις το σταθερό με τα 10cents, αν βάλεις πάγια εντολή να ξέρεις ότι ο πρώτος λογαριασμός δεν θα πληρωθεί μέσω της εντολής..  πολύ μεγάλη κουτοπονηριά κατ'εμε γιατί αν δεν το καταλάβεις, σου χρεώνουν τον δεύτερο λογαριασμό με διπλάσια σχεδόν χρέωση συν την εγγύηση....

Δηλαδή τον πληρώνουμε και μετά βάζουμε την πάγια εντολή; Απ'οτι καταλαβαίνω, ο λογαριασμός πρέπει να πληρωθεί πριν την λήξη του, ώστε να μην χρεώνουμε την ακριβή χρέωση στον επόμενο λογαριασμό. 

Δημοσ.

Λοιπόν παιδιά δεν είναι λάθος 

Γιουπι γιουπι 😆

Είναι τα 150€ δώρο εγγραφής που δώσανε 😸 Μάλλον λόγω Κοτ,?

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλον δικαιούχο κοινωνικού τιμολογίου που πήγε Ήρων;

Screenshot_2025-10-10-12-15-28-649_gr.heron.myheron.jpg

• Haha 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Γιουπι γιουπι 😆

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλον δικαιούχο κοινωνικού τιμολογίου που πήγε Ήρων;

Έλα ρε.. καλοφαγωτα.. δίνουν τόσα πολλά σε ΚΟΤ?? Μπράβο ο ΗΡΩΝ 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Έλα ρε.. καλοφαγωτα.. δίνουν τόσα πολλά σε ΚΟΤ?? Μπράβο ο ΗΡΩΝ 

Χεχεχε σε ευχαριστώ.

Μάλλον ναι. Δεν νομίζω να έδωσαν μόνο σε εμένα.

Οπότε αξίζει ένα πέρασμα από Ήρων όσοι έχουν Κοτ 

Κάθε τρεις μήνες είπαμε μπορείς να πάς Ήρων μέσω econtract για το 50αρικο που είναι 150€ τελικα 😂

Επεξ/σία από Merenda7
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Γιουπι γιουπι 😆

Για 50+50 έχει αναφερθεί για περιπτώσεις ΚΟΤ στον Ήρωνα. 

Μόνο μην το σκαλίζετε πολύ, γιατί θα το διορθώσουν στο τέλος. 

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...