Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, dimviii είπε

ναι το λινκ ειχα συμπληρωσει.

Εκανα αιτημα σε μια φορμα στο σαιτ τους για να μου αποστειλουν τα συμβολαια.

Στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι το ψαχνουν και θα μου απαντησουν την Δευτερα.

Είναι συχνό φαινόμενο να στέλνουν τα συμβόλαια χωρίς να καταχωρούν την έκπτωση baf referral ειδικά αν έχεις πολλές παροχές. Αν δεν το παρατηρήσεις έγκαιρα μετά μέσω ΡΑΕ πιστώνεται.

Επεξ/σία από vklon
  • Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, dimviii είπε

Στην εξυπηρετηση πελατων μου ειπαν οτι το ψαχνουν και θα μου απαντησουν την Δευτερα.

Nα παρεις στο τηλ 2160020517 που ειναι για τις συστασεις, να σου πουν αν εχει περαστει συσταση

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

για εξηγειστε μου λιγάκι γιατί στο excel μου βγαινει 70 η λυπητερη ,και εδω στο σποιλερ ο λογαριασμος ειναι 57; υπαρχει θεμα με το excel;

Spoiler

MyInvoice_2_page-0001.jpg.523916efda33e903b73a1be08560d9fb.jpgMyInvoice_2_page-0002.jpg.44720f682b56e8f5ecf59b76c3a478de.jpg

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ.
49 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

για εξηγειστε μου λιγάκι γιατί στο excel μου βγαινει 70 η λυπητερη ,και εδω στο σποιλερ ο λογαριασμος ειναι 57; υπαρχει θεμα με το excel;

Βαζεις τα δικα σου δημοτικα τελη κλπ ή μονο την καταναλωση αλλαζεις;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Βαζεις τα δικα σου δημοτικα τελη κλπ ή μονο την καταναλωση αλλαζεις;

μονο καταναλωση.παλιοτερα ομως εβγαινε σωστα αντε αποκλιση 1 η 2 ευρω να ειχε

update:στραβομάρα έχω ,στον πινακα δεν διορθωσα την ισχυ που εχει απο 25 σε 8 συν τα δημοτικα τελη.το τελος ΕΡΤ το εχει το excel υπολογισμενο;.παντως στο συνολο 0,63 αποκλιση εχω οποτε ολα οκ. 

Επεξ/σία από iliata2410
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, iliata2410 είπε

μονο καταναλωση.παλιοτερα ομως εβγαινε σωστα αντε αποκλιση 1 η 2 ευρω να ειχε

Στο excel βαζουμε ακριβως τα δικα μας δεδομενα ωστε να βγει.

Κατεβασα το excel εβαλα την καταναλωση σου 190kw,  την ισχυ παροχη σου 8 (οχι 25 που εχει το excel), και δημοτικα τελη 12ευρω που απο οτι καταλαβαινω καπου εκει πρεπει να ειναι γτ βλεπω 14,59 ευρω χρεωσεις τριτων (τελη και ερτ), και μου βγαζει 57,90.

Εσυ το υπολογιζες με ισχυ 25 και δημοτικα  τελη 15, οποτε σου εβγαινε 70

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω ξεμείνει σε Ήρων από τότε που είχε η kwh 0.099€ (συν τα 50€ εγγραφή) και σήμερα που τσεκαρα την λυπητερή είδα χρέωση 0.18€ ανά kwh! Μετά το σοκ, θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ! Ποιος πάροχος τρέχει κάποια προσφορά; (Για κατανάλωση 400kwh/μήνα.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, musap είπε

Καλησπέρα στην ομάδα! Έχω ξεμείνει σε Ήρων από τότε που είχε η kwh 0.099€ (συν τα 50€ εγγραφή) και σήμερα που τσεκαρα την λυπητερή είδα χρέωση 0.18€ ανά kwh! Μετά το σοκ, θα ήθελα τα φώτα σας παρακαλώ! Ποιος πάροχος τρέχει κάποια προσφορά; (Για κατανάλωση 400kwh/μήνα.)

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

Eπειδη εισαι ξεχασιαρης και μαλλον δεν εισαι για τουρισμο, κοιτα ζενιθ σταθερο με 9,90 παγιο και 0,088/kw. Αν κανεις συμβολαιο απο το revma.gr δινει και 50ευρω.

https://revma.gr/programma/power-home-secure-5-0/?_gl=1*ickibe*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=Cj0KCQjwgKjHBhChARIsAPJR3xdA0rMwkX-PsO_GdQq1kd7RnRARAceqwla3vFkCy9WF7DQBiB8iCHgaAu7AEALw_wcB&gbraid=0AAAAApW6vGI9p1CySTFx543Ajir091MUK

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...