Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
57 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Εμφανιζονται και οι δυο παροχες με διαφορετικο ΑΦΜ στο ιδιο προφιλ λογαριασμου;

Ναι. Αν το ζητήσεις το κάνουν. Επειδή διαχειρίζομαι πολλές παροχές με βολεύει να τις έχω όλες μαζί απ το να κάνω 10 λογαριασμούς.

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Con_stant1ne είπε

Ναι. Αν το ζητήσεις το κάνουν. Επειδή διαχειρίζομαι πολλές παροχές με βολεύει να τις έχω όλες μαζί απ το να κάνω 10 λογαριασμούς.

Ε γιαυτο παρουσιαζει και ολες τις συστασεις μαζι. Κακως το ζητησες ενω θα ειχες δυνατοτητα να εχει 10+10 συστασεις, τωρα εχεις μονο τις 10. Δηλαδη σε ενα προφιλ εχεις δυο αφμ;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Ε γιαυτο παρουσιαζει και ολες τις συστασεις μαζι. Κακως το ζητησες ενω θα ειχες δυνατοτητα να εχει 10+10 συστασεις, τωρα εχεις μονο τις 10

Το ζήτησα γιατί μου είπαν ότι λειτουργούν ανεξάρτητα οι συστάσεις για κάθε παροχή, άσχετα που θα είναι στον ίδιο λογαριασμό. Τώρα μου λένε άλλα. Τεσπα ότι είναι τώρα.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Con_stant1ne είπε

Το ζήτησα γιατί μου είπαν ότι λειτουργούν ανεξάρτητα οι συστάσεις για κάθε παροχή, άσχετα που θα είναι στον ίδιο λογαριασμό. Τώρα μου λένε άλλα. Τεσπα ότι είναι τώρα.

Μπορει να σου το ειπαν αλλα σιγουρα δεν θα γινοταν.

π.χ. Οταν θελουμε να κανουμε συσταση στον εαυτό μας πρεπει να μπουμε απο αλλο κινητο ή να απενεργοποιησουμε το προφιλ γτ η συσταση ειναι συνδεδεμενη με το προφιλ σου, αν πατησεις το λινκ βγαινεις στο προφιλ σου.

Η θα επρεπε να εχεις αλλο προφιλ για να ειναι 10+10 ή θα επρεπε να ανεβει το οριο στις 20 συστασεις για να γινει αυτο, πραγμα απιθανο.

Δημοσ.

Αν το συμβόλαιο που ειχα κανει πριν 2 χρονια λήξει (αν και δεν ξέρω κατά ποσο εχει νόημα η εννοια του συμβολαίου πλεον με τα πολυχρωμα τιμολόγια πχ στο πράσινο καθε μηνα μπορείς να φύγεις), και έχει περάσει ενας μήνας απο οταν έληξε, τι γίνεται; θεωρούμαι οτι μένω ακομα στον ιδιο παροχο με κανονική τιμολογηση οπως και πριν ή υπαρχουν υπερογκες χρεώσεις; πρέπει να πάρω τηλ να κανω ανανέωση συμβολαίου; σε protergia ποια τιμολογια συμφέρουν αυτη την περιοδο;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, chester20080 είπε

Αν το συμβόλαιο που ειχα κανει πριν 2 χρονια λήξει (αν και δεν ξέρω κατά ποσο εχει νόημα η εννοια του συμβολαίου πλεον με τα πολυχρωμα τιμολόγια πχ στο πράσινο καθε μηνα μπορείς να φύγεις), και έχει περάσει ενας μήνας απο οταν έληξε, τι γίνεται; θεωρούμαι οτι μένω ακομα στον ιδιο παροχο με κανονική τιμολογηση οπως και πριν ή υπαρχουν υπερογκες χρεώσεις; πρέπει να πάρω τηλ να κανω ανανέωση συμβολαίου; σε protergia ποια τιμολογια συμφέρουν αυτη την περιοδο;

το πρασινο ειναι πολυ πιο ακριβο το κιτρινο κυμαινομενο φευγεις οποτε θες και το μπλε σταθερο 1 χρονο και υσηχαζεις.Θα σε πανε στο πρασινο οταν ληξει το συμβολαιο σου.Το κιτρινο της πρωτεργια ειναι το πιο φθηνο της απλα αρχες του μηνα τσεκαρεις τιμη γιατι μπορει να αλλαξει ονομασια και να ανεβει η τιμη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, chester20080 είπε

Οταν υπογραφεις ενα συμβολαιο, στους ορους αναφερεται και τι γινεται αν δεν ανανεωσεις στην ληξη, συνηθως σε ριχνουν σε καποιο πρασινο ή κιτρινο φυσικα στον ιδιο παροχο και παντα με τιμη πιο τσιμπημενη.

Αν πας προτεργια με συσταση (για να παρεις και το 10x5) πιο συμφερον ειναι το κιτρινο deal ομως προυποθετει οτι θα ελεγχεις τιμη καθε μηνα, δεν εχει σιγουρη δηλαδη τιμη και τον αλλο μηνα. Αν θελεις κατι σταθερο εχει το secure12m με 9,90 παγιο και 0,099/kw. Εσυ που ησουν;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
1 ώρα πριν, 7tasos7 είπε

αναλογικα αντιστοιχουν καποιες kwh ημερεσιως αρα μηπως της ξεπερασες?

Όχι...210 κιλοβατώρες για 20-21 μέρες...μάλιστα είχα επιλέξει και το πρόγραμμα 450...

• Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, history είπε

Όχι...210 κιλοβατώρες για 20-21 μέρες...μάλιστα είχα επιλέξει και το πρόγραμμα 450...

myrae

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
19 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Οταν υπογραφεις ενα συμβολαιο, στους ορους αναφερεται και τι γινεται αν δεν ανανεωσεις στην ληξη, συνηθως σε ριχνουν σε καποιο πρασινο ή κιτρινο φυσικα στον ιδιο παροχο και παντα με τιμη πιο τσιμπημενη.

Αν πας προτεργια με συσταση (για να παρεις και το 10x5) πιο συμφερον ειναι το κιτρινο deal ομως προυποθετει οτι θα ελεγχεις τιμη καθε μηνα, δεν εχει σιγουρη δηλαδη τιμη και τον αλλο μηνα. Αν θελεις κατι σταθερο εχει το secure12m με 9,90 παγιο και 0,099/kw. Εσυ που ησουν;

στο Protergia Οικιακό - Value Special ΚΟΤ Β
επειδη θα ξενοικιασω μεχρι Γεναρη, θελω κατι short term
μου ειπαν απο την εξυπηρετηση οτι παραμενω τυπικα στο πρασινο κι ας εχει ληξει το συμβολαιο (εφοσον δεν αλλαζω παροχο και παραμενω)
για αυτους τους 2-3 μηνες ακομη, με συμφερει να παω στο κιτρινο deal on time δηλαδη;

Επεξ/σία από chester20080
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, chester20080 είπε

στο Protergia Οικιακό - Value Special ΚΟΤ Β
επειδη θα ξενοικιασω μεχρι Γεναρη, θελω κατι short term
μου ειπαν απο την εξυπηρετηση οτι παραμενω τυπικα στο πρασινο κι ας εχει ληξει το συμβολαιο (εφοσον δεν αλλαζω παροχο και παραμενω)
για αυτους τους 2-3 μηνες ακομη, με συμφερει να παω στο κιτρινο deal on time δηλαδη;

Σιγουρα. Το deal εχει 0,09093 ενω το πρασινο 0,16.

Αν ειχες ορεξη θα μπορουσες να κανεις μια κινηση να φυγεις ωστε να σου δωσουν και τιποτα καλο ως αντιπροσφορα. Αλλα αυτο ειναι θεμα δικο σου. Παντως κανε εστω μια αλλαγη στο κιτρινο.

edit τωρα το ειδα, ησουνα 2 χρονια στο πρασινο; πρεπει να εχεις πληρωσει απιστευτες τιμες. Γενικα επειδη δεν σε κοβω να πολυψαχνεσαι, στο καινουργιο σπιτι να επιλεξεις μπλε.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Eπειδή είμαι εξαιρετικά "τυχερός" και κληρώθηκα διαχειριστής, έχει κανείς ιδέα για επαγγελματικό Γ τιμολόγιο πολυκατοικίας τι παίζει; 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, CHRISpros είπε

Eπειδή είμαι εξαιρετικά "τυχερός" και κληρώθηκα διαχειριστής, έχει κανείς ιδέα για επαγγελματικό Γ τιμολόγιο πολυκατοικίας τι παίζει; 

Γ21-22-23;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Γ21-22-23;

Γ21. 

Από οτι  είδα στον τελευταίο λογαριασμό ειναι ΔΕΗ με 0,15 τιμή και 5 ευρω πάγιο

Επεξ/σία από CHRISpros
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, CHRISpros είπε

Γ21. 

Από οτι  είδα στον τελευταίο λογαριασμό ειναι ΔΕΗ με 0,15 τιμή και 3,5 ευρώ πάγιο

Καταναλωσεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...