Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, hountalass είπε

Σήμερα αξίζει κλασσικά κίτρινο προτέργια value deal on time με το 0.09 kwh και 5 πάγιο αφού πάρεις και σύσταση για τα 5χ10ε έκπτωση και ο ήρων δίνει 50αρικο σε το e contract. 

Κάνε και ένα τσεκ στο energy cost (1ο το value θα βγάλει) 

Σαν τιμές πάνω κάτω ίδια είναι τα κίτρινα - απλά παίζουν ρόλο τα δώρα και η προτέργια με το παιχνίδι με τις συστάσεις έπιασε καλά. 

Για το εξοχικό δες αν μπορείς να φέρεις πρώτα την μια παροχή και μετά να κάνεις σύσταση στον εαυτό σου για το εξοχικό και να πάρεις 5χ10 + 50άρικο + 5χ10 για το εξοχικό αν επιλέξεις και εκεί προτέργια. 

Υπολόγισε το λίγο να δεις

Καμια σύσταση υπάρχει; Ευχαριστώ για το χρόνο σου!

• Απαντ. 13,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλημέρα παιδιά,  έκανα τρεις αιτήσεις στο κίτρινο της elpedison 30/9 για τα 100αρικα στο Σκλαβενίτη, εκ των οποίων οι πρώτες δύο έγιναν άμεσα αλλαγή παρόχου στη 1 και 2 Οκτωβρίου και η τρίτη παροχή χθες 13 Οκτώβριου.

Πήρα τηλέφωνο χθες για τις δωροεπιταγές και μου είπε ότι μπορούν να κάνουν μέχρι 2 μήνες και ότι τις στέλνει ο Σκλαβενίτης και θα ενημερωθώ μέσω viber. Επειδή έχω να κάνω τουρισμό από πέρσι και δεν θυμάμαι καλά, έχω κάποιες ερωτήσεις για τους γνώστες:

1. Έτσι γινόταν η αποστολή, με ενημέρωση μέσω viber κλπ ή σε έπαιρναν τηλέφωνο για να στις φέρουν με courier;

2. Ποιο είναι το ελάχιστο διάστημα που μπορώ να μείνω για να μην έχω πρόβλημα και να πάρω τις επιταγές;

3. Αν τον επόμενο μήνα φύγω για σταθερό πρόγραμμα, θα τις διεκδικήσω μέσω ΡΑΕ ή να τους παίρνω τηλέφωνο να τους πρήζω μέχρι να τις στείλουν; 

Ευχαριστώ πολύ!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Καλημέρα παιδιά,  έκανα τρεις αιτήσεις στο κίτρινο της elpedison 30/9 για τα 100αρικα στο Σκλαβενίτη, εκ των οποίων οι πρώτες δύο έγιναν άμεσα αλλαγή παρόχου στη 1 και 2 Οκτωβρίου και η τρίτη παροχή χθες 13 Οκτώβριου.

Πήρα τηλέφωνο χθες για τις δωροεπιταγές και μου είπε ότι μπορούν να κάνουν μέχρι 2 μήνες και ότι τις στέλνει ο Σκλαβενίτης και θα ενημερωθώ μέσω viber. Επειδή έχω να κάνω τουρισμό από πέρσι και δεν θυμάμαι καλά, έχω κάποιες ερωτήσεις για τους γνώστες:

1. Έτσι γινόταν η αποστολή, με ενημέρωση μέσω viber κλπ ή σε έπαιρναν τηλέφωνο για να στις φέρουν με courier;

2. Ποιο είναι το ελάχιστο διάστημα που μπορώ να μείνω για να μην έχω πρόβλημα και να πάρω τις επιταγές;

3. Αν τον επόμενο μήνα φύγω για σταθερό πρόγραμμα, θα τις διεκδικήσω μέσω ΡΑΕ ή να τους παίρνω τηλέφωνο να τους πρήζω μέχρι να τις στείλουν; 

Ευχαριστώ πολύ!

Το χρονικο οριο που δινουν ειναι εως 2 μηνες.Συνηθως καλουν τηλεφωνο να επιβεβαιωσουν διευθυνση κλπ.Viber μπορει να στειλουν δεν αποκλειεται.Υποθετικα και μια μια μερα να κατσεις το δικαιουσαι το δωρο απλα καλο ειναι να μην το παρατραβαμε για να μην κοπουν εντελως.Αμα φυγεις τους ενοχλεις με τηλεφωνο κοντα στον 1 1/2 μηνα και εαν αρχισουν εφυγες κλπ ραε  επισυναπτεις συμβαση και τις παιρνεις.

Επεξ/σία από 7tasos7
  • Thanks 1
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Σε εμένα η πωλήτρια της Elpe μου είπε ότι δεν είναι δωροεπιταγές αλλά διατακτικές και ότι θα μου αποσταλούν με κουριερ

• Thanks 1
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

Το χρονικο οριο που δινουν ειναι εως 2 μηνες.Συνηθως καλουν τηλεφωνο να επιβεβαιωσουν διευθυνση κλπ.Viber μπορει να στειλουν δεν αποκλειεται.Υποθετικα και μια μια μερα να κατσεις το δικαιουσαι το δωρο απλα καλο ειναι να μην το παρατραβαμε για να μην κοπουν εντελως.Αμα φυγεις τους ενοχλεις με τηλεφωνο κοντα στον 1 1/2 μηνα και εαν αρχισουν εφυγες κλπ ραε  επισυναπτεις συμβαση και τις παιρνεις.

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Σκοπεύω να κάτσω τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο με καμιά προσφορά για bf να πάω σε σταθερό, λόγω υψηλής κατανάλωσης. 

47 λεπτά πριν, paidi7 είπε

Σε εμένα η πωλήτρια της Elpe μου είπε ότι δεν είναι δωροεπιταγές αλλά διατακτικές και ότι θα μου αποσταλούν με κουριερ

Ναι διατακτικές εννοούσα. Αν είναι όπως πέρσι είναι διατακτικές των 20 ευρώ και πχ σου στέλνουν 5 τέτοιες.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, kaktos77 είπε

Ευχαριστώ για τις πληροφορίες! Σκοπεύω να κάτσω τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο με καμιά προσφορά για bf να πάω σε σταθερό, λόγω υψηλής κατανάλωσης. 

εαν ειναι ακριβο και εχεις υψηλη καταναλωση φυγε πολυ πιο γρηγορα.Αμα ειναι 100 μπορει να ναι και σε καρτα απευθειας δικια τους.Τυπου endered κλπ

• Thanks 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, 7tasos7 είπε

εαν ειναι ακριβο και εχεις υψηλη καταναλωση φυγε πολυ πιο γρηγορα.Αμα ειναι 100 μπορει να ναι και σε καρτα απευθειας δικια τους.Τυπου endered κλπ

Στο ELPEDISON Smart Zero έχω μπει, έχει 0.16kw (με τιμή Σεπτεμβρίου), αλλά δεν έχει πάγιο, με την κατανάλωση μου αυτή τη στιγμή, που για τον Οκτώβριο είναι μικρή  βγαίνει περίπου στα 0.13 λεπτά. Θα το ανεχτώ μέχρι τέλος του μήνα, αλλά από τον επόμενο με τα κρύα θα αναγκαστώ να πάω σε μπλε.

• Like 1
Δημοσ.
4 hours ago, zacharias99 said:

Μου είπαν από την volton (τους πήρα τηλ αφου έλαβα το μήνυμα) ότι δεν μπορώ να αλλάξω πάροχο έπειδη έχει λήξει το ηλεκτρολογικό μου σχέδιο. Προφανώς και θα το φτιάξω κάποια στιγμή, αλλά όχι άμεσα γτι δεν υπάρχει η δυνατότητα...

Αν δεν κάνω λάθος η elpedison το παρέχει δωρεάν  όταν κάνεις αίτηση σε αυτούς και χρειαστεί 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, sdikr είπε

Αν δεν κάνω λάθος η elpedison το παρέχει δωρεάν  όταν κάνεις αίτηση σε αυτούς και χρειαστεί 

Πολύ σωστά και με γρήγορες διαδικασίες (τουλάχιστον το καλοκαίρι που χρησιμοποίησα την υπηρεσία)

Επεξ/σία από turbat0s
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, turbat0s είπε

Πολύ σωστά και με γρήγορες διαδικασίες (τουλάχιστον το καλοκαίρι που χρησιμοποίησα την υπηρεσία)

Φίλε σου ζητήθηκε από ΔΕΔΔΗΕ ; Γιατί η Elpedison λέει εφόσον ζητηθεί από τον Διαχειριστή Δικτύου . Αν δεν ζητηθεί ;

Δημοσ.
6 ώρες πριν, zacharias99 είπε

Συγγνώμη, αυτό ήταν το πρώτο μήνυμα. Μετά έκανα αυτό σου volton:

Καλησπέρα σας, το ηλεκτρολογικό σας σχέδιο έχει λήξει και θα χρειαστεί να επικοινωνήσετε με τον ηλεκτρολόγος σας για να φτιάξει το ηλεκτρολογικό σας σχέδιο. Έπειτα να το καταθέσει στο ΔΕΔΔΗΕ και στην συνέχεια να μας ενημερώσετε. Ευχαριστούμε

Ενδιαφέρον! Θα τους καλέσω. Ευχαριστώ πολύ

Πολυ σωστα λεει ο @alekout. Δεν ειχες καποια ενημερωση απο ΔΕΔΔΗΕ; Μονο οτι σου ειπε η volton; Να παρεις ενα τηλ στον ΔΕΔΔΗΕ και να ρωτησεις αν εχει προχωρησει η αλλαγη παροχου και αν οχι γτ. Μην τους πεις εχει ληξει η υδε και αν χρειαζεται ανανεωση. Απλως ρωτα γτ δεν προχωρησε η αλλαγη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα έχει λήξει από καιρό και στις δύο παροχές μου. Μήνυμα από ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει έλθει ποτέ, αλλά όταν μπαίνω στο site του ΔΕΔΔΗΕ με τους κωδικούς μου TAXISNET μου βγάζει ότι έχουν λήξει. Η Elpedison στο κάνει δωρεάν, εφόσον την ημερομηνία ενεργοποίησης δεν ήταν σε ισχύ η ΥΔΕ, μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εμένα δεν ήταν σε ισχύ, αλλά, παρ'  όλα αυτά, έγινε η ενεργοποίηση στην Elpedison! Πάντως ζήτησα να μου βγάλουν ΥΔΕ και αφού έψαξαν ότι δεν ίσχυε η ΥΔΕ κατά την ημερομηνία ενεργοποίησης, θα μου βγάλουν (μου είπαν) για την παροχή που είναι στην Αθήνα. Στην άλλη παροχή εκτός Αθήνας την έβγαλα με δικά μου έξοδα.

Παρεπιπτόντως ο ΔΕΔΔΗΕ είναι καφενείο! Από Ιανουάριο 2024 έχω κάνει αίτημα να δούν τον μετρητή που έχει σπάσει συνεργείο της ΔΕΗ όταν έβαλε οπτική ινα και είναι με εκτεθειμένα καλώδια, έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα και όλο μου λένε ότι θα αλλάξουν όλους τους μετρητές του τριόροφου μας με καινούριους. Επίσης εξακολουθεί να εμφανίζεται στο ΑΦΜ μου ο εργοταξιακός μετρητής του εξοχικού που έχει αντικατασταθεί με κανονικό (ο οποίος επίσης εμφανίζεται) από το 2013.Το τηλέφωνο είναι απλά τηλεφωνικό κέντρο και ίσως το έχουν δώσει σε καμμιά εξωτερική εταιρεία. Το "καφενείο" είναι αξιοπρεπής χαρακτηρισμός γιατί δεν μπορώ να γράψω τον άλλο χαρακτηρισμό που δεν είναι ...

Επεξ/σία από MessengerOfGood
Δημοσ.
37 λεπτά πριν, MessengerOfGood είπε

Εμένα έχει λήξει από καιρό και στις δύο παροχές μου. Μήνυμα από ΔΕΔΔΗΕ δεν έχει έλθει ποτέ, αλλά όταν μπαίνω στο site του ΔΕΔΔΗΕ με τους κωδικούς μου TAXISNET μου βγάζει ότι έχουν λήξει. Η Elpedison στο κάνει δωρεάν, εφόσον την ημερομηνία ενεργοποίησης δεν ήταν σε ισχύ η ΥΔΕ, μόνο για Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Εμένα δεν ήταν σε ισχύ, αλλά, παρ'  όλα αυτά, έγινε η ενεργοποίηση στην Elpedison! Πάντως ζήτησα να μου βγάλουν ΥΔΕ και αφού έψαξαν ότι δεν ίσχυε η ΥΔΕ κατά την ημερομηνία ενεργοποίησης, θα μου βγάλουν (μου είπαν) για την παροχή που είναι στην Αθήνα. Στην άλλη παροχή εκτός Αθήνας την έβγαλα με δικά μου έξοδα.

Παρεπιπτόντως ο ΔΕΔΔΗΕ είναι καφενείο! Από Ιανουάριο 2024 έχω κάνει αίτημα να δούν τον μετρητή που έχει σπάσει συνεργείο της ΔΕΗ όταν έβαλε οπτική ινα και είναι με εκτεθειμένα καλώδια, έχω πάρει άπειρα τηλέφωνα και όλο μου λένε ότι θα αλλάξουν όλους τους μετρητές του τριόροφου μας με καινούριους. Επίσης εξακολουθεί να εμφανίζεται στο ΑΦΜ μου ο εργοταξιακός μετρητής του εξοχικού που έχει αντικατασταθεί με κανονικό (ο οποίος επίσης εμφανίζεται) από το 2013.Το τηλέφωνο είναι απλά τηλεφωνικό κέντρο και ίσως το έχουν δώσει σε καμμιά εξωτερική εταιρεία. Το "καφενείο" είναι αξιοπρεπής χαρακτηρισμός γιατί δεν μπορώ να γράψω τον άλλο χαρακτηρισμό που δεν είναι ...

Δεν τους κανεις καμια καταγγελια μεσω my rae μπας και αναγκαστουν να το κανουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, MessengerOfGood said:

Παρεπιπτόντως ο ΔΕΔΔΗΕ είναι καφενείο! 

Το τηλέφωνο είναι απλά τηλεφωνικό κέντρο και ίσως το έχουν δώσει σε καμμιά εξωτερική εταιρεία. Το "καφενείο" είναι αξιοπρεπής χαρακτηρισμός γιατί δεν μπορώ να γράψω τον άλλο χαρακτηρισμό που δεν είναι ...

Ειναι οντως ανατεθειμενο σε εξωτερικη εταιρεια το τηλεφωνικο κεντρο τυπου Teleperformance και οι υπαλληλοι κατα βαση εργαζονται απο το σπιτι/τηλεργασια μονιμη.

Δεν εχουν προφανως τις αντιστοιχες γνωσεις και εμπειρια για τετοια θεματα ουτε εχουν πληρη εικονα τι γινεται.

Στοχος ειναι απλα να σε καθυσηχαζουν εστω και με παπατζες/μισες αληθειες και να κλωτσανε το τενεκεδακι παρακατω.

Δυστυχως ως διαχειριστης, δηλαδη Δημοσιο, η πιθανοτητα να τους κανει ντα η ΡΑΕ και μαλιστα να φτασουν και να συμμορφωθουν (πληρωσουν προστιμο/κανουν διορθωτικες ενεργειες κτλ) ειναι απειροελαχιστη ως μηδενικη αν και εφοσον φτασει η ΡΑΕ να τους κανει ντα και οχι απλα να κανει συσταση για τα ματια του κοσμου.

Εκει πατανε και ξερουν οτι θα χασει και χρονο καποιος στα τηλεφωνα και σε τυχον εγγραφη καταγγελια, που οι περισσοτεροι σκεφτονται το χαμενο χρονο και τον εκνευρισμο και δεν προχωρανε σε διαμαρτυρια/καταγγελια.

Επεξ/σία από Sebu
  • Like 1
Δημοσ.

Ξέρει κάποιος ποιο νούμερο καλούμε προτέργια για νέα αίτηση; Πήρα σύσταση από φίλο, με πήραν αλλά δεν το πρόλαβα 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...