Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Σου δίνει δηλαδή 90€ σε ΚΙΤΡΙΝΟ και κάθεσαι πχ 1 μήνα?

Σωστά αφού το έδωσε ήδη εφάπαξ . Και όχι με την μορφή σε πέντε λογαριασμούς από λίγο πχ. 

• Απαντ. 12,9k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
8 minutes ago, ekrepali said:

Κάτσε με μπέρδεψες...

Ήσουν protergia.

Πας elpe για 100 σκλαβενίτη

Σε παίρνει η protergia για τα 90 και δέχεσαι.

Αν ξαναεμφανίστηκε το αίτημα της Elpe, τότε σημαίνει ότι το καταχώρησε η elpedison μόνη της; Ή είχες δεχτεί νέα αντιπροσφορά;

Για να σε πήρε δηλαδή ξανά η Protergia σημαίνει πως έχεις ήδη ξαναπάει elpedison.

Ημουν Προτεργια.....κανω αιτηση για ΕΛΠΕ .....με παιρνει η Προτεργια για αντιπροσφορα γιατι ειδε αιτημα αποχωρησης με τα 90 για παραμονη κ δεχομαι. Σημερα με παιρνει παλι η Προτεργια και λεει εχουμε αιτημα αποχωρησης ...γιατί? Παιρνω ΕΛΠΕ να ρωτησω ποια ημερομηνια ειναι το αιτημα και ειναι στις 30-09...αρα το αρχικο. Βγαλε συμπερασμα τωρα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, S90 είπε

Ημουν Προτεργια.....κανω αιτηση για ΕΛΠΕ .....με παιρνει η Προτεργια για αντιπροσφορα γιατι ειδε αιτημα αποχωρησης με τα 90 για παραμονη κ δεχομαι. Σημερα με παιρνει παλι η Προτεργια και λεει εχουμε αιτημα αποχωρησης ...γιατί? Παιρνω ΕΛΠΕ να ρωτησω ποια ημερομηνια ειναι το αιτημα και ειναι στις 30-09...αρα το αρχικο. Βγαλε συμπερασμα τωρα.

ΔΕΔΔΗΕ παρε να ξεκαθαρισεις πιο ειναι το τελευταιο αιτημα. ισως καποιο μπερδεμα να εχει γίνει ή εκανε λαθος η προτεργια και ξαναπηρε. Γτ δεν εγινε ακομα η αλλαγη; κι εγω 30/9 πηγα ελπε και 4/10 επετρεψα προτεργια. Μηπως δεν εχει στειλει αιτημα η προτεργια ακομα και γιαυτο σε ξαναπηραν;

Οταν δεχθηκες αντιπροσφορα ήρθε καποιο μνμ οτι εσταλει το αιτημα στον δεδδηε και αναμενεται να εγκριθει μεχρι ....;

ηρθαν οι οροι του συμβολαιου; ειδες που βρισκεται το αιτημα στην προτεργια;

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
8 minutes ago, S90 said:

Πάρε τον ΔΕΔΔΗΕ να ρωτήσεις πότε φαίνεται το τελευταίο αίτημα. Αν σου πουνε πχ 9/10 τότε κατέθεσε η elpedison αυθαίρετα νέο αίτημα.

Αν υπάρχουν μόνο τα αρχικά αιτήματα elpe και δεδδηε, τότε μπερδεύτηκε αυτός που σε κάλεσε απ'τη protergia... δεν είδε ότι σε έχουν καλέσει ήδη απ'τη διακράτηση και δέχτηκες.

Εγώ για παράδειγμα ότι δέχτηκα κλείσεις απ'τη protergia κι έπεφτε η γραμμή, πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης και ζήτησα να με ξανακαλέσουν απ'τη διακράτηση. Κι έστειλα και μήνυμα απ'τη φόρμα επικοινωνίας. Εεε λοιπόν μετά με κάλεσαν 3 φορές απ'τη διακράτηση. 2 φορές τη Δευτέρα, και μια φορά χτες. Οι υπάλληλοι δε βλέπουν αν έχεις ήδη συμφωνήσει κι υπάρχει αίτημα εκπροσώπησης σε εκκρεμότητα.

Χτες το απόγευμα γύρισε επιτέλους το νούμερο το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ είχε κατατεθεί τη Τρίτη.

• Like 1
Δημοσ.
2 hours ago, ekrepali said:

Πάρε τον ΔΕΔΔΗΕ να ρωτήσεις πότε φαίνεται το τελευταίο αίτημα. Αν σου πουνε πχ 9/10 τότε κατέθεσε η elpedison αυθαίρετα νέο αίτημα.

Αν υπάρχουν μόνο τα αρχικά αιτήματα elpe και δεδδηε, τότε μπερδεύτηκε αυτός που σε κάλεσε απ'τη protergia... δεν είδε ότι σε έχουν καλέσει ήδη απ'τη διακράτηση και δέχτηκες.

Εγώ για παράδειγμα ότι δέχτηκα κλείσεις απ'τη protergia κι έπεφτε η γραμμή, πήρα τηλέφωνο στο τμήμα εξυπηρέτησης και ζήτησα να με ξανακαλέσουν απ'τη διακράτηση. Κι έστειλα και μήνυμα απ'τη φόρμα επικοινωνίας. Εεε λοιπόν μετά με κάλεσαν 3 φορές απ'τη διακράτηση. 2 φορές τη Δευτέρα, και μια φορά χτες. Οι υπάλληλοι δε βλέπουν αν έχεις ήδη συμφωνήσει κι υπάρχει αίτημα εκπροσώπησης σε εκκρεμότητα.

Χτες το απόγευμα γύρισε επιτέλους το νούμερο το αίτημα στον ΔΕΔΔΗΕ είχε κατατεθεί τη Τρίτη.

Με πήρε η ίδια που μου διεκπεραίωσε το αίτημα στην Προτέργια και μου ανέφερε για εκ νέου αίτημα απο άλλο πάροχο. Πήρα στην Ελπεντισον και μου ειπαν ότι όντως αφορά αίτημα της ίδια μέρας που αποδέχτηκα να μείνω στην Προτέργια, δηλαδή το 1ο αίτημα. Τεσπα θα το αφήσω να δω πώς θα εξελιχθεί, το θέμα ειναι οτι η Προτέργια μου λεει να κάνουμε εκ νέου ηχητικό για παραμονή....και φυσικά δεν ανέφερε τίποτα για δώρο μιας κ ειχε δωσει 90 ευρω προ λίγες μέρες.

2 hours ago, Seldon40 said:

ΔΕΔΔΗΕ παρε να ξεκαθαρισεις πιο ειναι το τελευταιο αιτημα. ισως καποιο μπερδεμα να εχει γίνει ή εκανε λαθος η προτεργια και ξαναπηρε. Γτ δεν εγινε ακομα η αλλαγη; κι εγω 30/9 πηγα ελπε και 4/10 επετρεψα προτεργια. Μηπως δεν εχει στειλει αιτημα η προτεργια ακομα και γιαυτο σε ξαναπηραν;

Οταν δεχθηκες αντιπροσφορα ήρθε καποιο μνμ οτι εσταλει το αιτημα στον δεδδηε και αναμενεται να εγκριθει μεχρι ....;

ηρθαν οι οροι του συμβολαιου; ειδες που βρισκεται το αιτημα στην προτεργια;

https://www.protergia.gr/eksuphrethsh-pelatwn/mathete-to-stadio-ths-aithshs-sas/

Μου βγάζει κανονικά οτι ειμαι Προτέργια....εγκεκριμένο δηλαδή το 2ο αίτημα......και το 1ο σε εκκρεμότητα απο ΕΛΠΕ να το βλέπει η Προτέργια ξανά και να προσπαθεί να με κρατήσει κ πάλι. Παράνοια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...