Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Ravthezoula είπε

Για φοιτητικό υπάρχει άλλη πιο συμφέρουσα εναλλακτική?

Εχει η ζενιθ φοιτητικο 5 παγιο και 0,095/κβ κιτρινο και σταθερη τιμη μεχρι 200κβ, επισης εχει η δεη 3 παγιο (δωρο τα καλοκαιρινα παγια) 0,12-0,13 μεχρι 150κβ και κατι προσφορες απο efood καθε μερα καφε νομιζω. τελος εχει σταθερο η ελπε 0,14 και 0 παγιο. 

Η ζενιθ ειναι καλη περιπτωση, δεν πιστευω να εχει πανω απο 200κβ

• Απαντ. 13k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Εχει η ζενιθ φοιτητικο 5 παγιο και 0,095/κβ κιτρινο και σταθερη τιμη μεχρι 200κβ, επισης εχει η δεη 3 παγιο (δωρο τα καλοκαιρινα παγια) 0,12-0,13 μεχρι 150κβ και κατι προσφορες απο efood καθε μερα καφε νομιζω. τελος εχει σταθερο η ελπε 0,14 και 0 παγιο. 

Η ζενιθ ειναι καλη περιπτωση, δεν πιστευω να εχει πανω απο 200κβ

Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Μια ερώτηση. Βλέπω γενικώς ερωτήσεις τύπου (ποιο είναι το πιο φθηνό ρεύμα αυτό το μήνα, τι με συμφέρει κτλ). Ήθελα και εγώ πρόσφατα να δω τι παίζει με τις τιμές και αν με πιάνουν το κ@λ@ και σε μισή ώρα βρήκα από διάφορα σάιτ συγκρίσεων αυτό που ήθελα. Υπάρχει και το https://energycost.gr/υπολογισμός-τιμής-βάσει-κατανάλωσης-2/ από το υπουργείο που φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο αν ξέρεις τις καταναλώσεις σου. Μήπως δε βλέπω κάτι προφανές; Δε το λέω με στόμφο  πραγματική περιέργεια είναι. Είναι κάτι που λείπει από αυτά τα σάιτ; 

Δημοσ.

Καλησπέρα στη παρέα … μόλις με πήραν από το τμήμα προσφορών της ΔΕΗ για να μου προτείνουν το home enter με 0,1450 και 5 € πάγιο και δώρο 100€ σε σουπερμάρκετ. Μου είπε ο εκπρόσωπος ότι η τιμή που πληρώνω είναι 0.11 αντί 0.88 λόγω ΦΠΑ και ότι με τη ΔΕΗ θα πληρώνω λιγότερα στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις ! Ότι μου βγαίνει δηλαδή η ίδια τιμή τελικά !! Τότε του απάντησα για ποιο λόγο να πάω στη ΔΕΗ αφού πληρώνω τα ίδια και μου απάντησε γιατί έχετε δώρο κάρτα !!!! Ρε πάνε καλά εκεί στη ΔΕΗ;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, beastgr είπε

Μια ερώτηση. Βλέπω γενικώς ερωτήσεις τύπου (ποιο είναι το πιο φθηνό ρεύμα αυτό το μήνα, τι με συμφέρει κτλ). Ήθελα και εγώ πρόσφατα να δω τι παίζει με τις τιμές και αν με πιάνουν το κ@λ@ και σε μισή ώρα βρήκα από διάφορα σάιτ συγκρίσεων αυτό που ήθελα. Υπάρχει και το https://energycost.gr/υπολογισμός-τιμής-βάσει-κατανάλωσης-2/ από το υπουργείο που φαίνεται αρκετά ξεκάθαρο αν ξέρεις τις καταναλώσεις σου. Μήπως δε βλέπω κάτι προφανές; Δε το λέω με στόμφο  πραγματική περιέργεια είναι. Είναι κάτι που λείπει από αυτά τα σάιτ; 

Λειπουν τα τυχων δωρα που δινουν (συσταση προτεργιας 10Χ5, econtract HΡΩΝ 50ευρω, κλπ), αλλιως μονο παγιο και καταναλωση ειναι οκ.  Σε τι προγραμμα και παροχο εισαι τωρα;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, gigi80 είπε

Καλησπέρα στη παρέα … μόλις με πήραν από το τμήμα προσφορών της ΔΕΗ για να μου προτείνουν το home enter με 0,1450 και 5 € πάγιο και δώρο 100€ σε σουπερμάρκετ. Μου είπε ο εκπρόσωπος ότι η τιμή που πληρώνω είναι 0.11 αντί 0.88 λόγω ΦΠΑ και ότι με τη ΔΕΗ θα πληρώνω λιγότερα στις ρυθμιζόμενες χρεώσεις ! Ότι μου βγαίνει δηλαδή η ίδια τιμή τελικά !! Τότε του απάντησα για ποιο λόγο να πάω στη ΔΕΗ αφού πληρώνω τα ίδια και μου απάντησε γιατί έχετε δώρο κάρτα !!!! Ρε πάνε καλά εκεί στη ΔΕΗ;

Πρωτον ολες οι τιμες ειναι χωρις φπα, και η τιμη της ΔΕΗ που σου ειπε χωρις φπα ειναι. Εν τω μεταξυ το φπα 6% ειναι, δεν ανεβαινει τοσο η τιμη.

Δευτερον οι ρυθμιζομενες σε ολους τους παροχους και σε ολα τα προγραμματα ειναι ιδιες.

Οι πωλητες οχι μονο της ΔΕΗ και οι αλλοι, ολο κατι τετοια λενε ωστε να τσιμπησουν κανεναν και να τον χωσουν σε σταθερο.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Λειπουν τα τυχων δωρα που δινουν (συσταση προτεργιας 10Χ5, econtract HΡΩΝ 50ευρω, κλπ), αλλιως μονο παγιο και καταναλωση ειναι οκ.  Σε τι προγραμμα και παροχο εισαι τωρα;

Συνέχισα με ζενιθ σταθερο . από το σαιτ του υπουργείου ήταν πανεύκολο Είχε και το κίτρινο φθηνότερο αλλά για μένα δεν άξιζε να αλλάξω για τόσο μικρη διαφορά Μου φαίνεται περίεργο που τα σταθερά είναι πιο φθηνά απο κυμαινόμενα, γι'αυτο λέω μήπως χάνω κάτι...

image.png.daf127444b2853427fec06d8e8db61f0.png

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, beastgr είπε

Συνέχισα με ζενιθ σταθερο . από το σαιτ του υπουργείου ήταν πανεύκολο Είχε και το κίτρινο φθηνότερο αλλά για μένα δεν άξιζε να αλλάξω για τόσο μικρη διαφορά Μου φαίνεται περίεργο που τα σταθερά είναι πιο φθηνά απο κυμαινόμενα, γι'αυτο λέω μήπως χάνω κάτι...

Είναι που θέλει το καρτέλ να μας σπρώξει σε σταθερά τιμολόγια, για αυτό δεν ασχολούνται ιδιαίτερα με ανταγωνιστικές τιμές στα κυμαινόμενα. Καλά που κρατάει ακόμα η protergia σε αυτό το κομμάτι για εμάς τους τουρίστες.

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, beastgr είπε

Αν εκανες συμβολαιο απο το revma.gr θα σου εδιναν και 50 ευρω. Μιλαω για το ιδιο προγραμμα.

Δημοσ.
Στις 8/10/2025 στις 9:17 ΜΜ, TeoTheDoctor είπε

Υπάρχει κάτι που να αξίζει αυτή τη περίοδο σε Γ22 ή Γ23 (δεν θυμάμαι ποιο από τα δύο ανήκει) σε ισχύ 35KvA τριφασικό επαγγελματικό . Είμαι τώρα στην elpedison σε σταθερό bright for business με 0,1499

Protergia 0.149 χωρίς πάγιο, αν λήξει της elpedison

Στις 9/10/2025 στις 1:15 ΜΜ, Seldon40 είπε

Αρχες Σεπτεμβρη που τα πηρα στο κρανιο με τις αλλαγες της προτεργια ειχα παει ΗΡΩΝ και ξαναγυρισα με την αντιπροσφορα 90ε. Σημερα εκδοθηκε ο λογαριασμος ΗΡΩΝ για το διαστημα 4/9-7/9 με πιστωτικο -50,44 ευρω. Καλα πηγαμε κι εδω! 😂

Οχι πικασο με τπτ, δεν συμφερει.

Στις 9/10/2025 στις 1:28 ΜΜ, Dogtor21 είπε

Μιλάμε για top προσφορά!!!! 

Γιατί τόσο αρνητικοί στο picasso?

Υπάρχουν περιπτώσεις έχουμε πει που συμφέρει

πχ Protergia value secure 12M 131kWh 25kVA. 

22.87€ πληρώνει τώρα + ρυθμιζόμενες 18,74€ Σύνολο=41,61€

Πού θα τον πηγαίνατε; Για 12μηνο σταθερό

Ζενίθ; με 0,088 και 9,90 πάγιο, το καλύτερο αυτή τη στιγμή, όμως 40,17€ σύνολο

Picasso 39.99€ μέχρι 164kWh και χωρίς έκπτωση συνέπειας και υπάρχει περίπτωση να πάρει και επιστροφή!

Μόνο το Elpedison 0,139 χωρίς πάγιο κατεβαίνει στα 36,95€ 

Αλλά και πάλι το Picasso καλύτερο από αρκετά. Έχετε υπόψιν σας ότι για να πάρετε πρόγραμμα χωρίς έκπτωση συνέπειας θα πρέπει η τιμή να είναι αρκετά μεγαλύτερη από τα συνήθη "καλά προγράμματα"

Οπότε να μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Στις 9/10/2025 στις 2:59 ΜΜ, depmode είπε

Καλησπέρα. Παιδιά, λίγο τα φώτα σας.  

Αίτhση μέσω σύστασης στην Protergia 07/10. Την επόμενη μέρα αποστολή υπογεγραμμένου συμβολαίου, όλα καλά. 

Σημερα επικοινωνούν μαζί μου, μου λένε δεν προχωράει η αίτηση , γιατί οι ενδείξεις του μετρητή που εμφανίζονται στη χθεσινή φωτογραφία που έστειλα είναι χαμηλότερες (οι ημερήσιες) από την τελευταία καταμέτρηση του Δεδδηε. Το ψάχνω και όντως βλέπω στον τελευταίο λογαριασμό της ΔΕΗ έχω χρεωθεί περίπου 400 παραπάνω ημερήσιες kWh (ξέρω έπρεπε να το είχα προσέξει, αλλά δεν πρόλαβα να ασχοληθώ αν και μας φάνηκε υπέρογκο το ποσό ούτε φαντάστηκα ότι κάποιος μπορεί να κάνει τόσο λάθος σε αντιγραφή μετρήσεων από ρολόι ). 

Επικοινώνησα με ΔΕΔΔΗΕ έδωσα τις σημερινές μετρήσεις και η κοπέλα τις άλλαξε επιτόπου στο σύστημα τους, άνοιξα και αίτημα όπου ανέβασα και τη φωτογραφία όπως με κατεύθυνε, το αίτημα λέει πλέον ολοκληρώθηκε, αλλά ακόμα η Protergia βλέπει στο σύστημα τις λάθος μετρήσεις. 

Έχει κάποιος παρόμοια εμπειρία για το πόσο χρόνο θέλει για να διορθωθούν στο σύστημα οι μετρήσεις και να προχωρήσει η αίτηση; Επόμενη καταμέτρηση είναι στις 30/10, τους είπα βέβαια τηλεφωνικά στον ΔΕΔΔΗΕ ότι δεν μπορώ να περιμένω τόσο για να αλλάξουν τις μετρήσεις. 

Κακώς έδωσες στον ΔΕΔΔΗΕ πιο νέα ένδειξη. Στην Protergia έπρεπε να την δώσεις για να προχωρήσει η αίτηση

Στις 10/10/2025 στις 12:36 ΜΜ, Merenda7 είπε

Ναι, ήταν καλό δωράκι και σε στιγμή που το χρειαζομουν πολύ.

Έκπληξη είναι επίσης πως δεν μου χρέωσαν ΕΡΤ.

Γνωρίζουμε εάν καταργήθηκε αυτό το χαράτσι;

Δεν καταργήθηκε, μόνο δεν χρεώνεται σε λογαριασμό κάτω από 10€

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Αν εκανες συμβολαιο απο το revma.gr θα σου εδιναν και 50 ευρω. Μιλαω για το ιδιο προγραμμα.

Ναι από εδώ το είδα αλλά τώρα είναι αργά. Δεν έχει κανένα catch η προσφορά ;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
28 λεπτά πριν, bilham είπε

Πού θα τον πηγαίνατε;

Δεν ζητησε σταθερο ο ανθρωπος, και καλα προσφορα του εκαναν. Με 131 Θα τον πηγαινα deal 16,91+18,74=35,65, καλυτερο απο το 39,99

30 λεπτά πριν, bilham είπε

Οπότε να μην τα ισοπεδώνουμε όλα...

Στις 9/10/2025 στις 2:59 ΜΜ, depmode είπε

τον πηραν τηλ και του ειπαν προσφορα μεχρι το μεσημερι αν αποφασισεις.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Δεν ζητησε σταθερο ο ανθρωπος, και καλα προσφορα του εκαναν. Με 131 Θα τον πηγαινα deal 16,91+18,74=35,65, καλυτερο απο το 39,99

τον πηραν τηλ και του ειπαν προσφορα μεχρι το μεσημερι αν αποφασισεις.

Ναι αλλά το picasso το συγκρίνουμε με σταθερά και λέμε αξίζει ή όχι

Αυτό για την "προσφορά" μέχρι το μεσημέρι όντως κολπάκι των call centers

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, bilham είπε

Ναι αλλά το picasso το συγκρίνουμε με σταθερά και λέμε αξίζει ή όχι

Αυτό για την "προσφορά" μέχρι το μεσημέρι όντως κολπάκι των call centers

Δεν εψαχνε σταθερο, τον πηραν τηλ και του προτειναν την συγκεκριμενη προσφορα (;). 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...