Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πάγιο των μπλε μόνο με "ενοχλεί" για 2500 kwh το χρόνο. Βέβαια είναι και τα κίτρινα που για ένα χρόνο θα είναι ίδιες οι τιμές;

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sta είπε

οχι ειναι καπου 100-120kwh το χειμωνα και 300-400 τους καλοκαιρινους μήνες. Σταθερό μάλλον; δεν ξέρω κιόλας.

Με 100-120Kwh πας καρφί σε κυμαινόμενο (κίτρινο) και για τους καλοκαιρινούς μήνες μέχρι τότε βλέπεις τι συμφέρει. Θα πρότεινα με 100-120Kwh το Deal της Protergia με σύσταση για να έχεις τα 10€x5μήνες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Sta είπε

έχει κάποιο τέτοιο κίτρινο η ΔΕΗ που να συμφέρει;

Είναι πιο ακριβή από τα κίτρινα που συστήνονται. 

Protergia ξεκάθαρα για το συνολικό όφελος έκπτωσης, τιμής kwh και παγίου. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Sta είπε

έχει κάποιο τέτοιο κίτρινο η ΔΕΗ που να συμφέρει;

ΔΕΗ και να συμφέρει σε κίτρινο ή σταθερό σε σχέση με τον ανταγωνισμό δεν υπάρχει για εξοχικό. Για να θέσουμε πιο σωστά την ερώτηση, πιο είναι το καλύτερο της ΔΕΗ για εξοχικό; Τότε να απαντήσουμε!

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hountalass είπε

Και εγώ ακόμα περιμένω στον βατήρα...

Και όπως έλεγε στο παρά πέντε η γιαγιά Σοφία στον Σπύρο...ΜΠΑΜ!!!

• Haha 3
Δημοσ.
35 minutes ago, hountalass said:

@Seldon40 πόσες συστάσεις λες να έχει λάβει ήδη ΧΩΡΙΣ να έχει ζητήσει ο ίδιος;

Ευτυχώς μεχρι στιγμής καμία και ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Με βλέπω για Ήρωνα και η elpe ή οι άλλοι, θα βγάλουν καμια προσφορά για Χριστούγεννα. το θέμα είναι ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια μικρή βοήθεια μου έστειλε το συμβόλαιο ή protergia και γράφει ότι η σύμβαση είναι 12 μήνες για το deal on time ισχύει κάτι τέτοιο;

Screenshot_20251020-170940.Chrome (1).png

Επεξ/σία από pulsargtir
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Ευτυχώς μεχρι στιγμής καμία και ελπίζω να παραμείνει έτσι.

Με βλέπω για Ήρωνα και η elpe ή οι άλλοι, θα βγάλουν καμια προσφορά για Χριστούγεννα. το θέμα είναι ότι κάθε πέρυσι και καλύτερα.

Γενικά πάντως παίζουν καλές αντιπροσφορες, καλύτερες κι από τα δωρα. Η προτεργια για κίτρινο μέσα σε δύο μήνες μου έδωσε 90 αρχές Σεπτεμβρίου και 90 αρχές Οκτωβρίου.

1 λεπτό πριν, pulsargtir είπε

Μια μικρή βοήθεια μου έστειλε το συμβόλαιο ή protergia και γράφει ότι η σύμβαση είναι 12 μήνες για το deal on time ισχύει κάτι τέτοιο;

Screenshot_20251020-170940.Chrome.png

Σωστά 12μηνη σύμβαση χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Το Baf το αναφέρει;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, pulsargtir είπε

Screenshot_20251020-170940.Chrome.png

Είναι κίτρινο, φεύγεις όποτε θες χωρίς ρήτρα, είναι το τυπικό που αναφέρουν όλα τα κίτρινα. 

Δημοσ.
2 hours ago, Seldon40 said:

Γενικά πάντως παίζουν καλές αντιπροσφορες, καλύτερες κι από τα δωρα. Η προτεργια για κίτρινο μέσα σε δύο μήνες μου έδωσε 90 αρχές Σεπτεμβρίου και 90 αρχές Οκτωβρίου.

Αυτά τα 90 αρια, τι ακριβώς είναι; Κουπόνια σούπερ μάρκετ, δωρεάν πάγια (αν και δεν γίνεται γιατί πήρες Σεπτεμβρίο, Οκτωβρίο) κάτι άλλο;

Επίσης τι καταναλώσεις έχεις γιατί χλωμό να τα δίνουν για χαμηλές καταναλώσεις, λογικά βλέπουν κάποιο ιστορικό καταναλώσεων.

Πώς τα κατάφερες ρε μπαγασα και πήρες για 2 μήνες απανωτά και στην ίδια εταιρεία.. θα πρέπει να υπάρχει sticky note με τον "καλύτερο" ενεργειακό τουρίστα ανά μήνα και τα κατορθώματα του. 😛 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αυτά τα 90 αρια, τι ακριβώς είναι; Κουπόνια σούπερ μάρκετ, δωρεάν πάγια (αν και δεν γίνεται γιατί πήρες Σεπτεμβρίο, Οκτωβρίο) κάτι άλλο;

Επίσης τι καταναλώσεις έχεις γιατί χλωμό να τα δίνουν για χαμηλές καταναλώσεις, λογικά βλέπουν κάποιο ιστορικό καταναλώσεων.

Πώς τα κατάφερες ρε μπαγασα και πήρες για 2 μήνες απανωτά και στην ίδια εταιρεία.. θα πρέπει να υπάρχει sticky note με τον "καλύτερο" ενεργειακό τουρίστα ανά μήνα και τα κατορθώματα του. 😛 

Πιστωση στον λογαριασμο ειναι. Απο οτι ειπαν και συμφορουμιτες ολους τους περνουν για αντιπροσφορα. 

Τον σεπτεμβριο λογω της αλλαγης που εγινε στο κιτρινο, εφυγα για ηρων που ειχε 0,075 και με πηραν τηλ, τελος σεπτεμβρη πηγα ελπε για τις δωροεπιταγες σκλαβενιτη και με ξαναπηραν, δεν το περιμενα να σου πω την αληθεια. Καμια 300/μηνα κιλοβατωρες ειχα το καλοκαιρι. Μετα με επερνε παλι η ελπε για 100αρικο αλλα δεν δεχθηκα.

Γενικα παντως παιζουν καλες αντιπροσφορες.

Επεξ/σία από Seldon40

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...