Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Seldon40 είπε

4-4-25 παρομοια διατυπωση ειχε αλλα αποδοθηκε 10x5

SYMBOLAIO_SWIFT_page-0003.jpg

Η διαφορα ειναι οτι την απαριθμει Referral No1, μηπως εχει μπει καποιο οριο στο ποσες φορες μπορεις να παρεις συσταση.

Δεν ειναι Νο 1... απλα εχω σβησει τους υπολοιπους αριθμους.

Επίσης κατι ακομα αν γνωριζετε, ο τελευταιος λογαριασμος που έστειλα για την αιτηση δεν ειναι του παροχου που εχω αυτη τη στιγμη. Ειναι του προηγουμενου διοτι αυτος που εχω τωρα δεν εχει εκδοσει ακομα πρωτο λογαριασμο. Θα εχω καποιο θεμα ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ste21 είπε

Δεν ειναι Νο 1... απλα εχω σβησει τους υπολοιπους αριθμους.

Επίσης κατι ακομα αν γνωριζετε, ο τελευταιος λογαριασμος που έστειλα για την αιτηση δεν ειναι του παροχου που εχω αυτη τη στιγμη. Ειναι του προηγουμενου διοτι αυτος που εχω τωρα δεν εχει εκδοσει ακομα πρωτο λογαριασμο. Θα εχω καποιο θεμα ?

Τι θεμα να εχεις; αφου το δεχθηκαν και υπεγραψες ηδη τη συμβαση, ολα καλα.

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Τι παίζει ΤΩΡΑ για να πάει κάποιος σε σταθερό ελπεντισον?

Εάν είναι από πράσινο τιμολόγιο τρέχουν promo με 100 ευρώ Σκλαβενίτη αλλιώς 40 ευρώ Σκλαβενιτη.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Τι παίζει ΤΩΡΑ για να πάει κάποιος σε σταθερό ελπεντισον?

Περίμενε μήπως τέλος του μήνα γίνει κανένας χαμός σαν τον προηγούμενο..

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Dogtor21 είπε

Περίμενε μήπως τέλος του μήνα γίνει κανένας χαμός σαν τον προηγούμενο..

Τέλος του μήνα λογικά θα δίνουν το 100€ για όλους στα μπλε. Και έναν παλιό Λογαριασμό από πράσινο αν έχεις και αλλάξεις ημερομηνία το παίρνουν. Ο νέος πάροχος δεν ξέρει ούτε μπορεί να μάθει σε ποιον πάροχο είσαι και ποιο πρόγραμμα έχεις 

Δημοσ.
8 hours ago, Seldon40 said:

4-4-25 παρομοια διατυπωση ειχε αλλα αποδοθηκε 10x5

SYMBOLAIO_SWIFT_page-0003.jpg

Η διαφορα ειναι οτι την απαριθμει Referral No1, μηπως εχει μπει καποιο οριο στο ποσες φορες μπορεις να παρεις συσταση.

Δεν εχει ιδια διατυπωση

Αυτο που ποσταρες λεει ξεκαθαρα BAF Referral, "Bring a Friend Referral" και έχει και τον αυξοντα αριθμό μάλλον ή αριθμό πελατη αυτού που έκανε την συσταση. Λχ εμενα ο αντιστοιχος αριθμος αρχιζει με 100 αλλα ειναι πολυ μικροτερος στην αρχικη χιλιαδα.

Του συμφορουμίτη λει απλα Referral, δεν αναφερει κατι για Bring a Friend (BAF) και δεν έχει και τον αυξοντα αριθμό που ίσως είναι ο αριθμός πελάτη συστασης.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Όλος ο λογαριασμός 

Οπως και να εχει εισαι σε σταθερο τιμολογιο, αν φυγεις θα πληρωσεις ρητρα αποχωρησης, παντως δεν ξερω αν εχει καποιο λαθος ο λογαριασμος, αν μπορεις να τον ανεβασεις να τον δουμε θα ηταν καλυτερα. Δεν φανταζομαι να εχει λαθος, ποση ειναι η χρεωση προμηθειας δηλαδη;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Τον ανέβασα 

Δεν φαινεται καποιο λαθος, απλως εισαι σε σχετικα ακριβο προγραμμα για σταθερο, 0,11/kw με την εκπτωση συνεπειας, υπαρχουν δηλαδη σταθερα με πολυ καλυτερη τιμη κιλοβατωρας. Ποτε ληγει το συμβολαιο σου; 

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, teopanta1 είπε

Το συμβόλαιο λήγει 1/4/26 και έχω τριφασικό ναι 

Eχεις δρομο ακομα, δεν νομιζω να θες να σπασεις συμβολαιο και να πληρωσεις πεναλτι. 

Αν μπορει ο @bilham να μας διαφωτισει σε αυτο που ελεγε την αλλη φορα οτι σε μικρες καταναλωσεις με τριφασικη παροχη συμφερει το πικασο της προτεργιας. Αν εισαι στη συγκεκριμενη περιπτωση δηλαδη, τι καταναλωση εχεις τον χρονο; το 268 ειναι αντιπροσωπευτικο;

Δημοσ.

Η protergia στελνει ποτε λογαριασμο ? κοντευουν 2 μηνες να περασουν και ακομα λογαριασμο δεν εχω λαβει. Ουτε εντυπο, ουτε email, Ουτε μεσα στην εφαρμογη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...