Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lotraikos είπε

Καλημέρα σας. Με 100-200 κιλοβατορες τον μηνα ποιο προγραμμα προτεινεται. ειμαι στον Ηρων. ευχαριστω

Σε κιτρινο; protegria deal ontime με συσταση. Ηρων θα πληρωνεις πολλα σε κιτρινο

Δημοσ.

Ναι για κιτρινο ενδιαφερομαι περισσοτερο αλλα αν υπαρχει κατι πιο συμφερων δεκτο. Μου εκανε συσταση η κοπελα μου εδω και μια εβδομαδα αλλα δεν μου εχει ερθει καποια ενημερωση. Δεν γνωριζω βασικα τον τροπο της συστασης. Κανω αιτηση και μετα δηλωνω την συσταση?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, lotraikos είπε

Ναι για κιτρινο ενδιαφερομαι περισσοτερο αλλα αν υπαρχει κατι πιο συμφερων δεκτο. Μου εκανε συσταση η κοπελα μου εδω και μια εβδομαδα αλλα δεν μου εχει ερθει καποια ενημερωση. Δεν γνωριζω βασικα τον τροπο της συστασης. Κανω αιτηση και μετα δηλωνω την συσταση?

Η συσταση ειναι ενα λινκ, μπαινεις συμπληρωνεις την φορμα με τα στοιχεια σου και σε καλουν απο την προτεργια να επιλεξεις πιο προγραμμα θελεις. Οταν λες σου εκανε συσταση, πως σου την εκανε;

Πιο συμφερον σε κιτρινο δεν υπαρχει.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, lotraikos είπε

Απλα πατας στο link της συστασης και μετα σε παιρνουν τηλ

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Η συσταση ειναι ενα λινκ, μπαινεις συμπληρωνεις την φορμα με τα στοιχεια σου και σε καλουν απο την προτεργια να επιλεξεις πιο προγραμμα θελεις. Οταν λες σου εκανε συσταση, πως σου την εκανε;

Πιο συμφερον σε κιτρινο δεν υπαρχει.

Μιλησε με εκπροσωπο για ανανεωση συμβολαιου και ειπε οτι θελω να παω και εγω στην προτεργια και της ζητησαν το τηλεφωνο μου απλα. Λογικα κατι δεν εγινε σωστα. θα το τσεκαρω. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, lotraikos είπε

Μιλησε με εκπροσωπο για ανανεωση συμβολαιου και ειπε οτι θελω να παω και εγω στην προτεργια και της ζητησαν το τηλεφωνο μου απλα. Λογικα κατι δεν εγινε σωστα. θα το τσεκαρω. ευχαριστω πολυ για την βοηθεια σας

Οχι φιλε λαθος εκανες. Θα σου δωσει λινκ η κοπελα σου, θα συμπληρωσεις την φορμα αφου πατησεις το λινκ και μετα θα σε παρουν τηλ. 

Αν η κοπελα δεν ειναι πελατης προτεργια δεν μπορει να δωσει συσταση.

edit τωρα καταλαβα, η κοπελα σου σε συστησε οτι θελεις να πας προτεργια. Η συσταση που λεμε εμεις εδω ειναι προμο της προτεργιας, ενας ηδη πελατης σου δινει ενα λινκ ωστε να παρεις εκπτωση απο 10 ευρω στους 5 πρωτους λογαριασμους.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 2
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lotraikos είπε

Όταν "έκανε τη σύσταση" της ήρθε ένα μέιλ με ένα link . Πρέπει να στο προωθήσει . Μετά όπως στα λένε οι φίλοι .

1 ώρα πριν, Seldon40 είπε

Aν εχει ισχυ 25ΚVΑ οι ρυθμιζομενες θα ειναι καπου 30ευρω.

Δεν ξερω αν ειναι για κοινοχρηστες. Τι ισχυ εχεις 25kva; τωρα ποσο πληρωνεις;

Δεν ξέρω αν υπολογίζονται διαφορετικά . Για μένα με τριφασικό ερασιτεχνικό είναι τόσο . Γιαυτό είπα να ανεβάσει λογαριασμό .

Είναι και για κοινόχρηστες . Αλλά οι κατηγορίες ( τιμές ) είναι διαφορετικές ( μεγαλύτερες ) .

2 ώρες πριν, GREGORYMO είπε

Το picasso συμπεριλαμβάνει και τις ρυθμιζόμενες χρεώσεις?

Δηλαδή όποιος έχει τριφασικό, έχει ένα επιπλέον κίνητρο να το επιλέξει?

ΕΓΩ που  έχω κοινόχρηστο τριφασικό με πολύ μικρή κατανάλωση, θα έχω διάφορο αν πάω εκεί?

Κάτ αρχήν πιάνει και κοινόχρηστα?

Ακριβώς . Για μονοφασικό δεν συμφέρει . Για τριφασικό με μικρή κατανάλωση , που το σύγκρινα με το Deal , είναι λίγο φθηνότερο . Αλλά δεν θα πάω ακόμα γιατί με κυμαινόμενα και συστάσεις θα πάω και δεύτερη φορά σ'ένα χρόνο .

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα.
1/11/2025 τελειώνει το zenith power home smart night μου.
Μέσο όρο έχω γύρω στις 225 κιλοβατώρες το μήνα. Χειμώνα περισσότερες και το καλοκαίρι λιγότερες.
Έχω και νυχτερινό μετρητή

Τι με συμφέρει να κάνω?
Διάβασα κάποιες σελίδες πίσω και βλέπω ότι μάλλον αξίζει να πάω στο Protergia value deal ontime. 

Είδα κάτι και για ενα promo "σύσταση" 
Θα μου στείλει και εμένα κανείς αυτή τη σύσταση?

Επεξ/σία από kalaxan
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kalaxan είπε

Καλησπέρα.
Μέσο όρο έχω γύρω στις 225 κιλοβατώρες το μήνα. Χειμώνα περισσότερες και το καλοκαίρι λιγότερες.

Τι με συμφέρει να κάνω?
Διάβασα κάποιες σελίδες πίσω και βλέπω ότι μάλλον αξίζει να πάω στο Protergia value deal ontime. 

Σήμερα είναι από τα καλύτερα κίτρινα αν όχι το καλύτερο για το μ.ο. του πληθυσμού. 

Σε φοιτητές ίσως υπάρχουν καλύτερα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, kalaxan είπε

Καλησπέρα.

Τι με συμφέρει να κάνω?

Απλά να έχεις στο νου σου κάθε πρώτη του μήνα να παρακολουθείς για τυχόν αλλαγή στο φθηνό κράχτη κίτρινο της protergia (εάν χρειαστεί θα πρέπει να αλλάξεις εσωτερικά πρόγραμμα)

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kalaxan είπε

Καλησπέρα.

Τι με συμφέρει να κάνω?

Η αλήθεια είναι ότι με σύσταση σε συμφέρει γιατί θα πάρεις αμέσως 50Ε δώρο (10Ε το μήνα για 5 μήνες) ενώ με τις συστάσεις που εσύ θα στέλνεις, θα παίρνεις κι άλλα 50Ε.

Γενικά η προτεργια είναι στις 2-3 φτηνότερες στα σταθερά.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, 1comment είπε

Η αλήθεια είναι ότι με σύσταση σε συμφέρει γιατί θα πάρεις αμέσως 50Ε δώρο (10Ε το μήνα για 5 μήνες) ενώ με τις συστάσεις που εσύ θα στέλνεις, θα παίρνεις κι άλλα 50Ε.

Γενικά η προτεργια είναι στις 2-3 φτηνότερες στα σταθερά.

Με τις καταναλώσεις που αναφέρει προσωπικά θα απέφευγα το δεκάρικο πάγιο των σταθερών.

Επεξ/σία από messinia3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, messinia3 είπε

Με τις καταναλώσεις που αναφέρει προσωπικά θα απέφευγα το δεκάρικο πάγιο των σταθερών.

Ναι δεν έχεις άδικο. Γενικότερα η προτεργια είναι φτηνή σε όλα αλλά εγώ πάντα θα επέλεγα σταθερό για μενα ανεξαρτήτως κατανάλωσης εκτός πια αν μιλάμε για σπίτι που κατοικείται μια φορά τους 2 μήνες. Το θεωρώ αγχωτικό να παρακολουθείς κάθε μήνα τις τιμές και να αλλάζεις συνέχεια πάροχο.

Επεξ/σία από 1comment
  • Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, 1comment είπε

Ναι δεν έχεις άδικο. Γενικότερα η προτεργια είναι φτηνή σε όλα αλλά εγώ πάντα θα επέλεγα σταθερό για μενα ανεξαρτήτως κατανάλωσης εκτός πια αν μιλάμε για σπίτι που κατοικείται μια φορά τους 2 μήνες.

Συνολικά πάλι όμως στον χρόνο θα είσαι ακριβότερος με μπλε. Τώρα το πόσο ακριβότερος εξαρτάται..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...