Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
17 minutes ago, Joe22 said:

Για ποιο λόγο δεν τα τσέκαρες;

Γιατί ποιος ξέρει τι σόι σπαμάρισμα θα ρίξουν. Αυτό που με εκνευρίζει πιο πολύ απ'όλα είναι τα μεσημεριανά sms την ώρα που κοιμάμααι.

• Like 1
  • Απαντ. 13,6k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Seldon40 είπε

Ισως εχει 20 και ο Ηρων σαν την Ελπε. Δεν το ξερω ακριβως. Γτ ομως να παρει καποιος 20 απο συσταση Ηρων και να μην προτιμησει econtract για 50αρικο;

Αντί για e-contract , τον συστήνει άλλος , και παίρνει 20€ ο άλλος και 50€ αυτός .

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Tωρα δεν υπαρχει δηλαδη; αυτοι μου το δωσανε δεν το εκανα επιτηδες 🤣. Με ειχε ανεβασει επιπεδο elite και γιαυτο μ το εβγαλε.

Τώρα κάτι ψοφια..και δύο επίπεδα orange η premium 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, alekout είπε

Αντί για e-contract , τον συστήνει άλλος , και παίρνει 20€ ο άλλος και 50€ αυτός .

Γιαυτο και δεν προχωραει. Ο ενας θα το παρει το 50αρικο ειτε ετσι ειτε αλλιως οποτε γιατι να παρει συσταση απο σενα, εκτος αν ειναι φιλος σου ή γνωστος σου και θελει να σου κανει την χαρη.

4 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

ναι οταν εμεινε μια παροχη με πηγε στο orange

Επεξ/σία από Seldon40
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Dogtor21 είπε

Και στο premium τα ίδια έχει,απλά 15% η έκπτωση σε box  αντί για 10% του orange.(αν και στη δική κου παροχή δεν έχει εμφανιστεί ακόμα το club)

Στο elite δεν ξέρω τι έχει. 

Μας πήρε τα 5 ευρώ ο @Seldon40

Επεξ/σία από messinia3
  • Haha 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Seldon40 είπε

Γιαυτο και δεν προχωραει. Ο ενας θα το παρεις το 50αρικο ειτε ετσι ειτε αλλιως οποτε γιατι να παρει συσταση απο σενα, εκτος αν ειναι φιλος σου ή γνωστος σου και θελει να σου κανει την χαρη.

Εννοείται οτι θα είναι φίλος ή παροχή σε άλλο ΑΦΜ (συζύγου ) . 

Τι εννοείς δεν προχωράει ;

Επεξ/σία από alekout
Δημοσ.

Εμφανίστηκε και σε μένα το Protergia club , το περίεργο είναι ότι με έχει σε Elite level παρόλο που έχω μόνο μία ενεργή παροχή.

Το μόνο ίσως αξιόλογο κουπόνι είναι του BOX (20%)

Protergia Club Elite
  • Ανήκεις σε αυτό το level αφού έχεις τουλάχιστον δύο ενεργούς μετρητές (Φυσικό Αέριο, Ηλεκτρικό Ρεύμα ή και τα δύο).
  • Απόλαυσε αποκλειστικά οφέλη και ενισχυμένες ανταμοιβές, προσαρμοσμένες στο δικό σου level.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι έχει γραφτεί ότι ΜΕΤΑ από 1 χρόνο παραμονής εμφανίζεται ένα τέτοιο κουπόνι.

Επεξ/σία από GREGORYMO
Συμπληρώμα
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GREGORYMO είπε

Νομίζω ότι έχει γραφτεί ότι ΜΕΤΑ από 1 χρόνο παραμονής εμφανίζεται ένα τέτοιο κουπόνι.

Μετά από ένα χρόνο παραμονής αναβαθμίζεται απο orange σε premium βαθμίδα. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πρωτος λογαριασμους για τον τουρισμο απο ελπεντισον (Smart zero) προγραμμα για 8 ημερες (06/10/2025 - 14/10/2025) και 9kwh καταναλωση. 
Που κανει εντυπωση που δεν γραφει πουθενα εκπτωση συνεπειας και που η χρεωση της kwh ειναι πιο ακριβη απο αυτη που αναγραφεται στο ιντερνετ .

(επισης ερτ πως και δεν με χρεωσαν :) )

Μπορειτε να δειτε αν ολα ειναι οκ ;

image.png.4aae7e80a939aacf95c5272be7f0febe.png

image.png.19adfba3ac9de12ac291274b2a7a47cc.png

image.png.c2f2eb62dea23f377ffa434a01672e39.png

Επεξ/σία από jimmysss!
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
20 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

πρωτος λογαριασμους για τον τουρισμο απο ελπεντισον (Smart zero) προγραμμα για 8 ημερες και 9kwh καταναλωση. 
Που κανει εντυπωση που δεν γραφει πουθενα εκπτωση συνεπειας και που η χρεωση της kwh ειναι πιο ακριβη απο αυτη που αναγραφεται στο ιντερνετ.

(επισης ερτ πως και δεν με χρεωσαν :) )

Μπορειτε να δειτε αν ολα ειναι οκ ;

image.png.4aae7e80a939aacf95c5272be7f0febe.png

image.png.19adfba3ac9de12ac291274b2a7a47cc.png

image.png.c2f2eb62dea23f377ffa434a01672e39.png

Καταρχας το smart zero δεν εχει εκπτωση συνεπειας. Και δευτερον ειναι κιτρινο expost, δηλαδη η τιμη του Οκτωβριου (για την οποια ειναι η χρεωση) δεν εχει ανακοινωθει ακομη, θα ανακοινωθει τον Νοεμβριο. Φανταζομαι οτι γινεται καποια εκτιμηση της τιμης αλλα θα διορθωθει η διαφορα σε επομενο λογαριασμο (και επειδη η ΤΕΑ ανεβαινει φανταζομαι θα ειναι ακομη πιο ακριβη τελικα). Ουτως η αλλος περαστικος ησουνα οποτε δεν σε πολυενδιαφερει.

Παντως το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι για πολυ-πολυ χαμηλες καταναλωσεις για να μην πω μηδενικες.

ΥΓ, Για 9 kw σε 8 μερες δεν θα χρεωναν ΕΡΤ. 

Επεξ/σία από Seldon40
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 minutes ago, Seldon40 said:

Καταρχας το smart zero δεν εχει εκπτωση συνεπειας. Και δευτερον ειναι κιτρινο expost, δηλαδη η τιμη του Οκτωβριου (για την οποια ειναι η χρεωση) δεν εχει ανακοινωθει ακομη, θα ανακοινωθει τον Οκτωβριο. Φανταζομαι οτι γινεται καποια εκτιμηση της τιμης αλλα θα διορθωθει η διαφορα σε επομενο λογαριασμο (και επειδη η ΤΕΑ ανεβαινει φανταζομαι θα ειναι ακομη πιο ακριβη τελικα).

Παντως το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι για πολυ-πολυ χαμηλες καταναλωσεις για να μην πω μηδενικες.

Ευχαριστω @Seldon40

Μολις μου ηρθε και ο εκκαθαριστικος (και πρωτος λογαριασμος) της προτεργια..

Eπισης μου κανει εντυπωση που το BAF ειναι 10ε ενω ειναι για σχεδον 1.5 μηνα

image.png.cce02d223db4e6085bb1d92ad5d9ac7c.png

image.png.8174f9d93f626029ac038eba4ba83acf.png

image.png.8a47e48c75519b1d81f95a3ca7db65a1.png

Επεξ/σία από jimmysss!
  • Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, jimmysss! είπε

Ευχαριστω @Seldon40

Μολις μου ηρθε και ο εκκαθαριστικος (και πρωτος λογαριασμος) της προτεργια..

Eπισης μου κανει εντυπωση που το BAF ειναι 10ε ενω ειναι για σχεδον 1.5 μηνα

image.png.cce02d223db4e6085bb1d92ad5d9ac7c.png

image.png.8174f9d93f626029ac038eba4ba83acf.png

image.png.8a47e48c75519b1d81f95a3ca7db65a1.png

Το BAF ειναι -10 στους 5 πρωτους λογαριασμους, ασχετα αν ο λογαριασμος αφορα μικροτερη ή μεγαλυτερη περιοδο του ενος μηνα.

• Like 1
Δημοσ.

Και εγώ δεν χρεώθηκα ΕΡΤ από elpe για 72Kwh /7 ημέρες.

Εντωμεταξύ με κάλεσαν και εμένα από Protergia να με ρωτήσουν εάν έχω κάνει κάποιο αίτημα.

Μάλλον έχουν μπλέξει τα μπούτια τους!

• Haha 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...