Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 1comment είπε

Με τα επαγγελματικά σταθερά τι γίνεται; Παίζει κάτι φτηνότερο από 0,12Ε;

Το φθηνοτερο Γ21 ειναι της eunice με μηδενικο παγιο και 0,125.  Και προτεργια 9,90 παγιο και 0,119

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το φθηνοτερο Γ21 ειναι της eunice με μηδενικο παγιο και 0,125.  Και προτεργια 9,90 παγιο και 0,119

Της προτεργια εχω. Ελεγα μήπως βγήκε κάτι φτηνότερο γιατί μου λήγει σε ένα δίμηνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, 1comment είπε

Της προτεργια εχω. Ελεγα μήπως βγήκε κάτι φτηνότερο γιατί μου λήγει σε ένα δίμηνο.

Καταναλωσεις; Κοιτα παντως οταν θα ληγει και να θες να μεινεις προτεργια κανε μια αλλαγη παροχου σε κιτρινο ωστε να τσιμπησεις καμια καλη αντιπροσφορα και ισως μηδενισεις τα παγια, δεν ξερω τι δινουν σε επαγγελματικα.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, dimo69 είπε

Ερώτηση!

Εάν πάω στο Power Home Secure 5.0 της zenith θα μπει το Κοτ Β'?

Με το ποσό που μου δίνει η ΔΕΗ 0.045?

Ναι.

Εχε υποψιν σου ομως τον παρακατω ορο:

3.6 Ο Λογαριασμός Κατανάλωσης εκδίδεται κατά κανόνα σε μηνιαία βάση, πλην των δικαιούχων ΚΟΤ για τους οποίους δύναται να εκδίδεται Λογαριασμός Κατανάλωσης με διαφορετική συχνότητα, κατόπιν σχετικής ενημέρωσης.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.

Ηρων blue generous Home 3 

30 μέρες κατανάλωση 

268 kw 

84,68 euro 

Εμενα μου φαίνονται πολλά, εσείς τι λέτε; να ψαχτώ για αλλού ή να αλλάξω πρόγραμμα στον ηρων; 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, teopanta1 είπε

30 μέρες κατανάλωση 

268 kw 

84,68 euro 

Εμενα μου φαίνονται πολλά, εσείς τι λέτε; να ψαχτώ για αλλού ή να αλλάξω πρόγραμμα στον ηρων; 

Μονο η χρεωση προμηθειας 84,68 ή ολος ο λογαριασμος; αν ειναι ευκολο ανεβασε λογαριασμο να τον δουμε. 

Παντως ειναι σταθερο πως να φυγεις; θα πληρωσεις ρητρα αποχωρησης.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

30 μέρες κατανάλωση 

268 kw 

84,68 euro 

Αν υπολογίζω σωστά πλήρωσες 68 ευρώ για τα υπόλοιπα δηλαδή ρυθμιζόμενες, ερτ, δήμο και τέτοια. Έβγαλα χρέωση για τις 268kwh και το πάγιο...

Δες ένα λογαριασμό τι ποσά σου λέει σε κάθε ενότητα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
45 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

30 μέρες κατανάλωση 

268 kw 

84,68 euro 

Μήπως δεν πλήρωσες εμπρόθεσμα κάποιο λογαριασμό και σε τσεκουρωσαν στον επόμενο... ανέβασε τον λογαριασμό ..η μήπως έληξε και πηγές σε κανά κίτρινο φωτιά 🔥

Αυτό είχε τιμή 0,147€/kwh και 9,9 πάγιο?? Αν ναι για τις 268 μαζί με το πάγιο πάει 49,2€..

Επεξ/σία από Dogtor21
Δημοσ.
3 hours ago, ste21 said:

Καλημέρα σας,

ερωτηση επιβεβαίωσης:

Μετα απο συναψη συμβασης μέσω συστασης,

3η σελίδα προτεργια συμβαση μου γραφει αυτο :
image.png.3fef3c8d661d801f571c85fca2540625.png

ειμαι οκ για τα 5x10€ ???

Ευχαριστω προκαταβολικά στην ομαδα !!

Καινουριο ειναι αυτο?

Την αίτηση την εκανες απο λινκ συστασης μεσω του σαιτ και σε πηραν απευθειας απο την Προτεργια για την αιτηση?

Μοιαζει σαν μονοκομματη πιστωση αρα ισως αποδοθει ολοκληρη στον πρωτο λογαριασμο σου και οχι 10 ευρω για 5 μηνες.

Μηπως επειδη πλησιαζουμε τελος ετους θελουν να ολοκληρωσουν με το κυκλωμα πιστωσεων και συστασεων μεχρι 31/12/2025 και απο 1/1/2026 πιστώσεις/συστάσεις γιοκ?

Είτε επειδή είχαν παρατηρηθεί τελευταια θεματάκια με BAF που χάνονταν και δεν αποδίδονταν και χρειαζόταν παραπονο πελατη, αποφασισαν να τις διαχειριζεται και ελεγχει επιτοπου με την αιτηση ξεχωριστη ομαδα και να τις αποδιδει μονοκομματα ολοκληρες για να κλεινει ο κυκλος πιστωσης για το νεο πελατη.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, Sebu είπε

Καινουριο ειναι αυτο?

Την αίτηση την εκανες απο λινκ συστασης μεσω του σαιτ και σε πηραν απευθειας απο την Προτεργια για την αιτηση?

Μοιαζει σαν μονοκομματη πιστωση αρα ισως αποδοθει ολοκληρη στον πρωτο λογαριασμο σου και οχι 10 ευρω για 5 μηνες.

Μηπως επειδη πλησιαζουμε τελος ετους θελουν να ολοκληρωσουν με το κυκλωμα πιστωσεων και συστασεων μεχρι 31/12/2025 και απο 1/1/2026 πιστώσεις/συστάσεις γιοκ?

Είτε επειδή είχαν παρατηρηθεί τελευταια θεματάκια με BAF που χάνονταν και δεν αποδίδονταν και χρειαζόταν παραπονο πελατη, αποφασισαν να τις διαχειριζεται και ελεγχει επιτοπου με την αιτηση ξεχωριστη ομαδα και να τις αποδιδει μονοκομματα ολοκληρες για να κλεινει ο κυκλος πιστωσης για το νεο πελατη.

4-4-25 παρομοια διατυπωση ειχε αλλα αποδοθηκε 10x5

SYMBOLAIO_SWIFT_page-0003.jpg

Η διαφορα ειναι οτι την απαριθμει Referral No1, μηπως εχει μπει καποιο οριο στο ποσες φορες μπορεις να παρεις συσταση.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dimo69 είπε

Ερώτηση!

Εάν πάω στο Power Home Secure 5.0 της zenith θα μπει το Κοτ Β'?

Με το ποσό που μου δίνει η ΔΕΗ 0.045?

Ναι.

Το γράφει στους ειδικούς όρους 

1.3 Το προϊόν είναι διαθέσιμο και σε δικαιούχους του Κοινωνικού Οικιακού 
Τιμολογίου (ΚΟΤ), σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία.

Εάν έχεις μηνιαία καταμέτρηση στην περιοχή σου, θα βάζουν την έκπτωση Κοτ στις 350kwhs κάθε μήνα.

Δυστυχώς όλοι οι πάροχοι από τότε που άρχισε η μηνιαία καταμέτρηση βάζουν το Κοτ αναλογικά με τον μήνα και όχι στο σύνολο τής τετραμηνιαιας κατανάλωσης όπου δικαιούμαστε 1400kwhs

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Seldon40 είπε

4-4-25 παρομοια διατυπωση ειχε αλλα αποδοθηκε 10x5

SYMBOLAIO_SWIFT_page-0003.jpg

Η διαφορα ειναι οτι την απαριθμει Referral No1, μηπως εχει μπει καποιο οριο στο ποσες φορες μπορεις να παρεις συσταση.

Μη βάζετε ιδέες 😉

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...