Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Jedi35 είπε

Με 40 έως 60 kw το Μήνα  σε σπίτι 25τ.μ με έχει ταράξει η elpedison στα 70αρια πως ξεμπλέκω απ αυτούς?

Οπωσδήποτε κάτι με μηδενικό πάγιο. Προτεργια lite με σύσταση θα πάρεις και 10χ5 και ηρων yellow free με econtract 50αρικο. Σε ποιο πρόγραμμα είσαι;

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Οπωσδήποτε κάτι με μηδενικό πάγιο. Προτεργια lite με σύσταση θα πάρεις και 10χ5 και ηρων yellow free με econtract 50αρικο. Σε ποιο πρόγραμμα είσαι;

ELPEDISON Bright for business Γ21 Δυστυχώς είναι τριφασικό ο σπιτονοκοκυρης το είχε έτσι και δεν το αλλάζει 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Jedi35 είπε

ELPEDISON Bright for business Γ21 Δυστυχώς είναι τριφασικό ο σπιτονοκοκυρης το είχε έτσι και δεν το αλλάζει 

Ωχ κατάλαβα εχεις πολλά στις ρυθμιζόμενες. Σταθερό είναι;

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Jedi35 είπε

Ωχ κατάλαβα εχεις πολλά στις ρυθμιζόμενες. Πότε λήγει; Εδώ ταιριάζει αυτό που είπε ένας συμφορουμιτης. Προτεργια Πικάσο 39.99 προμήθεια + ρυθμιζόμενες και στο τέλος του χρόνου θα πάρεις και επιστροφη. 

• Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Ωχ κατάλαβα εχεις πολλά στις ρυθμιζόμενες. Σταθερό είναι;

Ναι  και έχω ακόμη 6 μήνες συμβόλαιο αν το σπάσω θα βρω τίποτα άλλο οι πάλι τα ίδια θα έρχονται:/

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, Jedi35 είπε

Ναι  και έχω ακόμη 6 μήνες συμβόλαιο αν το σπάσω θα βρω τίποτα άλλο οι πάλι τα ίδια θα έρχονται:/

Σκέψου σοβαρά το Πικάσο. small 1325kw τον χρόνο. 39.99 χρέωση προμηθειας και ρυθμιζόμενες άντε μαζί με δημοτικά τέλη και ΕΡΤ θα είναι πιστεύω κάτω από 50. Και με την κατανάλωση που έχεις τέλος του χρόνου θα έχεις και καλή επιστροφή.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Σκέψου σοβαρά το Πικάσο. small 1325kw τον χρόνο. 39.99 χρέωση προμηθειας και ρυθμιζόμενες άντε μαζί με δημοτικά τέλη και ΕΡΤ θα είναι πιστεύω κάτω από 50. Και με την κατανάλωση που έχεις τέλος του χρόνου θα έχεις και καλή επιστροφή.

40 έως 60 κιλοβατώρες και λες ότι συμφέρει το picasso?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

40 έως 60 κιλοβατώρες και λες ότι συμφέρει το picasso?

Γ21 ΕΛΠΕ πληρώνει 70/μήνα τριφασικό. Δεν συμφέρει το σμαλ 1325κβ με 39.90 και επιστροφή τέλος του χρόνου; Εσύ τι προτείνεις;

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ.
7 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Γ21 ΕΛΠΕ πληρώνει 70/μήνα τριφασικό. Δεν συμφέρει το σμαλ 1325κβ με 39.90 και επιστροφή τέλος του χρόνου; Εσύ τι προτείνεις;

Το picasso συμπεριλαμβάνει και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις?

Δηλαδή όποιος έχει τριφασικό, έχει ένα επιπλέον κίνητρο να το επιλέξει?

ΕΓΩ που  έχω κοινόχρηστο τριφασικό με πολύ μικρή κατανάλωση, θα έχω διάφορο αν πάω εκεί?

Κάτ αρχήν πιάνει και κοινόχρηστα?

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Jedi35 είπε

Με 40 έως 60 kw το Μήνα  σε σπίτι 25τ.μ με έχει ταράξει η elpedison στα 70αρια πως ξεμπλέκω απ αυτούς?

Κάτι δεν ταιριάζει . Οι 60kWh έχουν περίπου 15€ ρυθμιζόμενες (τριφασικό ) και ας πούμε 20€ τα πάγια , 35€ . Τα άλλα 35€ για 60kWh ; Αν μπορείς ανέβασε λογαριασμό .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλημέρα. Μπορώ να έχω μία σύσταση για protergia; Ευχαριστώ.

Thank you έλαβα αρκετές!

Επεξ/σία από geodimis
Δημοσ.
12 λεπτά πριν, alekout είπε

Κάτι δεν ταιριάζει . Οι 60kWh έχουν περίπου 15€ ρυθμιζόμενες (τριφασικό ) και ας πούμε 20€ τα πάγια , 35€ . Τα άλλα 35€ για 60kWh ; Αν μπορείς ανέβασε λογαριασμό .

Aν εχει ισχυ 25ΚVΑ οι ρυθμιζομενες θα ειναι καπου 30ευρω.

1 ώρα πριν, GREGORYMO είπε

Το picasso συμπεριλαμβάνει και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις?

Δηλαδή όποιος έχει τριφασικό, έχει ένα επιπλέον κίνητρο να το επιλέξει?

ΕΓΩ που  έχω κοινόχρηστο τριφασικό με πολύ μικρή κατανάλωση, θα έχω διάφορο αν πάω εκεί?

Κάτ αρχήν πιάνει και κοινόχρηστα?

Δεν ξερω αν ειναι για κοινοχρηστες. Τι ισχυ εχεις 25kva; τωρα ποσο πληρωνεις;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...