Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, dal_kos είπε

Επίσης για άλλο σπίτι με κατανάλωση ~2500 κβω/έτος, οι 1500 χειμώνα - θέρμανση, τι μπορώ να βάλω;

Είτε ζενίθ σταθερό με 50 από revma.gr είτε αν πας την πρώτη παροχή προτεργια να δώσεις εσύ σύσταση στη δεύτερη και να πάρεις συνολικά 150

Edit τώρα είδα 2500κβ αν μπορείς να παρακολουθείς τιμές θα πας στο deal και πάλι 150 ευρώ και για τις δύο παροχές το δωρο

Επεξ/σία από Seldon40
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dal_kos είπε

Επίσης για άλλο σπίτι με κατανάλωση ~2500 κβω/έτος, οι 1500 χειμώνα - θέρμανση, τι μπορώ να βάλω;

Εξαρτάται..αν θες να ασχολείσαι κάθε μήνα και ίσως να κάνεις λίγο τουρισμό..αν είναι στο ίδιο ΑΦΜ ώστε να αυτόσυστήσεις το δεύτερο και να πάρεις 50€ στο ένα και 5*10 στο άλλο..αν δεν θες κοιτάς σταθερό και δεν ασχολείσαι ένα χρόνο η παραπάνω καθώς υπάρχουν και με μεγαλύτερη διάρκεια 

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Αν έχεις όρεξη να χτυπήσει το τηλέφωνο σου καμία 15αρια φορές από τον ΗΡΩΝ και νιώσεις μίασμα 😝..ναι.. αλλιώς καλύτερα κάτι πιο safe χωρίς πρήξιμο

Έχουμε δικό μας άτομο που θα μου κάνει την αλλαγή και σε Ηρων και μετά ξανά στην ζενίθ.. Οπότε να το προχωρήσω.. Θα πρέπει να μείνω έναν μήνα σωστά; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Georpap1987 είπε

Έχουμε δικό μας άτομο που θα μου κάνει την αλλαγή και σε Ηρων και μετά ξανά στην ζενίθ.. Οπότε να το προχωρήσω.. Θα πρέπει να μείνω έναν μήνα σωστά; 

Δεν χρειάζεται να μείνεις μήνα. Και λίγες μέρες αρκούν. Ιδανικά θα μπορούσες να υπολογίσεις ποσό θες να φας το 50αρικο του Ηρων. Θα πρότεινα όμως να το βιαστεί λίγο γτ η ζενίθ αλλάζει τα σταθερά σαν τα πουκάμισα. 

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Georpap1987 είπε

Απλά αν το κάνει δικό σου άνθρωπος ίσως δεν πάρεις τα 50€ του e contract και πας σε ένα ακριβό πρόγραμμα... καλύτερα λίγες ημέρες..

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Απλά αν το κάνει δικό σου άνθρωπος ίσως δεν πάρεις τα 50€ του e contract και πας σε ένα ακριβό πρόγραμμα... καλύτερα λίγες ημέρες..

Αυτό θα κάνω.. Αν και με διαβεβαίωσε ότι θα είναι μέχρι τον άλλο μήνα αλλά δεν το ρισκάρω... Σευχαριστω πολύ.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Εξαρτάται..αν θες να ασχολείσαι κάθε μήνα και ίσως να κάνεις λίγο τουρισμό..αν είναι στο ίδιο ΑΦΜ ώστε να αυτόσυστήσεις το δεύτερο και να πάρεις 50€ στο ένα και 5*10 στο άλλο..αν δεν θες κοιτάς σταθερό και δεν ασχολείσαι ένα χρόνο η παραπάνω καθώς υπάρχουν και με μεγαλύτερη διάρκεια 

Σας ευχαριστώ όλους για τις άμεσες απαντήσεις!

Οι 2 παροχές είναι σε διαφορετικά ΑΦΜ, μπορώ να κάνω τη σύσταση και να πάρω τα 150 ή όχι;

Επίσης, η σύσταση πρέπει να είναι για το ίδιο πρόγραμμα της Προτεργεια; Νομίζω συμφέρει free για τον έναν και κάποιο σταθερό πχ για τη 2η παροχή (με τις 2500 κβω)

Επεξ/σία από dal_kos
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, dal_kos είπε

Οι 2 παροχές είναι σε διαφορετικά ΑΦΜ, μπορώ να κάνω τη σύσταση και να πάρω τα 150 ή όχι;

Επίσης τα πρώτα 50€ στη προτέργεια πώς τα παίρνω; ΄Πρέπει κάποιος να μου κάνει σύσταση; πως γίνεται;

Οι παροχές θα πάρουν κανονικά τα 50€ αν κάνεις μέσω συστάσεως συμβόλαιο ..για την κάθε παροχή επιλέγεις ότι πρόγραμμα θες.. ανεξάρτητα 

Επεξ/σία από Dogtor21
  • Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, dal_kos είπε

Επίσης τα πρώτα 50€ στη προτέργεια πώς τα παίρνω; ΄Πρέπει κάποιος να μου κάνει σύσταση; πως γίνεται;

Ναί μπορείς να κάνεις σύσταση στον εαυτό σου και να πάρεις 150 ευρώ.

• Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, dal_kos είπε

Επίσης, η σύσταση πρέπει να είναι για το ίδιο πρόγραμμα της Προτεργεια; Νομίζω συμφέρει free για τον έναν και κάποιο σταθερό πχ για τη 2η παροχή (με τις 2500 κβω)

Θα ζητησεις εδω και καποιος ηδη πελατης της προτεργιας θα σου δωσει ενα λινκ, θα συμπληρωσεις τα στοιχεια και θα σε παρουν τηλ, απο προτεργια να κλεισεις πιο προγραμμα θελεις, οταν ενεργοποιηθει η πρωτη παροχη μετα μπορεις να συστησεις εσυ την δευτερη.

• Like 2
Δημοσ.
14 λεπτά πριν, dal_kos είπε

Λάβε μόνο υπόψη σου ότι θα χρειαστεί ένα διάστημα για να ενεργοποιηθεί η πρώτη παροχή σου και μετά θα συστήσεις τη δεύτερη. Στη σύμβαση σου θα προσέξεις στην τρίτη σελίδα να αναφέρει το BAF 50 και σε δεύτερη φάση θα πρέπει όταν ενεργοποιηθείς να στείλεις εσύ πλέον πρόσκληση για τη δεύτερη παροχή μέσω του δικού σου link (από protergia app)

• Like 1
Δημοσ.

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχω βρει ήδη σύσταση για προτέργια από φίλο μου που είναι πελάτης, οπότε θα το προχωρήσω με αυτήν στην μια παροχή.

Στην 2η με τις 2500 κβω υπάρχει κάποιο σταθερό που να συμφέρει ή καλύτερα να την πάω στο deal της protergia και αυτήν;

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, dal_kos είπε

Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις. Έχω βρει ήδη σύσταση για προτέργια από φίλο μου που είναι πελάτης, οπότε θα το προχωρήσω με αυτήν στην μια παροχή.

Στην 2η με τις 2500 κβω υπάρχει κάποιο σταθερό που να συμφέρει ή καλύτερα να την πάω στο deal της protergia και αυτήν;

Στο deal ειναι πιο συμφερουσα τιμη, απλως δεν το αφηνεις στον αυτοματο, καθε μηνα κοιταζεις τιμη, ή μπαινεις στο φορουμ και ρωτας. Την μηδενικη οχι στο deal, ειπαμε lite.

Δημοσ.
17 ώρες πριν, hountalass είπε

Είσαι δεν είσαι προτέργια, σύσταση θα λάβεις! 😁

Η Ζενιθ φαίνεται να έχει το καλύτερο αυτή την εποχή σε μπλε. home 5.0

Σε κίτρινα που δεν θες κερδίζει η προτέργια με το deal on time

16 ώρες πριν, 7tasos7 είπε

5 μηνες ειναι πολυ για να μεινεις χωρις να κοιτας στις αρχες του μηνα τιμη.Μπορει να αλλαξει ονομασια και να ανεβει αποτομα η τιμη.Αμα αλλαξει ονομασια με ενα τηλεφωνο αλλαζει και τα 5χ10 συνεχιζουν.Αλλα αυτο προυποθετει να το ψαχνεις λιγο αλλιως πας μπλε και υσηχαζεις.Το καλυτερο ειναι αυτο που ειπε ο seldon40 πας κιτρινο και μετα αποφασιζεις ποτε θα μετακινηθεις σε μπλε.

16 ώρες πριν, 7tasos7 είπε

5 μηνες ειναι πολυ για να μεινεις χωρις να κοιτας στις αρχες του μηνα τιμη.Μπορει να αλλαξει ονομασια και να ανεβει αποτομα η τιμη.Αμα αλλαξει ονομασια με ενα τηλεφωνο αλλαζει και τα 5χ10 συνεχιζουν.Αλλα αυτο προυποθετει να το ψαχνεις λιγο αλλιως πας μπλε και υσηχαζεις.Το καλυτερο ειναι αυτο που ειπε ο seldon40 πας κιτρινο και μετα αποφασιζεις ποτε θα μετακινηθεις σε μπλε.

17 ώρες πριν, Seldon40 είπε

για σταθερο η ζενιθ εχει το καλυτερο, επειδη οπως ειπα και πριν ειναι δυσκολη στις εσωτερικες αλλαγες (εχει αναφερθει πολλες φορες απο μελη) και θα σε ριξει σε πρασινο που ειναι πανακριβο προτεινω να φυγεις εστω και για λιγες μερες σε κιτρινο προτεργια με συσταση που θα δωσεις εσυ και να επιστρεψεις ειτε με αντιπροσφορα  απο τη ζενιθ.Με αυτο τον τροπο και γρηγορα θα γινει η αλλαγη χωρις να χρεωθεις σε καποιο ακριβο προγραμμα και θα παρεις και καποιο δωρο.

Πηγαινε λιγες μερες στο deal να παρεις και το 50αρικο και μετα ζενιθ που εχει 0,088

Ποσο καλο; εχει 15,90 πάγιο;

Παίδες καλημέρα. Μιλήσαμε χθες και με κατατοπίσατε σαφέστατα. Ξέχασα όμως στη βιασύνη κάτι σημαντικό. Δεν έχω μόνο ρεύμα αλλά και αέριο. 

Με αυτό το δεδομένο. Για συνδυασμό ρεύμα αέριο. Πείτε μου κάνα καλό πάροχο. Να μπω πρωτεργια.?(με πήραν ήδη τηλ που έκανα σύσταση χθες) και αν ναι ποιο αξίζει? Καναας άλλος πάροχος με ιδανικό κόμπο? 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες καλημέρα. Μιλήσαμε χθες και με κατατοπίσατε σαφέστατα. Ξέχασα όμως στη βιασύνη κάτι σημαντικό. Δεν έχω μόνο ρεύμα αλλά και αέριο. 

Με αυτό το δεδομένο. Για συνδυασμό ρεύμα αέριο. Πείτε μου κάνα καλό πάροχο. Να μπω πρωτεργια.?(με πήραν ήδη τηλ που έκανα σύσταση χθες) και αν ναι ποιο αξίζει? Καναας άλλος πάροχος με ιδανικό κόμπο? 

Επειδη δεν εχω αεριο, δεν εχω ασχοληθει. Νομιζω ομως οτι υπαρχει αλλο νημα σχετικα με το αεριο. Επίσης εχει αναφερθει απο συμφορουμιτες οτι δεν συμφερουν τα συνδυαστικά πακετα. Μηπως να το δεις ξεχωριστα απο το ρευμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...