Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

https://revma.gr/zenith-offer-power-home-save-2.0/?gad_source=1&gad_campaignid=19772443846&gclid=CjwKCAjw3tzHBhBREiwAlMJoUkPQXW_mXk6AlBkgYL0EZZc68wtSY8TQYYM2Fl7QlPJCc44YQPNZ5hoC4rkQAvD_Bw

Αυτό είναι το φθηνότερο σταθερό για μεγάλες καταναλώσεις;

Νομίζω 400-1000khw ανάλογα το κρύο γιατί ζεσταίνονται με ρεύμα.

Υπάρχει κάτι καλύτερο;

• Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, prefuse είπε

https://revma.gr/zenith-offer-power-home-save-2.0/?gad_source=1&gad_campaignid=19772443846&gclid=CjwKCAjw3tzHBhBREiwAlMJoUkPQXW_mXk6AlBkgYL0EZZc68wtSY8TQYYM2Fl7QlPJCc44YQPNZ5hoC4rkQAvD_Bw

Αυτό είναι το φθηνότερο σταθερό για μεγάλες καταναλώσεις;

Νομίζω 400-1000khw ανάλογα το κρύο γιατί ζεσταίνονται με ρεύμα.

Υπάρχει κάτι καλύτερο;

Αυτο δεν ειναι σταθερο. 

https://revma.gr/programma/power-home-secure-5-0/?_gl=1*g8t88d*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw3tzHBhBREiwAlMJoUkPQXW_mXk6AlBkgYL0EZZc68wtSY8TQYYM2Fl7QlPJCc44YQPNZ5hoC4rkQAvD_BwE

Αυτο ειναι σταθερο και εχει αυτη την στιγμη την καλυτερη τιμη 0,088/kw. 

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτο δεν ειναι σταθερο. 

https://revma.gr/programma/power-home-secure-5-0/?_gl=1*g8t88d*_up*MQ..*_gs*MQ..&gclid=CjwKCAjw3tzHBhBREiwAlMJoUkPQXW_mXk6AlBkgYL0EZZc68wtSY8TQYYM2Fl7QlPJCc44YQPNZ5hoC4rkQAvD_BwE

Συν 50 ευρώ δώρο από το revma.gr

Δημοσ.
5 minutes ago, Seldon40 said:

Αυτο δεν ειναι σταθερο. 

Ναι sorry είμαι στο δρόμο και προσπαθώ να εξυπηρετήσω τους γονείς μου χωρίς όμως να μπλέξω ξανά, απλά να τους πω και αν θέλουν να το κάνουν.

Αν υπάρχει κάτι άλλο καλύτερο ενημερώστε, ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η φαση αυτη με τις αντιπροσφορες στην προτεργια πως δουλευει; σε αναλαμβανει καποιος πωλητης ωστε να σε γυριζει πισω καθε φορα που φευγεις; και τις δυο φορες (Σεπτεμβριο-Οκτωβριο) με πηρε η ιδια. 

Πριν λιγο με περνει τηλεφωνο η ιδια, μου λεει για την ταδε παροχη σας περνω ειμαι η ταδε που εχουμε ξαναμιλησει, "εχετε ζητησει αλλαγη παρόχου;" οχι της λεω. Α, μου λεει, μαλλον κατι αλλο ειναι. 

Παραλιγο να της πω μηπως παιζει κανενα 90ευρω παλι; 😂😂😂

Επεξ/σία από Seldon40
  • Haha 4
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Η φαση αυτη με τις αντιπροσφορες στην προτεργια πως δουλευει; σε αναλαμβανει καποιος πωλητης ωστε να σε γυριζει πισω καθε φορα που φευγεις; και τις δυο φορες (Σεπτεμβριο-Οκτωβριο) με πηρε η ιδια. 

Πριν λιγο με περνει τηλεφωνο η ιδια, μου λεει για την ταδε παροχη σας περνω ειμαι η ταδε που εχουμε ξαναμιλησει, "εχετε ζητησει αλλαγη παρόχου;" οχι της λεω. Α, μου λεει, μαλλον κατι αλλο ειναι. 

Παραλιγο να της πω μηπως παιζει κανενα 90ευρω παλι; 😂😂😂

Σε παρόμοια περίπτωση φίλου οντως τον ανέλαβε ο ίδιος πωλητής για αντιπροσφορά.Έπεσε όμως σε στραβωμένο αυτός και δεν του έδωσε εκ νέου τα 90...με αποτέλεσμα να πάει σε αυτοσύσταση😉

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, messinia3 είπε

Σε παρόμοια περίπτωση φίλου οντως τον ανέλαβε ο ίδιος πωλητής για αντιπροσφορά.Έπεσε όμως σε στραβωμένο αυτός και δεν του έδωσε εκ νέου τα 90...με αποτέλεσμα να πάει σε αυτοσύσταση😉

Κι αυτη για να μου δωσει θα με πηρε. Σε λιγο θα μας δινουν αντιπροφορες χωρις να φυγουμε. 🤑

Τζαμπα την εχασα, ημουν απροετοιμαστος να διαπραγματευτω. 😂

• Haha 2
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Seldon40 είπε

Κι αυτη για να μου δωσει θα με πηρε. Σε λιγο θα μας δινουν αντιπροφορες χωρις να φυγουμε. 🤑

Τζαμπα την εχασα, ημουν απροετοιμαστος να διαπραγματευτω. 😂

Είναι το πριμ του καλού πελάτη..για τις δύο βδομάδες που μείνατε στην Protergia 😝

• Haha 2
Δημοσ.

Η προσφορα απο το revma ειναι οντως ετσι οπως τα λεει; Μαλλον το καλυτερο προγραμμα αυτη τη στιγμη;

https://revma.gr/zenith-offer-power-home-secure-5-0/?'adskeywords=ζενιθ'&gad_source=1&gad_campaignid=19723061181&gbraid=0AAAAApW6vGI9hfO3Dph5nUnIJ4z4ojT8X&gclid=CjwKCAjw3tzHBhBREiwAlMJoUiiMn-hKYzUmTmEU6F1Ry6FHsbee-5hLTnEBh4gYsavlYl40J4S2VBoC8-oQAvD_BwE#call-me

Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagos789 είπε

Η προσφορα απο το revma ειναι οντως ετσι οπως τα λεει; Μαλλον το καλυτερο προγραμμα αυτη τη στιγμη;

https://revma.gr/zenith-offer-power-home-secure-5-0/?'adskeywords=ζενιθ'&gad_source=1&gad_campaignid=19723061181&gbraid=0AAAAApW6vGI9hfO3Dph5nUnIJ4z4ojT8X&gclid=CjwKCAjw3tzHBhBREiwAlMJoUiiMn-hKYzUmTmEU6F1Ry6FHsbee-5hLTnEBh4gYsavlYl40J4S2VBoC8-oQAvD_BwE#call-me

Εξαρτάται τι θεωρεί ο καθένας καλύτερο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Dogtor21 είπε

Είναι το πριμ του καλού πελάτη..για τις δύο βδομάδες που μείνατε στην Protergia 😝

Αυτο μου κανει εντυπωση. Αν οι καλοι πελατες ειναι σαν εμενα, θα το κλεισουν το μαγαζι. Απο τον Απριλιο μεχρι σημερα εχω πληρωσει 50 ευρω στην προτεργια, τα υπολοιπα ειναι συστασεις και αντιπροσφορες.

2 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Σε σταθερο ναι, εχει την καλυτερη τιμη.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Αυτο μου κανει εντυπωση. Αν οι καλοι πελατες ειναι σαν εμενα, θα το κλεισουν το μαγαζι. Απο τον Απριλιο μεχρι σημερα εχω πληρωσει 50 ευρω στην προτεργια, τα υπολοιπα ειναι συστασεις και αντιπροσφορες.

Να κάνω ένα θεωρητικό ερώτημα. Αν κάποιος έχει δώσει 10 συστάσεις, έχει πάρει τα 500€, τα έχει τελειώσει με τους λογαριασμούς που έχει, φεύγει για άλλο κίτρινο εκτός Protergia, δέχεται αντιπροσφορά 90€ για να επιστρέψει στην Protergia, δέχεται, επιστρέφει, παίρνει τα 90€. Έχει άλλες 10 συστάσεις να δώσει; Ή έδωσε τις πρώτες 10 συστάσεις και τέλος;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
3 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Να κάνω ένα θεωρητικό ερώτημα. Αν κάποιος έχει δώσει 10 συστάσεις, έχει πάρει τα 500€, τα έχει τελειώσει με τους λογαριασμούς που έχει, φεύγει για άλλο κίτρινο εκτός Protergia, δέχεται αντιπροσφορά 90€ για να επιστρέψει στην Protergia, δέχεται, επιστρέφει, παίρνει τα 90€. Έχει άλλες 10 συστάσεις να δώσει; Ή έδωσε τις πρώτες 10 συστάσεις και τέλος;

Οχι οι 10 συστασεις ειναι ανα αφμ, τελος δεν εχεις αλλες. Μετα μονο 90αρια απο αντιπροσφορες. Νομιζω μονο οτι μπορεις να επιστρεψεις με συσταση για το 10x5, αν δεν σου κανουν αντιπροσφορα.

μονο αν αλλαζε ονομα η παροχη σε αλλο αφμ, εχει αναφερθει οτι ξεκινας απο την αρχη, δεν ειμαι σιγουρος ομως.

Επεξ/σία από Seldon40
  • Thanks 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Άρα μιλάμε για 640€... Ε πόσα να δώσει ο Μυτιληναίος... αυτό είναι το ταβάνι του!!

• Haha 1
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, 1J4t είπε

Αυτά τα θεωρητικά ερωτήματα...μου θυμίζουν τη φάση δε ρωτάω για μένα, για μία φίλη μου ρωτάω.

• Haha 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...