Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Με αυτό το δεδομένο. Για συνδυασμό ρεύμα αέριο. Πείτε μου κάνα καλό πάροχο. Να μπω πρωτεργια.?(με πήραν ήδη τηλ που έκανα σύσταση χθες) και αν ναι ποιο αξίζει? Καναας άλλος πάροχος με ιδανικό κόμπο? 

Απο οτι εχω διαβασει εδω στο φορουμ δεν συμφερουν τα συνδυαστικα.

• Like 1
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, rudigarcia222 είπε

Παίδες καλημέρα. Μιλήσαμε χθες και με κατατοπίσατε σαφέστατα. Ξέχασα όμως στη βιασύνη κάτι σημαντικό. Δεν έχω μόνο ρεύμα αλλά και αέριο. 

Με αυτό το δεδομένο. Για συνδυασμό ρεύμα αέριο. Πείτε μου κάνα καλό πάροχο. Να μπω πρωτεργια.?(με πήραν ήδη τηλ που έκανα σύσταση χθες) και αν ναι ποιο αξίζει? Καναας άλλος πάροχος με ιδανικό κόμπο? 

Για αέριο..

Επεξ/σία από Dogtor21
Δημοσ.

Ήμουν στον Ηρων, περίπου ένα 12μηνο. Μέχρι τον Μάη, μου ερχόταν λογαριασμός για τον προηγούμενο μήνα. Εκείνο το μήνα όμως, μου έστειλαν λογαριασμό μόνο για 5 ημέρες κατανάλωση, ενώ πάντα στέλνω και manually τις μετρήσεις. Το αποτέλεσμα είναι πλέον να πληρώνω λογαριασμούς που αφορούν κατανάλωση 2 μήνες πριν.

Τώρα που άλλαξα πάροχο, ξέρετε αν θα μου στείλουν δύο λογαριασμούς (ένα για κάθε μήνα που απομένει) ή έναν τελικό με όλο το διάστημα μέχρι την ημερομηνία που έφυγα; Όπως κι αν έχει, επειδή η έκπτωση της Kwh γίνεται στο επόμενο λογαριασμό, πως θα την πάρω; Ή θα πληρώσω τελικό λογαριασμό για όλο αυτό το διάστημα χωρίς έκπτωση;

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Sorath είπε

Τώρα που άλλαξα πάροχο, ξέρετε αν θα μου στείλουν δύο λογαριασμούς (ένα για κάθε μήνα που απομένει) ή έναν τελικό με όλο το διάστημα μέχρι την ημερομηνία που έφυγα; Όπως κι αν έχει, επειδή η έκπτωση της Kwh γίνεται στο επόμενο λογαριασμό, πως θα την πάρω; Ή θα πληρώσω τελικό λογαριασμό για όλο αυτό το διάστημα χωρίς έκπτωση;

Εμενα που εφυγα Απριλιο και ημουν δυο μηνες πισω οπως εσυ, μου ηρθαν διαδοχικα μεχρι Ιουνιο δυο λογαριασμοι και ενας ο τελικος που ηταν για 5 μερες.

• Like 1
Δημοσ.
16 ώρες πριν, Seldon40 είπε
17 ώρες πριν, Con_stant1ne είπε

Έχω βάλει στο myprotergia και την εταιρική παροχή. Μου είπαν ότι θα είναι ανεξάρτητη απ την οικιακή και ότι οι συστάσεις θα είναι ανεξάρτητες. Πάω να κάνω τώρα μια σύσταση και βλέπω το λινκ είναι το ίδιο με της οικιακής. Ξέρει κανείς τι γίνεται;

Απενεργοποίησε το app και μετά πατα το λινκ άλλιως θα μπαίνεις στο δικό σ.

Αυτό που εννοώ είναι ότι στο myprotergia μπορείς να έχεις πολλές παροχές με άλλο όνομα και αφμ στον ίδιο λογαριασμό. Μου είχε πει υπάλληλος ότι όλες θα λειτουργούν ανεξάρτητα στο bring my friend. Δηλαδή θα μπορούσε η κάθε μία να κάνει σύσταση και να μαζεύει 50ρικα. Όμως το δοκίμασα και βγαίνει το ίδιο λινκ για όλες. Πήρα τηλ σήμερα και μου τα γύρισαν. Λένε όχι το myprotergia είναι ένα οπότε οι συστάσεις μαζέυονται σε έναν κουμπαρά. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά.

Δημοσ.

Μετά τη Ζενιθιάδα που ζήσαμε το καλοκαίρι. Ανανέωσα βέβαια με τους παλιούς όρους στο Smart Night...Χρειάστηκε να περάσω για τον ένα μήνα δωρεάν από volton smart. Χθες που μου ήρθε λογαριασμός της volton για κάποιες μέρες του Σεπτεμβρίου υπάρχει κανονική χρέωση και καμία έκπτωση...Ξέρει κανείς...;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Con_stant1ne είπε

Αυτό που εννοώ είναι ότι στο myprotergia μπορείς να έχεις πολλές παροχές με άλλο όνομα και αφμ στον ίδιο λογαριασμό. Μου είχε πει υπάλληλος ότι όλες θα λειτουργούν ανεξάρτητα στο bring my friend. Δηλαδή θα μπορούσε η κάθε μία να κάνει σύσταση και να μαζεύει 50ρικα. Όμως το δοκίμασα και βγαίνει το ίδιο λινκ για όλες. Πήρα τηλ σήμερα και μου τα γύρισαν. Λένε όχι το myprotergia είναι ένα οπότε οι συστάσεις μαζέυονται σε έναν κουμπαρά. Δεν ξέρω τι ισχύει τελικά.

Εμφανιζονται και οι δυο παροχες με διαφορετικο ΑΦΜ στο ιδιο προφιλ λογαριασμου;

1 λεπτό πριν, history είπε

Μετά τη Ζενιθιάδα που ζήσαμε το καλοκαίρι. Ανανέωσα βέβαια με τους παλιούς όρους στο Smart Night...Χρειάστηκε να περάσω για τον ένα μήνα δωρεάν από volton smart. Χθες που μου ήρθε λογαριασμός της volton για κάποιες μέρες του Σεπτεμβρίου υπάρχει κανονική χρέωση και καμία έκπτωση...Ξέρει κανείς...;

Δεν ηταν δωρεαν η χρεωση προμηθειας τον πρωτο μηνα;

καταγγελια myrae, επισυναπτεις τον λογαριασμο που φαινεται η χρεωση προμηθειας και την συμβαση που αναφερει την δωρεαν χρεωση προμηθειας τον πρωτο μηνα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
17 λεπτά πριν, history είπε

Χθες που μου ήρθε λογαριασμός της volton για κάποιες μέρες του Σεπτεμβρίου υπάρχει κανονική χρέωση και καμία έκπτωση...Ξέρει κανείς...;

αναλογικα αντιστοιχουν καποιες kwh ημερεσιως αρα μηπως της ξεπερασες?

Επεξ/σία από 7tasos7
Δημοσ.

Το παράδοξο ολοκληρώθηκε....μετάβαση κατά σειρά με αιτήσεις από Προτέργια σε Ελπε...και με το 90αρι της Προτεργια ξανα σε αυτην. Τί εγινε τελικά....Προτέργια...σε Προτέργια και η Ελπέντισον με προχρονολογημενη αιτηση με τράβηξε. Οτι να ναι.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, S90 είπε

Το παράδοξο ολοκληρώθηκε....μετάβαση κατά σειρά με αιτήσεις από Προτέργια σε Ελπε...και με το 90αρι της Προτεργια ξανα σε αυτην. Τί εγινε τελικά....Προτέργια...σε Προτέργια και η Ελπέντισον με προχρονολογημενη αιτηση με τράβηξε. Οτι να ναι.

Τελικά που είσαι??

Δημοσ.
8 λεπτά πριν, S90 είπε

Το protergia σε protergia μπορείς να μας το εξηγήσεις? Πρακτικά δε γίνεται. Τώρα είσαι elpedison δηλαδή? 

Εάν ναι θα πρέπει να σε ξανατραβήξει η protergia με νέο αίτημα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

3 minutes ago, messinia3 said:

Το protergia σε protergia μπορείς να μας το εξηγήσεις? Πρακτικά δε γίνεται. Τώρα είσαι elpedison δηλαδή? 

Εάν ναι θα πρέπει να σε ξανατραβήξει η protergia με νέο αίτημα.

Ελπεντισον....να καταλαβεις τα τελευταια νουμερα της παροχης πηγανε 15-17-18.

Λογικά εχει γινει κ σε αλλους

Με ειχε καλεσει η Προτεργια να μου το αναφέρει σχετικά, και ζητούσε να κανουμε εκ νεου ηχητικό για παραμονή. Λεω θα ακυρωθεί, δεν εχω υποβαλει εκ νεου αιτημα, ειναι το προηγούμενο. Τελικα ειχαν δικιο.

Επεξ/σία από S90
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, S90 είπε

Ελπεντισον....να καταλαβεις τα τελευταια νουμερα της παροχης πηγανε 15-17-18.

Λογικά εχει γινει κ σε αλλους

Το 16 δεν το ήθελε κανείς???

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...