Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, hountalass είπε

Συνολικά πάλι όμως στον χρόνο θα είσαι ακριβότερος με μπλε. Τώρα το πόσο ακριβότερος εξαρτάται..

Εξαρτάται. Το κίτρινο μπορεί να αλλάξει τιμή οποτεδήποτε.

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 λεπτά πριν, 1comment είπε

Εξαρτάται. Το κίτρινο μπορεί να αλλάξει τιμή οποτεδήποτε.

ε και πάλι που να πάει ώστε να συμφέρει μπλε περισσότερο; που να περάσει ένας μήνας να μην το δεις με την σύσταση θα έχεις 10 ευρώ να απορροφήσει το έξτρα κόστος. τα μπλε με 10αρι πάγιο, τα έξτρα 5 ευρώ δηλαδή πόση αύξηση της τιμής kwh να είναι;

Άμα κάτσουμε μπορούμε να υπολογίσουμε ποια είναι η τιμή που ματσάρει η ξεπερνάει ένα κίτρινο το φθηνότερο μπλε. 

Αλλά προς το παρόν κάνουμε προπόνηση για σπριντ συστάσεων!

ΥΓ άλλοι είναι ντοπε και απλά περιμένουν στην γωνία!

Επεξ/σία από hountalass
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, hountalass είπε

ε και πάλι που να πάει ώστε να συμφέρει μπλε περισσότερο; που να περάσει ένας μήνας να μην το δεις με την σύσταση θα έχεις 10 ευρώ να απορροφήσει το έξτρα κόστος. τα μπλε με 10αρι πάγιο, τα έξτρα 5 ευρώ δηλαδή πόση αύξηση της τιμής kwh να είναι;

Άμα κάτσουμε μπορούμε να υπολογίσουμε ποια είναι η τιμή που ματσάρει η ξεπερνάει ένα κίτρινο το φθηνότερο μπλε. 

Αλλά προς το παρόν κάνουμε προπόνηση για σπριντ συστάσεων!

Το βασικο για να επιλεξει καποιος, κατα τη γνωμη μου, το μπλε ή το κιτρινο, ειναι να εχει τη διαθεση να ριχνει μια ματια στην τιμη του. Δηλαδη και να ξεχαστει ενα μηνα δεν εγινε και τιποτα αλλα μην κατσει ενα 6μηνο και παει η τιμη 0,20. Εχουμε δει εδω παραδειγματα να εχει παει ο αλλος σε κιτρινο φτηνο τον Ιανουαριο και μπαινει εδω το Σεπτεμβριο και λεει ξεχαστηκα, δηλαδη πληρωσε φτηνο 2 μηνες και ακριβο 7 μηνες. αν ειχε παει σε σταθερο θα του ειχε ερθει φτηνοτερο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Το βασικο για να επιλεξει καποιος, κατα τη γνωμη μου, το μπλε ή το κιτρινο, ειναι να εχει τη διαθεση να ριχνει μια ματια στην τιμη του. Δηλαδη και να ξεχαστει ενα μηνα δεν εγινε και τιποτα αλλα μην κατσει ενα 6μηνο και παει η τιμη 0,20. Εχουμε δει εδω παραδειγματα να εχει παει ο αλλος σε κιτρινο φτηνο τον Ιανουαριο και μπαινει εδω το Σεπτεμβριο και λεει ξεχαστηκα, δηλαδη πληρωσε φτηνο 2 μηνες και ακριβο 7 μηνες. αν ειχε παει σε σταθερο θα του ειχε ερθει φτηνοτερο.

Ε εντάξει αν πας σε κίτρινο και ξεχαστείς.... φταις...

Προφανώς ο καθένας πρέπει να ακούει τις προτάσεις από εδώ και να κάνει και μόνος του μια έρευνα και να αποφασίζει τι είναι καλύτερο για αυτόν. 

Θα μου πεις κάποιοι λένε ΔΕΗ ξέρω ΔΕΗ κάθομαι και ας δίνω περισσότερα, άρα είναι προς το συμφέρον τους;  

Σύσταση κανείς; 🤣 (Αν θέλει εννοώ...)

Επεξ/σία από hountalass
Δημοσ.
3 minutes ago, hountalass said:

Ε εντάξει αν πας σε κίτρινο και ξεχαστείς.... φταις...

Προφανώς ο καθένας πρέπει να ακούει τις προτάσεις από εδώ και να κάνει και μόνος του μια έρευνα και να αποφασίζει τι είναι καλύτερο για αυτόν. 

Θα μου πεις κάποιοι λένε ΔΕΗ ξέρω ΔΕΗ κάθομαι και ας δίνω περισσότερα, άρα είναι προς το συμφέρον τους;  

Σύσταση κανείς; 🤣 (Αν θέλει εννοώ...)

Αν θέλω να γυρίσω στην Προτέργια, εκτός από το σενάριο με ΣΫΣΤΑΣΗ, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για τυχόν άμεσο δώρο όπως η πρόταση τους για παραμονή?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, S90 είπε

Αν θέλω να γυρίσω στην Προτέργια, εκτός από το σενάριο με ΣΫΣΤΑΣΗ, υπάρχει κάποιο τηλέφωνο για τυχόν άμεσο δώρο όπως η πρόταση τους για παραμονή?

Μόνο αν κάνεις αίτηση για άλλο πάροχο (ενώ είσαι protergia) και σε καλέσουν για αντιπρόταση. 

Επεξ/σία από hountalass
  • Like 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, S90 είπε

Ε δεν παει ετσι, οταν φυγεις θα σε παρουν αυτοι. 

• Like 1
Δημοσ.

Κατά μέσο όρο, οι τούριστ πόσο καιρό κάθεστε στο ίδιο κίτρινο;

Νταξ άμα παίξει καμία δυνατή προσφορά όπως το 100€ της elpe και ήσασταν σε άλλη εταιρεία, την κάνετε και ας μην έχετε φάει το δώρο.. αλλά ο μέσος όρος ποιος είναι; Και βλέπετε τιμές κάθε 1 του μήνα;

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, prefuse είπε

Νταξ άμα παίξει καμία δυνατή προσφορά όπως το 100€ της elpe και ήσασταν σε άλλη εταιρεία, την κάνετε και ας μην έχετε φάει το δώρο.. αλλά ο μέσος όρος ποιος είναι; Και βλέπετε τιμές κάθε 1 του μήνα;

Οσον αφορα το κιτρινο της προτεργια ανακοινωνει τιμη την 1η του μηνος και ισχυει για ολο τον μηνα που ανακοινωθηκε. Αρα καθε πρωτη του μηνος βλεπεις που βρισκεται το προγραμμα σου και αναλογως πραττεις.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Εγώ πήγα τον Αυγουστο και άργησα κιόλας...

Εξαρτάται από το πόσο μένει η τιμή οκ! 

Σίγουρα μου βγαίνει φθηνότερη από πράσινο ΔΕΗ που ήμουν ακόμα και αν βγάλω το 5χ10 του promo ή τυχόν ατόφια 50αρικα από συστάσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, prefuse είπε

η πρωτεργια διατηρει ιδια τιμη περιπου 9 μηνες στο κιτρινο βεβαια οχι στην ιδια ονομασια εχει αλλαξει αλλες 2 φορες ονομασια.Η πρωτη κρατησε 6 μηνες η 2η 2 μηνες και στην 3η ειμαστε τωρα 2 μηνες.

Δημοσ.
4 minutes ago, Seldon40 said:

Οσον αφορα το κιτρινο της προτεργια ανακοινωνει τιμη την 1η του μηνος και ισχυει για ολο τον μηνα που ανακοινωθηκε. Αρα καθε πρωτη του μηνος βλεπεις που βρισκεται το προγραμμα σου και αναλογως πραττεις.

3 minutes ago, hountalass said:

Εγώ πήγα τον Αυγουστο και άργησα κιόλας...

Εξαρτάται από το πόσο μένει η τιμή οκ! 

Σίγουρα μου βγαίνει φθηνότερη από πράσινο ΔΕΗ που ήμουν ακόμα και αν βγάλω το 5χ10 του promo ή τυχόν ατόφια 50αρικα από συστάσεις

Δεν αναφέρομαι στην protergia, αλλά γενικά. Πχ αλλαζετε ανά 2 μήνες, 3 μήνες; Από όσο γνωρίζω κάθε 1-2 του μήνα βγαίνουν οι νέες τιμές για όλους τους παρόχους και ανακοινώνονται και οι οποίες εκπτώσεις/δώρα που πλέον σπανίζουν.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, 7tasos7 είπε

η πρωτεργια διατηρει ιδια τιμη περιπου 9 μηνες στο κιτρινο βεβαια οχι στην ιδια ονομασια εχει αλλαξει αλλες 2 φορες ονομασια.Η πρωτη κρατησε 6 μηνες η 2η 2 μηνες και στην 3η ειμαστε τωρα 2 μηνες.

αλλαζει ονομασια για να δει ποσους θα κοροιδεψει!

• Thanks 1
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Vstromrider είπε

αλλαζει ονομασια για να δει ποσους θα κοροιδεψει!

Εννοειται αυτο οτι τσιμπισει.Οπως και τα πρασινα για αυτο βγηκανε για ξεμενει ο κοσμος που δεν ασχολειται και κονομανε οι εταιρειες.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, prefuse είπε

Δεν αναφέρομαι στην protergia, αλλά γενικά. Πχ αλλαζετε ανά 2 μήνες, 3 μήνες; Από όσο γνωρίζω κάθε 1-2 του μήνα βγαίνουν οι νέες τιμές για όλους τους παρόχους και ανακοινώνονται και οι οποίες εκπτώσεις/δώρα που πλέον σπανίζουν.

Οταν εισαι τουριστας εχεις ελευθερο, μπορεις να κατσεις απο 2 μερες μεχρι 5 μηνες. Δεν υπαρχει οριο. Τον πρηγουμενο μηνα πηγαμε ελπε για την δωροεπιταγη και σε 4 μερες ειμασταν πισω στο μαντρι της προτεργιας, η οποια κανει οτι μπορει να σε κρατησει με 90αρια.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...