Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, rudigarcia222 είπε

ναι αλλα ειμαι ηδη εγω!!!!και το λεω κιολας στο ποστ μου

Το ξέρω γιαυτό ρωτάω. Και η ίδια η προτέργια να μπει εδώ οι γνωστοί άγνωστοι θα της στείλουν σύσταση....

3 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Η εταιρεία έχει άλλο αφμ

Δεν ξέρω τότε τι παίχτηκε. Δεν τους κάνεις ένα τηλέφωνο;

• Like 1
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
17 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Έχω βάλει στο myprotergia και την εταιρική παροχή. Μου είπαν ότι θα είναι ανεξάρτητη απ την οικιακή και ότι οι συστάσεις θα είναι ανεξάρτητες. Πάω να κάνω τώρα μια σύσταση και βλέπω το λινκ είναι το ίδιο με της οικιακής. Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Απενεργοποίησε το app και μετά πατα το λινκ άλλιως θα μπαίνεις στο δικό σ.

16 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

ναι αλλα ειμαι ηδη εγω!!!!και το λεω κιολας στο ποστ μου

Κάποια στιγμή δεν θυμάμαι ποιο μέλος κάποιον πρόθυμο τον έβγαλε στη φόρα εδώ. Έτσι χρειάζεται.

17 λεπτά πριν, hountalass είπε

Το ξέρω γιαυτό ρωτάω. Και η ίδια η προτέργια να μπει εδώ οι γνωστοί άγνωστοι θα της στείλουν σύσταση.

Αν τον φανερώσει ποιος είναι δεν θα ξαναστείλει.🤣

• Like 1
Δημοσ.

Αν πας προτεργια με σύσταση μετά μπορεί να δωσεις εσύ σε άλλη παροχή με ίδιο Αφμ και να πάρεις και στις δύο παροχές το 50αρι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Olga87 είπε

Αν πας προτεργια με σύσταση μετά μπορεί να δωσεις εσύ σε άλλη παροχή με ίδιο Αφμ και να πάρεις και στις δύο παροχές το 50αρι;

Θα λάβεις 50 που θα συστήσεις δευτερη παροχη και άλλα 50 σπαστά στην παροχή που συστησες.(Συν τα 50 από την αρχική σύσταση)

Επεξ/σία από messinia3
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Olga87 είπε

Ναί, 50 στη μια και 5 * 10 στην άλλη.

• Thanks 1
Δημοσ.

Για έναν μήνα εκτός από της πρωτεργιας με την σύσταση ποιο προτείνετε; γιατί θέλω να γυρίσω ξανά μετά στην zenith για το 50αρικο στο secure 5.0.το happy hour Για έναν μήνα πως σας φαίνεται; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Georpap1987 είπε

Για έναν μήνα εκτός από της πρωτεργιας με την σύσταση ποιο προτείνετε; γιατί θέλω να γυρίσω ξανά μετά στην zenith για το 50αρικο στο secure 5.0.το happy hour Για έναν μήνα πως σας φαίνεται; 

Ισως και κάποιο με μηδενικό πάγιο αξίζει, με δεδομένο πως πας για να φυγεις πάλι σε λιγες ημέρες. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε

Δεν χρειάζεται να κάτσεις ένα μήνα. Και λίγες μέρες αρκούν. Σίγουρα κάποιο κίτρινο να μην χρειάζεται και υπαναχώρηση.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε

Αν έχεις όρεξη να χτυπήσει το τηλέφωνο σου καμία 15αρια φορές από τον ΗΡΩΝ και νιώσεις μίασμα 😝..ναι.. αλλιώς καλύτερα κάτι πιο safe χωρίς πρήξιμο

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

για οικιακό με μηδενική κατανάλωση (κυριολεκτικά, 0 δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν) ποιο πρόγραμμα συμφέρει να βάλω; Ψάχνω κάτι με χαμηλο/0 πάγιο ή κάποιο μπόνους εγγραφής ιδανικά.

Επίσης για άλλο σπίτι με κατανάλωση ~2500 κβω/έτος, οι 1500 χειμώνα - θέρμανση, τι μπορώ να βάλω;

Επεξ/σία από dal_kos
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dogtor21 είπε

Αν έχεις όρεξη να χτυπήσει το τηλέφωνο σου καμία 15αρια φορές από τον ΗΡΩΝ και νιώσεις μίασμα 😝..ναι.. αλλιώς καλύτερα κάτι πιο safe χωρίς πρήξιμο

Εγώ που πήγα κι έφυγα αρχές Σεπτέμβρη ούτε ένα τηλ δεν έπεσε. 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dal_kos είπε

Καλησπέρα,

για οικιακό με μηδενική κατανάλωση (κυριολεκτικά, 0 δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν) ποιο πρόγραμμα συμφέρει να βάλω; Ψάχνω κάτι με χαμηλο/0 πάγιο ή κάποιο μπόνους εγγραφής ιδανικά

ΗΡΩΝ με 50€ e contract yellow free 

Protergia lite με σύσταση 10/μήνα για 5 μήνες 

Αυτά που δίνουν και κάτι 

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, dal_kos είπε

Καλησπέρα,

για οικιακό με μηδενική κατανάλωση (κυριολεκτικά, 0 δεν χρησιμοποιείται προς το παρόν) ποιο πρόγραμμα συμφέρει να βάλω; Ψάχνω κάτι με χαμηλο/0 πάγιο ή κάποιο μπόνους εγγραφής ιδανικά

Σίγουρα μηδενικό είτε lite προτεργια με σύσταση είτε yellow free ηρων με econtract. 10x5 από προτεργια και 50 ηρων

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Εγώ που πήγα κι έφυγα αρχές Σεπτέμβρη ούτε ένα τηλ δεν έπεσε. 😂

Ελαααα... εγώ τέλη Σεπτέμβρη πάλι..15 σίγουρα.. αναπάντητα βέβαια αν απαντούσα δεν θα ήταν τόσα

• Haha 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...