Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Ποιοι είναι οι τουριστικοί προορισμοί αυτό το μήνα για εξοχικό με λίγες kw κατανάλωση;

Τι δώρα παίζουν; 

Ήρων ήμουν πριν 3 μήνες άρα λογικά δεν διεκδικούμε 50€. 

Τώρα σε ποιον πάροχο είσαι;

Δημοσ.

Στο Μάθετε το στάδιο της αίτησής σας της Προτέργιας, σε τι μορφή πρέπει να είναι ο αριθμός παροχής; Έχω δοκιμάσει πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς και τίποτα, ενώ είμαι ήδη πελάτης σε μια παροχή.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Dimitris156 είπε

Στο Μάθετε το στάδιο της αίτησής σας της Προτέργιας, σε τι μορφή πρέπει να είναι ο αριθμός παροχής; Έχω δοκιμάσει πόσους διαφορετικούς συνδυασμούς και τίποτα, ενώ είμαι ήδη πελάτης σε μια παροχή.

+1 απο τον προηγουμενο και 12ο ψηφιο το 0.

• Thanks 1
Δημοσ.
27 minutes ago, 1J4t said:

Τώρα σε ποιον πάροχο είσαι;

Τώρα ΔΕΗ 

Μέχρι τέλη Ιούλιο ήμουν Ήρων 

Αύγουστο volton γιατί είχα πολύ μεγάλες καταναλώσεις 

Μέσα Σεπτεμβρίου πήγα ΔΕΗ. Έκλεισα μήνα τώρα και σκέφτομαι τον επόμενο προορισμό.

Από τώρα μέχρι Δεκέμβριο θα έχω 50-100 kWh 

Δεκέμβριο ίσως 100-150 kWh 

Και Ιανουάριο μάλλον ίδιες 100-150

35 minutes ago, Seldon40 said:

Αφου περασες απο ΗΡΩΝ, ακολουθει η volton για ενα μηνα δωρεαν χρεωση προμηθειας και η προτεργια με συσταση για το γνωστο 10x5, lite για πολυ χαμηλες καταναλωσεις με μηδενικο παγιο, αλλιως deal,

Η elpedison δεν δίνει 40€ Σκλαβενίτη;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

Μόνο σε σταθερά αυτό το διάστημα...σε κυμαινόμενο αν βρεις 20αρα Σκλαβενίτη max. (Τον προηγούμενο μήνα μοίρασε κατοστάρικα)

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Τώρα ΔΕΗ 

Μέσα Σεπτεμβρίου πήγα ΔΕΗ. Έκλεισα μήνα τώρα και σκέφτομαι τον επόμενο προορισμό.

ΕΛΠΕ έδινε 30/9 100 Σκλαβενίτη. Τώρα δεν ξέρω αν ξαναδώσει πάλι 31/10. Τώρα για τουρισμό όχι δεν δινει

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, prefuse είπε

Τώρα ΔΕΗ 

Άντε πέρνα από Συστέργια (protergia) μια βόλτα!

• Haha 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Τώρα ΔΕΗ 

Θα πήγαινα Protergia για το 10€x5μήνες, μπορεί να δεχθείς κάποια προσφορά να μείνεις στη ΔΕΗ, αν και δεν έχει αναφερθεί κάτι τέτοιο, αν δεν κάνω λάθος. Αν θα πας στο Lite ή στο Deal αποφασίζεις εσύ, αυτή τη στιγμή με τις τιμές ισχύουν, κάτω από 76KWh συμφέρει το Lite αλλιώς το Deal.  Αν δεν υπάρξει κάποιο Promo για κάποιο άλλο πάροχο, με το που συμπληρώνεις 6 μήνες κάνεις αίτηση για Ήρων να ξαναπάρεις τα 50€.

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, Sta είπε

Καλησπέρα,

για εξοχικό με 2000-2500kwh το χρόνο τι προτείνετε;

Είναι σταθερή η κατανάλωση σου όλο το χρόνο, πχ 2500KWh/12 ή κάποιους μήνες ελάχιστη κατανάλωση και κάποιους άλλους μεγάλη; Θες σταθερό ή κυμαινόμενο τιμολόγιο;

Δημοσ.
10 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Είναι σταθερή η κατανάλωση σου όλο το χρόνο, πχ 2500KWh/12 ή κάποιους μήνες ελάχιστη κατανάλωση και κάποιους άλλους μεγάλη; Θες σταθερό ή κυμαινόμενο τιμολόγιο;

οχι ειναι καπου 100-120kwh το χειμωνα και 300-400 τους καλοκαιρινους μήνες. Σταθερό μάλλον; δεν ξέρω κιόλας.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sta είπε

οχι ειναι καπου 100-120kwh το χειμωνα και 300-400 τους καλοκαιρινους μήνες. Σταθερό μάλλον; δεν ξέρω κιόλας.

Απλά αν οι καλοκαιρινοί μήνες είναι μόνο οι τρεις θα πληρώσεις πάγια για όλη την χρονιά που θα καις και λίγο αν πας σε σταθερό..συν ότι είσαι δεσμευμένος άρα σε κάποια ενδεχόμενη καλή προσφορά δεν θα μπορείς να την εκμεταλλευτείς 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...