Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αυτά τα 90 αρια, τι ακριβώς είναι; Κουπόνια σούπερ μάρκετ, δωρεάν πάγια (αν και δεν γίνεται γιατί πήρες Σεπτεμβρίο, Οκτωβρίο) κάτι άλλο;

Επίσης τι καταναλώσεις έχεις γιατί χλωμό να τα δίνουν για χαμηλές καταναλώσεις, λογικά βλέπουν κάποιο ιστορικό καταναλώσεων.

Πώς τα κατάφερες ρε μπαγασα και πήρες για 2 μήνες απανωτά και στην ίδια εταιρεία.. θα πρέπει να υπάρχει sticky note με τον "καλύτερο" ενεργειακό τουρίστα ανά μήνα και τα κατορθώματα του. 😛 

Ε όχι και καλύτερος ενεργειακός τουρίστας ο @Seldon40...😂

Πολλοί πήρανε τα 90αρια σαν πίστωση στον επόμενο λογαριασμό στην protergia,συνδιαζοντας τα μάλιστα στις 30 Σεπτέμβρη με επιπλέον δωροεπιταγη 100 ευρώ Σκλαβενίτη από elpedison!

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
  • Haha 1
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Ε όχι και καλύτερος ενεργειακός τουρίστας ο @Seldon40...😂

Εσυ με ξεσηκωσες 30.9 να παμε για 100 σκλαβενιτη στην ελπε. δεν τα ηξερα εγω. 😂

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Εσυ με ξεσηκωσες 30.9 να παμε για 100 σκλαβενιτη στην ελπε. δεν τα ηξερα εγω. 😂

Ναι και δυσκολεύτηκες να πειστείς 😂

Ενεργειακός τουρίστας χωρίς 20+ τελευταίο ψηφίο παροχής δε λογίζεται. 

@prefuse τον προηγούμενο μήνα ήταν δυνατά τα δωρα ακομα και στα κυμαινόμενα με προεξεχοντες τις αντιπροσφορες. Δυσκολο να υπαρξει αναλογη συνεχεια και αυτο το μηνα και ΔΕΗ δε συγκαταλεγεται στους παρόχους που μπαίνουν στη διαδικασία αντιπροσφορας. 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Γενικά πάντως παίζουν καλές αντιπροσφορες, καλύτερες κι από τα δωρα. Η προτεργια για κίτρινο μέσα σε δύο μήνες μου έδωσε 90 αρχές Σεπτεμβρίου και 90 αρχές Οκτωβρίου.

Σωστά 12μηνη σύμβαση χωρίς ρήτρα αποχώρησης. Το Baf το αναφέρει;

το Baf που το βρισκω?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Η ΤΕΑ τον Οκτωβριο ειναι σε ανοδικη πορεια, Σεπτεμβριο εκλεισε καπου 0,091 και Οκτωβριο μεχρι στιγμης ειναι 0,113. Οσοι ειναι σε expost κιτρινα θα εχουν πολυ ακριβη τιμη κιλοβατωρας τον Οκτωβριο. 

π.χ. το save της ζενιθ ειχε 0,1504 τον Σεπτεμβριο. Φανταζομαι Οκτωβριο θα φτασει 0,20

Όποιος είναι στο lite της Προτεργια είναι καλυμμένος ?

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, GREGORYMO είπε

Όποιος είναι στο lite της Προτεργια είναι καλυμμένος ?

Ειναι exante, εχει ανακοινωθει η τιμη Οκτωβριου.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ειναι exante, εχει ανακοινωθει η τιμη Οκτωβριου.

Τιμή 0,15447 βέβαια...προφανώς και δεν είναι χαμηλή,  αλλά σαφώς καλύτερη από αυτή που αναμένεται να κλείσουν τα ex post κίτρινα. 

Υγ.ΔΕΗ στο myhome 4all έχει καλύτερη τιμή για Οκτώβριο (για τις πρώτες 500 kwh) στα κίτρινα πλην protergia.

Επεξ/σία από messinia3
  • Like 1
Δημοσ.
35 minutes ago, messinia3 said:

Ναι και δυσκολεύτηκες να πειστείς 😂

Ενεργειακός τουρίστας χωρίς 20+ τελευταίο ψηφίο παροχής δε λογίζεται. 

@prefuse τον προηγούμενο μήνα ήταν δυνατά τα δωρα ακομα και στα κυμαινόμενα με προεξεχοντες τις αντιπροσφορες. Δυσκολο να υπαρξει αναλογη συνεχεια και αυτο το μηνα και ΔΕΗ δε συγκαταλεγεται στους παρόχους που μπαίνουν στη διαδικασία αντιπροσφορας. 

Λες να κάνω αίτηση για Ήρων και αν δω bonus, συναινώ και αποδέχομαι.. αλλιώς το αφήνω στο αέρα και ψάχνω άλλο;

Protergia τα 10€ δεν τα υπολογίζω καν, αφού δεν θα μείνω πάνω από 1-2 μήνες δεν έχει νόημα. Καλύτερα κουπόνια σούπερ μάρκετ.

Απ' τα κίτρινα ποια έχουν σχετικά φθηνή τιμή kWh με μηδενικό πάγιο;

Αν είναι να δω και αυτά και αποφασίζω. Δεν γνωρίζω καν πόσο έχει το κίτρινο που είμαι τώρα με μηδενικό πάγιο από ΔΕΗ.

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Λες να κάνω αίτηση για Ήρων και αν δω bonus, συναινώ και αποδέχομαι.. αλλιώς το αφήνω στο αέρα και ψάχνω άλλο;

Το μπονους θα το δεις σιγουρα, μια επιφυλαξη εχω ομως μην το ζητησουν πισω στον τελικο.

5 λεπτά πριν, prefuse είπε

Αν είναι να δω και αυτά και αποφασίζω. Δεν γνωρίζω καν πόσο έχει το κίτρινο που είμαι τώρα με μηδενικό πάγιο από ΔΕΗ.

Υπαρχει μηδενικο παγιο στη ΔΕΗ;

6 λεπτά πριν, prefuse είπε

Λιγο αταιριαστο μηδενικο παγιο-χαμηλη τιμη. Συνηθως τα μηδενικα παγια εχουν ακριβη κιλοβατωρα και ειναι για χαμηλες καταναλωσεις.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Υπαρχει μηδενικο παγιο στη ΔΕΗ;

Το ίδιο θα ρώταγα,αλλά είναι off topic.

Δεν έχει πάντως 😂 εκτός εάν εννοεί το  students που ήταν χωρίς πάγιο για τους μήνες του καλοκαιριού. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, messinia3 είπε

Το ίδιο θα ρώταγα,αλλά είναι off topic.

Δεν έχει πάντως 😂

Ναι μου εκανε εντυπωση κι εμενα. Ενα κιτρινο υπαρχει το myhome με 5 παγιο.

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, prefuse είπε

Από τα κίτρινα τη φθηνότερη τιμή kwh έχει το value deal ontime  της protergia.Μετα ακολουθεί το myhome 4all της ΔΕΗ.Κανενα όμως από τα δύο δεν έχει μηδενικο πάγιο .

Σοβαρό δώρο για κυμαινόμενο εάν έχεις λάβει το δωρεάν μήνα σε volton και τα 50 Ηρωνα δεν παίζει...όπως τα περιγράφεις ξαναδοκίμασε μήπως λάβεις εκ νέου τα 50 Ήρωνα. 

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
40 λεπτά πριν, prefuse είπε

Το πιθανότερο είναι ότι θα το δεις.. απλά αν έχεις πάει και άλλη φορά στο εξάμηνο δεν θα μπορείς να το διεκδικήσεις ούτε μέσω ΡΑΕ.. αλλά χλωμό για ΗΡΩΝ 😝

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...