Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Λοιπόν παιδιά δεν είναι λάθος 

Γιουπι γιουπι 😆

Είναι τα 150€ δώρο εγγραφής που δώσανε 😸 Μάλλον λόγω Κοτ,?

Έχει συμβεί κάτι παρόμοιο σε άλλον δικαιούχο κοινωνικού τιμολογίου που πήγε Ήρων;

Screenshot_2025-10-10-12-15-28-649_gr.heron.myheron.jpg

Μπραβο @Merenda7, σε πολυ καλο σου βγηκε η αλλαγη. Δεν το ηξερα το bonus για ΚΟΤ.

• Like 1
  • Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Μπραβο @Merenda7, σε πολυ καλο σου βγηκε η αλλαγη. Δεν το ηξερα το bonus για ΚΟΤ.

Ναι, ήταν καλό δωράκι και σε στιγμή που το χρειαζομουν πολύ.

Έκπληξη είναι επίσης πως δεν μου χρέωσαν ΕΡΤ.

Γνωρίζουμε εάν καταργήθηκε αυτό το χαράτσι;

• Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Merenda7 είπε

Ναι, ήταν καλό δωράκι και σε στιγμή που το χρειαζομουν πολύ.

Έκπληξη είναι επίσης πως δεν μου χρέωσαν ΕΡΤ.

Με τη μηχανογράφηση του Ηρωνα όλα είναι πιθανά!

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Merenda7 είπε

Επειδη υπολογιζει  το bonus στην χρεωση προμηθειας, δεν χρεωνει ερτ. Και παλιοτερα το ιδιο μ εχει συμβει.

• Like 2
Δημοσ.

Απάντηση από protergia στην δεύτερη καταγγελία που κάνα από το κείμενο που είχε αναρτήσει ο συμφορουμιτης @Seldon40

Σε συνέχεια της αναφοράς σας μέσω της πλατφόρμας της ΡΑΑΕΥ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε για την επικοινωνία και να σας διευκρινίσουμε τα εξής: Το πρόγραμμα «Value Deal On Time» προ-ανακοινώθηκε στην ιστοσελίδα μας στις 28/08/2025 με την σχετική ανακοίνωση της εταιρείας να έχει ενημερωτικό χαρακτήρα, και τέθηκε σε εμπορική διάθεση στις 03/09/2025, ημερομηνία από την οποία και κατέστη διαθέσιμο προς όλους τους καταναλωτές, υφιστάμενους και νέους. Επιβεβαιώνουμε ότι η παροχή σας έχει ήδη ενταχθεί στο «Value Deal On Time» από 03/09/2025, σύμφωνα με το σχετικό αίτημά σας. Τέλος θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι σε συνέχεια γνωστοποίησης τελικών ενδείξεων από το Διαχειριστή Δικτύου ΔΕΔΔΗΕ, για την εν θέματι παροχή 107062228100 εκδόθηκε ο τελικός εκκαθαριστικός λογαριασμός ημερομηνίας 05/10/2025. Για την καλύτερη εξυπηρέτησής σας ο λογαριασμός επισυνάπτεται στην παρούσα. Παραμένουμε στη διάθεσή σας για κάθε περαιτέρω πληροφορία ή διευκρίνιση. Σας ευχαριστούμε. Με εκτίμηση.

Δημοσ.

Με πηρε ΗΡΩΝ μου ελεγε κατι για προσφορες σε σταθερο προγραμμα αλλα δεν ειχα καν ορεξη και το εκλεισα. Πρωτεργια λοιπον απο 16/10 οπως μου ειπαν. Το κακο ειναι οτι ο μισος μηνας θα φυγει με 0.15 κιλοβατωρα παλι.. 10 ημερες για να γινει η αλλαγη δεν ειναι και λιγες. Οποτε λιγο δυσκολο οσοι γραφουν οτι κανουν τουρισμο ανα μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

θυμάμαι η εταιρεία ΗΡΩΝ εκανε κολπα με τα δωρα εγγραφης στους λογαριασμους και εν τελη το επαιρνε πισω.Κανει ακομα αυτες τις τακτικες?

Δημοσ.

Επανέρχομαι στο θέμα του λογαριασμού, κ ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, μιας κ είναι ο πρώτος λογαριασμός από Προτεργια που λαμβάνω.. Αυτό που γράφει χρεώσεις υπέρ τρίτων, τι είναι; Κάθε μήνα είναι το ίδιο ή αλλάζει; Ευχαριστώ πολύ... 

Screenshot_2025-10-10-13-34-55-295_gr.protergia.myprotergia.png

4 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Επανέρχομαι στο θέμα του λογαριασμού, κ ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, μιας κ είναι ο πρώτος λογαριασμός από Προτεργια που λαμβάνω.. Αυτό που γράφει χρεώσεις υπέρ τρίτων, τι είναι; Κάθε μήνα είναι το ίδιο ή αλλάζει; Ευχαριστώ πολύ... 

Άκυρο, το βρήκα.. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, g-e-o είπε

Είναι δημοτικά τέλη και ΕΡΤ. 

Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

10 ημερες για να γινει η αλλαγη δεν ειναι και λιγες

για εσωτερικη αλλαγη λες?η μεταβαση απο ηρων σε πρωτεργια?ειναι και θεμα περιοχης και εαν δωσεις ενδειξης .Μην συμπεσεις με καμια μετρηση δεδδηε κλπ.Εγω πχ σε 2 μερες εγινε αλλαγη

Δημοσ.
20 minutes ago, gogkroj said:

θυμάμαι η εταιρεία ΗΡΩΝ εκανε κολπα με τα δωρα εγγραφης στους λογαριασμους και εν τελη το επαιρνε πισω.Κανει ακομα αυτες τις τακτικες?

Το e-contract λες το 50ρικο; Δε νομιζω να μου το παρει πισω, ειμαι 9 μηνες στον Ηρωνα!

Δημοσ.
30 λεπτά πριν, Witcher1st είπε

Με πηρε ΗΡΩΝ μου ελεγε κατι για προσφορες σε σταθερο προγραμμα αλλα δεν ειχα καν ορεξη και το εκλεισα. Πρωτεργια λοιπον απο 16/10 οπως μου ειπαν. Το κακο ειναι οτι ο μισος μηνας θα φυγει με 0.15 κιλοβατωρα παλι.. 10 ημερες για να γινει η αλλαγη δεν ειναι και λιγες. Οποτε λιγο δυσκολο οσοι γραφουν οτι κανουν τουρισμο ανα μηνα.

Παντα ετσι λενε 10 μερες αλλα εμενα σε 2-3 εχει γινει η αλλαγη.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Sancho είπε

Είναι δημοτικά τέλη και ΕΡΤ. 

Ναι το βρήκα.. Ευχαριστώ πολύ.. Τώρα προσπαθω να καταλάβω τι είναι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις κ αν θα είναι κάθε μήνα περίπου τόσο, αλλά δεν βγάζω άκρη.. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, g-e-o είπε

Ναι το βρήκα.. Ευχαριστώ πολύ.. Τώρα προσπαθω να καταλάβω τι είναι οι ρυθμιζόμενες χρεώσεις κ αν θα είναι κάθε μήνα περίπου τόσο, αλλά δεν βγάζω άκρη.. 

Να δεις πισω στην δευτερη σελιδα την αναλυση των ρυθμιζομενων. Ιδιες δεν θα ειναι, παιζει βασικο ρολο η καταναλωση που θα εχεις. Αν εχεις μεγαλη καταναλωση θα ειναι αυξημενες, αν εχεις χαμηλη θα ειναι μικροτερες.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειχα κανει για Ελπεντισον με το γνωστο δώρο και με ειχε καλεσει η Προτεργια για παραμονή με το γνωστό δώρο πάλι και αποδεχτηκα παραμονή, αυτα προ εβδομαδος. Πριν λίγο με καλεσε παλι η Προτεργια ότι βλεπει αίτημα μετακίνησης (λογικα ειναι της Ελπεντισον που καθυστέρησε? δεν ξερω) Τί κανουμε τωρα, ειπαν θα με καλεσει η υπάλληλος που με έχει σε εισαγωγικα χρεωμενο ? χαχα...μπερδεψαμε τα μπούτια μας. Παντως βλέπω δεν αφήνει πελάτη η Προτεργια στα οικιακά τιμολόγια, γιατι στο επαγγελματικο ουτε ασχολήθηκε που έφυγα.

Επεξ/σία από S90

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...