Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δεν υπηρξε αναφορα στο χρονο της καταθεσης,τους ειχα ρωτησει θυμαμαι αλλα απεφυγαν να απαντησουν. Αν καθομαστε 2 μηνες τοτε ειναι σαν να μην πηραμετο δωρο

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

γεια σας παιδια καλησπερα,στο πατρικο μου ειχα κανει ενα ετησιο κιτρινο ζενιθ power home smart night,ηταν ενα midrange κιτρινο με νορμαλ τιμες πανω κατω,τωρα θα ληξει σε 5 μερες και μου ειπαν πως το ιδιο προγραμμα δεν υπαρχει πλεον(εχει αλλα) και πως αυτοματα θα μπει σε πρασινο που δεν πολυσυμφερει,μπορειτε λοιπον να μου προτεινετε κανα 6μηνο 9μηνο ετησιο πανω κατω που θεωρειται φιλοτιμο αυτη τη περιοδο?(δεν πολυνιωθω με πρασινα κιτρινα κοκκινα μπλε)επισης δεν ψαχνω ενεργειακο τουρισμο ουτε θελω να ασχολουμαι πολυ ειναι των γονιων μου.Επισης απλα να ενημερωσω πως εγω ειμαι πρωτεργια αρα αν αξιζει αυτης της εταιριας μπορω να κανω και μονος την διαδικασια προτασης

υγ η καταναλωση παιζει καπου στα 200-250

Επεξ/σία από rudigarcia222
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

γεια σας παιδια καλησπερα,στο πατρικο μου ειχα κανει ενα ετησιο κιτρινο ζενιθ power home smart night,ηταν ενα midrange κιτρινο με νορμαλ τιμες πανω κατω,τωρα θα ληξει σε 5 μερες και μου ειπαν πως το ιδιο προγραμμα δεν υπαρχει πλεον(εχει αλλα) και πως αυτοματα θα μπει σε πρασινο που δεν πολυσυμφερει,μπορειτε λοιπον να μου προτεινετε κανα 6μηνο 9μηνο ετησιο πανω κατω που θεωρειται φιλοτιμο αυτη τη περιοδο?(δεν πολυνιωθω με πρασινα κιτρινα κοκκινα μπλε)επισης δεν ψαχνω ενεργειακο τουρισμο ουτε θελω να ασχολουμαι πολυ ειναι των γονιων μου.Επισης απλα να ενημερωσω πως εγω ειμαι πρωτεργια αρα αν αξιζει αυτης της εταιριας μπορω να κανω και μονος την διαδικασια προτασης

Είσαι δεν είσαι προτέργια, σύσταση θα λάβεις! 😁

Η Ζενιθ φαίνεται να έχει το καλύτερο αυτή την εποχή σε μπλε. home 5.0

Σε κίτρινα που δεν θες κερδίζει η προτέργια με το deal on time

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

γεια σας παιδια καλησπερα,στο πατρικο μου ειχα κανει ενα ετησιο ζενιθ power home smart night,ηταν ενα midrange κιτρινο με νορμαλ τιμες πανω κατω,τωρα θα ληξει σε 5 μερες και μου ειπαν πως το ιδιο προγραμμα δεν υπαρχει πλεον(εχει αλλα) και πως αυτοματα θα μπει σε πρασινο που δεν πολυσυμφερει,μπορειτε λοιπον να μου προτεινετε κανα 6μηνο 9μηνο ετησιο πανω κατω που θεωρειται φιλοτιμο αυτη τη περιοδο?δεν ψαχνω ενεργειακο τουρισμο ουτε θελω να ασχολουμαι πολυ ειναι των γονιων μου.Επισης απλα να ενημερωσω πως εγω ειμαι πρωτεργια αρα αν αξιζει αυτης της εταιριας μπορω να κανω και μονος την διαδικασια προτασης

Για τη κατανάλωση μιλάμε? 
Για χαμηλές καταναλώσεις ειναι καλο και το Power On! Blue Now 12Μ της Ελιν. 

Eπίσης δες το και το Power Home Secure 5.0 της Ζενιθ. 

Προτεργια ειναι λίγο ψηλότερη η τιμή αλλά θα έχεις και το 50αρικο. 

• Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, rudigarcia222 said:

για σταθερο η ζενιθ εχει το καλυτερο, επειδη οπως ειπα και πριν ειναι δυσκολη στις εσωτερικες αλλαγες (εχει αναφερθει πολλες φορες απο μελη) και θα σε ριξει σε πρασινο που ειναι πανακριβο προτεινω να φυγεις εστω και για λιγες μερες σε κιτρινο προτεργια με συσταση που θα δωσεις εσυ και να επιστρεψεις ειτε με αντιπροσφορα  απο τη ζενιθ.Με αυτο τον τροπο και γρηγορα θα γινει η αλλαγη χωρις να χρεωθεις σε καποιο ακριβο προγραμμα και θα παρεις και καποιο δωρο.

Πηγαινε λιγες μερες στο deal να παρεις και το 50αρικο και μετα ζενιθ που εχει 0,088

5 hours ago, CHRISpros said:

Για χαμηλές καταναλώσεις ειναι καλο και το Power On! Blue Now 12Μ της Ελιν. 

Ποσο καλο; εχει 15,90 πάγιο;

• Thanks 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

εαν δεν σε ενδιαφερει το κιτρινο της πρωτεργια που θελει κοιταγμα αρχες του μηνα λογικα θα σε συμφερε το σταθερο της για 12 μηνες γιατι θα παρεις 50 εσυ και 5χ10 η αλλη παροχη των γονιων.Και μετα πολυ καλο το μπλε ζενιθ με 50 ευρω δωρο αλλα και μεγαλη προσοχη στην εγκυρη πληρωμη γιατι μετα διπλασιαζει η τιμη.

• Thanks 1
Δημοσ.

παιδια ευχαριστω πολυ ειστε φοβεροι αμεσοι και ολοι αναφερατε πανω κατω τα ιδια προγραμματα,αρα ειτε παω ζενιθ το μοναδικο μπλε ,μου αρεσει που ειναι ετησιο και οχι δειετες,θα εχω παντα εκπτωση συνεπειας καθως εχω παγια,(αληθεια το 50ευρω τι ειναι δωρο?δεν το λεει στους ορους)ειτε παω  πρωτεργια και παιρνω εγω 50 και αυτοι 50 σε 5 δοσεις,στην πρωτεργια το Protergia Οικιακό Value Deal OnTime που ειναι κιτρινο κυμαινομενο και μετα το 5μηνο που θα παρουν και αυτοι τα δωρα ξαναβλεπω,σωστα τα ειπα??

υγ1

τα αλλα της πρωτ να μην τα δω καν ετσι να παω σε αυτο το deal on time να τελειωνω

υγ2

απο οτι καταλαβα η ζνιθ δεν δινει 50ευρω πρεπει να φυγω να μπω ηρων να κατσω ενα μηνα και μετα να επιστρεψω μεσω εξωτερικου συνεργατη το reyva gr σωστα??δεν μπορω ολη τη διαδικασια η θα κανω αυτοματο μπλε ζενιθ η θα παω deal on time

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Protergia Οικιακό Value Deal OnTime που ειναι κιτρινο κυμαινομενο και μετα το 5μηνο που θα παρουν και αυτοι τα δωρα ξαναβλεπω,σωστα τα ειπα??

5 μηνες ειναι πολυ για να μεινεις χωρις να κοιτας στις αρχες του μηνα τιμη.Μπορει να αλλαξει ονομασια και να ανεβει αποτομα η τιμη.Αμα αλλαξει ονομασια με ενα τηλεφωνο αλλαζει και τα 5χ10 συνεχιζουν.Αλλα αυτο προυποθετει να το ψαχνεις λιγο αλλιως πας μπλε και υσηχαζεις.Το καλυτερο ειναι αυτο που ειπε ο seldon40 πας κιτρινο και μετα αποφασιζεις ποτε θα μετακινηθεις σε μπλε.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα κύριοι, όποιος μπορει να μου στειλει μια συσταση για προτεργια παρακαλω !!

ΕΛΑΒΑ ΗΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ !!

Επεξ/σία από ste21
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

ειατε τοπ,μολις εκανα συσταση,μπαινω πρωτ και μετα το πρωτο λογαριασμο παω ρευμα για να ξαναμπω ζενιθ

Σου ήρθε καμία από άλλον; Έτσι για την ιστορία ρωτάω!

Δημοσ.

Έχω βάλει στο myprotergia και την εταιρική παροχή. Μου είπαν ότι θα είναι ανεξάρτητη απ την οικιακή και ότι οι συστάσεις θα είναι ανεξάρτητες. Πάω να κάνω τώρα μια σύσταση και βλέπω το λινκ είναι το ίδιο με της οικιακής. Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Έχω βάλει στο myprotergia και την εταιρική παροχή. Μου είπαν ότι θα είναι ανεξάρτητη απ την οικιακή και ότι οι συστάσεις θα είναι ανεξάρτητες. Πάω να κάνω τώρα μια σύσταση και βλέπω το λινκ είναι το ίδιο με της οικιακής. Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Στο ίδιο αφμ λογικά θα μπορεις να δεις και τις δυο παροχές. Οχι;;;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, hountalass είπε

Σου ήρθε καμία από άλλον; Έτσι για την ιστορία ρωτάω!

ναι αλλα ειμαι ηδη εγω!!!!και το λεω κιολας στο ποστ μου

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...